Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Kenzor Zew

Membru
 • Număr conținut

  30
 • Conținut per. zi

  0,1
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  11o 9m 22s

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre Kenzor Zew

 • Rang
  Retras - Moderator Survival

Mai multe informații

 • ID Discord
  Kenzor Zew#7425
 • Hobby-uri:
  Karate, Gaming
 • Nickname Minecraft:
  KenzorZew
 • Nickname CS:
  KenzorZew
 • Nickname SAMP:
  KenzorZew
 • Nickname FiveM:
  KenzorZew

Vizitatori Recenți Profil

338 citiri profil
 1. Kenzor Zew

  Anunț Retragere

  Multa bafta! Poate o sa ne revedem, succes! 😉
 2. Kenzor Zew

  Anunț Retragere

  1) Nickname: KenzorZew 2) Gradul deținut: Moderator - Suvival Clasic 3) Motivul pentru care te retragi: Neintelegere cu operator-ul sectional. 4) Comentarii adiționale: Parerile noastre sunt diferite, eu am incercat sa moderez sectiunea dar anumite lucruri ma depasesc. Bafta!
 3. Kenzor Zew

  Aplicație Helper - Survival

  Hola, Catalin! Survival Clasic > Nu te vad activ pe sectiune. > Nu ai citit regulamentul server-ului. Raspunsul meu este unul negativ, sper sa nu te descurajez. Multa bafta!
 4. Kenzor Zew

  Reclamatie

  Ai dovada video care sa imi arate nevinovatia ta si tot odata sa demonstreze ca nu ai avut hack si ai folosit bug usa? Vreau ca videoclipul cu dovada sa fie pe data de 06.07.2021, ora 22:08 pana in ora 22:09. Pe scurt, vreau un video din perspectiva ta, daca ai unul, pe data 06.07.2021, ora 22:08 pana in ora 22:09.
 5. Kenzor Zew

  Reclamatie

  Salut Gabota! Dupa anumite discutii legate de filmare impreuna cu alti membrii staff am hotarat sa iti schimb ban-ul din "bug usa" in "hack" din cauza loviturilor suspicioase. Prindeai hit dupa hit. Minutajul 3:58 - 5:00 Dovada in care am schimbat motivul ban-ului, tot videoclipul:
 6. Kenzor Zew

  Cerere Unban

  Salut! Aceasta este dovada mea, tot videoclipul: (2188) Bug Perla - Gala3D, Andrei298, Master_Shadow1 - YouTube
 7. Kenzor Zew

  Aplicație Helper - [Suvival 1.16 clasic]

  Salut Luca! - Nu ai citit regulamentul.
 8. Kenzor Zew

  Cerere Unban

  Salut! Dovada mea este urmatoarea, tot videoclipul: (2173) Suspiciune - Bug Perla - HowTObeNOOB - YouTube
 9. Kenzor Zew

  Cerere Unban

  Salut! Aceasta este dovada mea, tot videoclipul:
 10. Kenzor Zew

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: KenzorZew 2. Vârstă: 16 ani. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Moderator 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Survival 5. De ce ai pierdut gradul?: Retragere 6. De ce îl vrei înapoi?: Am decis sa ma intorc pentru a putea ajuta sectiunea din cauza ca am observat anuntul de pe discord. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: Anunț Retragere - Retrageri Staff - HAWKS-ROMÂNIA.RO (hawks-romania.ro) 9. ID Discord: Kenzor Zew#7425 10. Comentarii adiți
 11. Kenzor Zew

  Anunț Retragere

  1) Nickname: KenzorZew 2) Gradul deținut: Moderator Survival 3) Motivul pentru care te retragi: Lipsa de timp. 4) Comentarii adiționale: Va urez mult noroc si sa aveti grija de sectiuni!
 12. Kenzor Zew

  Aplicație Helper - [Survival 1.16

  Salut Silviu! - Nu ai citit regulamentul. - Cerere slab formulata. Din partea mea ai
 13. Kenzor Zew

  Aplicație Helper - [Survival / Factions]

  Salut Andrei! - Cand intri pe sectiune doar te joci si nu ajuti playerii, stai afk in marea parte a timpului. - Cerere slab formulata. - Esti foarte toxic. - Ai un istoric care nu te favorizeaza. Ai un comportament toxic care nu este demn de gradul pentru care aplici, te certi mereu pe sectiune. Experienta nu poti spune ca ai pentru ca ai acordat pedepse gresit, spre exemplu i-ai interzis cuiva sa vorbeasca permanent. Sunt multe lucruri peste care nu se poate trece cu vederea. Asta este punctul meu de vedere si mi-l asum. Din partea mea ai
 14. Kenzor Zew

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Salut Denis! - Ultima cerere facuta a fost acum 15 ore, ai fost respins deci trebuie sa astepti o saptamana. - Nu ai modificat titlul cererii Din partea mea ai - Survival
 15. Kenzor Zew

  Aplicație Helper - [Survival]

  Salut Andrei! - Cerere buna - Ai fost membru staff dar te-ai retras recent - Nu te vad activ pe survival si nu ajuti jucatorii. Sunt de acord cu MiGhTyBaK, vreau sa vad ca iti doresti grad pe Survival si sa iti cresti activitatea. Din partea mea ai

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...