Sari la conținut
 • Înregistrare

TotoIT_

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  90 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre TotoIT_

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1) Nickname-ul tău:ItsBlu 2) Nickname-ul celui reclamat:Huvos 3) Motivul pentru care îl reclami:Hack 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:-
 2. 1) Nickname-ul tău:ItsBlu 2) Nickname-ul celui reclamat:nfen5 3) Motivul pentru care îl reclami:Hack, minutul 1:44 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:Sper sa ia ban.
 3. 1) Nickname-ul tău:ItsBlu 2) Nickname-ul celui reclamat:KaleJr si iTsThunderPvP 3) Motivul pentru care îl reclami:Hack. 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:Sper sa primeasca ban.
 4. 1) Nickname-ul tău:ItsBlu 2) Nickname-ul celui reclamat:Monsieur_Taz 3) Motivul pentru care îl reclami:Hack, kill aura de la minutul 0:30 se vede. 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:O seara buna.
 5. 1) Nickname-ul tău:ItsBlu 2) Nickname-ul celui reclamat:Nigga_Buy 3) Motivul pentru care îl reclami:Hack 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:Sper sa primeasca ban, de la minutul 2:58 se vede clar.
 6. 1) Nickname-ul tău:ItsBlu 2) Nickname-ul celui reclamat:Emetix 3) Motivul pentru care îl reclami:Hack 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:Nothing.
 7. TotoIT_

  Cerere Unban

  Aici pot explica, deoarece aveam ping 187 idk, si tine-am shift apasat. Si in prima filmare se vede clar ca nu am hack+ ca erau 3,5 blocuri distanta intre mine si eu Si din cate stiu eu poti atinge un jucator de la 4 blocuri. Nu e vina mea ca eu am netul prost.
 8. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:69Ocean69 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:IuL1an 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack aparent. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Toate 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Consider ca ar trebuii sa iau unban pentru ca nu am jucat cu hack.Simplu 7) Alte comentarii:MerryChristmas.
 9. TotoIT_

  Cerere Unban

  Se vede clar ca nu am hack, una la mana. Doi la mana, se vede clar ca eu eram pe el deja cu mouse-ul, fac jitter. Si trei la mana el nu a bagat marul in timp ce eu il atacam ok? Dovada neclara din punctul meu de vedere, si vaza cu vaca nu o mai stiu ce s-a intamplat exact. Din cate stiu ai luat vaca de la mine si ti-ai dat /vanish si ai zburat cu ea. Atat am avut de zis.
 10. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:ItsBlu 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:CallMeDarno 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:All. 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Consider ca ar trebuii sa iau unban deoarece sunt constient ca nu folosesc coduri si eu nu stiam ca am un codat in factiune. Nu e vina mea pentru ca el abuzeaza de coduri. 7) Alte comentarii:Va doresc o zi buna.
 11. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:zTheTopor69_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:BloBox 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Toate. 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Fiindca nu am jucat cu hack. 7) Alte comentarii:Nu.
 12. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:TotoIT_ 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:TensaZangetsu 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:toate 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:pentru ca nu am jucat cu hack. 7) Alte comentarii:Nimic. O zi buna sa aveti.
×
×
 • Creează nouă...