Sari la conținut

TotoIT_

Membru
 • Număr conținut

  24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre TotoIT_

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. TotoIT_

  Cerere Unban

  amice, tu nu aveai depth3 in apa, lul :)) a dat cineva invsee pe tine si nu aveai. Decizia trebuie luata de cei 2 admini.
 2. TotoIT_

  Cerere Unban

  70 poftim, se vede altfel lol :)), si tu faceai si stanga dreapta, iar cand faci stanga dreapta prinzi hituri altfel, la fel e si in duele, oricum. Cum am mai spus, depinde de Andrei sau Gabriel.
 3. TotoIT_

  Cerere Unban

  Buna incercare shadow, dar fov-ul ala 87 ce zice? + nu aveai potiune speed. aveam potiune speed si perle in tine am dat de m-am saturat <3. Depinde de Andrei sau Gabriel ce fac.
 4. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:AskWhy 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ShadowMaster_FTW 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):[Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Pentru ca stiu ca nu am folosit hack. 6) Comentarii adiționale:o zi buna 🙂
 5. TotoIT_

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:AskWhy 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Wqer_ 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:kill aura de la min 1:30 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: O zi buna 🙂
 6. TotoIT_

  EVENT 3V3 FACTIONS

  1. Numele factiunii:BadBoys 2. Numele liderului: Addone 3. Numele celor 3 jucatori (inclusiv liderul) :Addone, NoHeckJustKill, Barosul2k20 4. Sunteti siguri ca puteti participa la event? :Da putem participa. 5. Alte comentarii:Nimic.
 7. TotoIT_

  [Factions] - Propunere

  1. Nickname:Addone 2. Propunerea ta:Propun sa se mareasca pretul de vanzare la blaze, pt ca faci foarte putini bani. 3. Ce beneficii va aduce?:Ar mai creste putin economia pe server. 4. Sectiunea pe care se va implementa:Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Admini presupun 6. Alte comentarii:Mersi ❤️
 8. TotoIT_

  [Factions] - Propunere

  1. Nickname:Addone 2. Propunerea ta:Sa se mareasca pretul la sugar, pt ca pe un stak iei 160$. 3. Ce beneficii va aduce?:Economia este foarte low, si asta ar aduce un plus. 4. Sectiunea pe care se va implementa:Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: Operatorii presupun. 6. Alte comentarii:Mersi ❤️
 9. TotoIT_

  Cerere Unban

  Numele nu se vedea deoarece aveai potiune de invizibilitate.., Cu dovada nu ai ce face, si legat de ce am spus mai sus, mod ul de avantajeaza. Iar numele s-a vazut abia dupa ce eram langa respectivul.
 10. TotoIT_

  Cerere Unban

  Mod-ul pe care il folosesti tu, iti ofera multe avantaje, si din cate vad eu nu mi se vedea numele sus daca observi tu, abia dupa ce am dat in el s-a observat numele. Deci cu dovada asta nu ai ce face. Si esti si ofticat, acum cateva zile ai mai facut cerere trial staff,ai fost respins, esti toxic, folosesti hack, sau autoclicker. O sa vedem noi alta filmare cu tine, dar mai tarziu cand foloseai auto.
 11. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ItsBlu 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:AndreiGhi_ 3) Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Pentru ca eu eram invizibil cand mi-a dat ban, si nustiu de ce mi-a dat ban. As dorii sa primesc unban pentru ca nu am folosit niciun fel de hack. 6) Comentarii adiționale:Sper sa iau unban, pentru ca am mai primit ban aiurea, ca l-am batut pe un vip, si s-a ofticat si nu avea nici dovada.
 12. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ItsUseless 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Kerstt0 3) Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Pentru ca nu am folosit niciun hack + ca eram in combat cand mi-a dat ban si nici nu are dovada si mi-a dat ban in combat. 6) Comentarii adiționale:vreau sa primeasca remove sau 1/3 si sa iau unban pentru ca nu am folosit hack.
 13. TotoIT_

  Cerere Unban

  Aici pot explica, deoarece aveam ping 187 idk, si tine-am shift apasat. Si in prima filmare se vede clar ca nu am hack+ ca erau 3,5 blocuri distanta intre mine si eu Si din cate stiu eu poti atinge un jucator de la 4 blocuri. Nu e vina mea ca eu am netul prost.
 14. TotoIT_

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:69Ocean69 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:IuL1an 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack aparent. 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Toate 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Consider ca ar trebuii sa iau unban pentru ca nu am jucat cu hack.Simplu 7) Alte comentarii:MerryChristmas.
 15. TotoIT_

  Cerere Unban

  Se vede clar ca nu am hack, una la mana. Doi la mana, se vede clar ca eu eram pe el deja cu mouse-ul, fac jitter. Si trei la mana el nu a bagat marul in timp ce eu il atacam ok? Dovada neclara din punctul meu de vedere, si vaza cu vaca nu o mai stiu ce s-a intamplat exact. Din cate stiu ai luat vaca de la mine si ti-ai dat /vanish si ai zburat cu ea. Atat am avut de zis.
×
×
 • Creează nou...