BloBox - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

BloBox

Manager Server
 • Număr conținut

  1.695
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  16
 • Puncte

  2,741 Donează

BloBox a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 12

BloBox a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

68 Excelent

Despre BloBox

 • Rang
  Veteran

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. BloBox

  Propunere Survival 1.15.2

  Sugestia dumneavoastră a fost acceptată și va fi pusă în aplicare.
 2. Sugestia dumneavoastră a fost acceptată și va fi pusă în aplicare.
 3. 1. Nick: 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: 3. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: 4. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 5. Alte comentarii
 4. 1. La aceste reclamații au dreptul de a posta doar autorul topicului în cazul în care are ceva de adăugat, persoana reclamată în cazul în care are ceva de spus în apărarea sa, precum și Managerii, inclusiv Operatorii care au fost aleși să se ocupe de aceste reclamații pentru a da verdictul și a închide topicul. Cine nu se încadrează în vreuna din aceste categorii și postează în reclamațiile staff, riscă să fie sancționat. Sancțiune: [W] (Post-hunt) 2. La reclamații NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. Sancțiune: [W] (Post-hunt) 3. Pe lângă aceste 2 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. 4. De la crearea reclamației respectivul are 24h să pună o dovadă clară sau reclamația o să fie acceptată. 5. Dacă au trecut mai mult de 3 zile de la primirea "pedepsei", nu mai puteți face reclamație.
 5. REGULAMENT 1. La aceste reclamații au dreptul de a posta doar autorul topicului în cazul în care are ceva de adăugat, persoana reclamată în cazul în care are ceva de spus în apărarea sa, precum și responsabilii acestei secțiuni (Supervizorii & Adminii)pentru a da verdictul, urmând ca topicul să fie închis. Cine nu se încadrează în vreuna din aceste categorii și postează în reclamații, riscă să fie sancționat. Sancțiune: [W] (Post-hunt) 2. Donatorii NU mai au dreptul de a da verdict la reclamații, indiferent dacă aveți sau nu acces la tempban/ban/banip. De acum încolo reclamațiile vor rămâne DOAR în grija staff-ului, donatorii având accesele doar cu scopul de le acorda în joc, pe baza dovezilor proprii. Sancțiune: [W] (Post-hunt) 3. La reclamații NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. Sancțiune: [W] (Post-hunt) 4. Pe lângă aceste 3 reguli specifice acestei secțiuni, se aplică de asemenea și regulamentul forum-ului. Recomand citirea acestuia, în caz că nu ați făcut-o până acum, pentru a nu exista discuții. 5. Când faceți o reclamație împotriva unui jucător pe motivul de reclamă, poza trebuie făcută FULLSCREEN fără vreun edit. INFORMATII ATENTIE - Dacă dovada cu pricina depășește un minut, atunci este OBLIGATORIU să menționați momentele exacte din filmare în care pot fi observate abuzurile. Nerespectarea acestei condiții atrage după sine închiderea imediată a topicului. - Completarea subpunctului 2 este OBLIGATORIE. Reclamațiile de genul "Nick-ul celui reclamat: se vede în poză/filmare" vor fi închise imediat fără vreun avertisment în prealabil.
 6. O vom adauga cat de curand!
 7. BloBox

  Model Propuneri

  1. Nick: 2. Propunerea ta: 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 5. Alte comentarii:
 8. [!]Acest regulament a fost creat cu scopul de a menține ordinea și disciplina în această secțiune. 1. Puteți posta câte propuneri vreți pe zi, cu scopul ca acestea să ajute la îmbunătățirea unei secțiuni, a întregului server sau să creeze un gameplay mai plăcut, dar în cazul în care aveți mai multe sugestii pentru o singură secțiune, acestea trebuie să fie postate într-un singur topic. Sancțiune: [W] Post-Hunt 2. La aceste propuneri își poate da oricine cu părerea, răspunsurile care nu conțin voturi (Pro/Contra) sunt considerate inutile și se sancționează. Sancțiune: [W] Post-Hunt 3. Verdictele [Propunere acceptată/respinsă] sunt date de către Operatorii și Managerii serverului. Răspunsurile de acest gen venite din partea altcuiva se pedepsesc. Sancțiune: [W] Post-Hunt 4. Pe lângă aceste reguli, se ține cont și de Regulamentul Forumului.
 9. BloBox

  Concurs Survival

  Inscrierile au fost inchise!
 10. Mulțumim pentru cererea făcută. Din păcate nu îndepliniți condițiile impuse de către echipa administrativă, prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă!
 11. In dovada postata de shadow se vad niste momente suspicioase care duc sa creada ca ar avea xray insa datorita faptului ca avem o dovada de 5 minute, analizand stilul de minat putem zice ca e bazat pe noroc minatul si nu pe xray. Prin urmare acceptat. Doavada este destul de neclara deci nici shadow nu va fi sanctionat.
×
×
 • Creează nouă...