Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

CallMeShadow

Membru
 • Număr conținut

  1.228
 • Conținut per. zi

  1,61
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  13
 • Timp petrecut online

  6z 12o 11m 47s

CallMeShadow a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 28

CallMeShadow a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

98 Excelent

10 Urmăritori

Despre CallMeShadow

 • Rang
  Shadow
 • Dată Naștere 23.10.2006

Mai multe informații

 • ID Discord
  CallMeShadow#5291
 • Hobby-uri:
  De toate
 • Vechime:
  2015
 • Nickname Minecraft:
  ShadowMaster_FTW
 • Nickname CS:
  Nu joc
 • Nickname SAMP:
  Nu joc
 • Nickname FiveM:
  Nu joc

Vizitatori Recenți Profil

1.809 citiri profil
 1. CallMeShadow

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ShadowMaster_FTW 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: ValyTheKing 3) Motivul pentru care ai fost banat: Ca sunt prea bun pentru ei 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Ca sint legit si ala era bug block nu hack 6) Comentarii adiționale:
 2. CallMeShadow

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ShadowMaster_FTW 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: ValyTheKing 3) Motivul pentru care ai fost banat: Ca sunt prea bun pentru ei 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Ca sint legit 6) Comentarii adiționale:
 3. CallMeShadow

  Cerere Unban clarrity

 4. CallMeShadow

  Cerere Unban

  Se vede cum te uitai la mine si dupa ce am tras cu arcu ai zburat cu vreo 2 3 blockuri mai sus pe geamu ala
 5. CallMeShadow

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:ShadowMaster_FTW 2. Nickname-ul celui reclamat:Exploziv 3. Sectiunea pe care a abuzat:Survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami: Abuz fly 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 6. CallMeShadow

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:CallMeShadow 2. Nickname-ul celui reclamat:CryptoFA 3. Sectiunea pe care a abuzat:discord 4. Motivul pentru care îl reclami: isi pune poza pe discord cu boul satului aka minion fostul lord al servarului 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 7. CallMeShadow

  [Factions] - Raportare bug

  Te joci pe play frt, la ce te astepti?
 8. CallMeShadow

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ShadowMaster_FTW 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Murinho44 3) Motivul pentru care ai fost banat:DEZVALUIRE 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: CA E BAN ABUZIV, NU SUNTETI BUNI DE NIMIC BA, DACA L PUN PE NINJAGARMADON HELPER PE FACTIONS E MAI CAPABIL CA TOT STAFF-U VOSTRU 6) Comentarii adiționale: MA TU IMI RESPINGI CEREREA SI LUI ZRYZEN II ACCEPTI?
 9. CallMeShadow

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:ShadowMaster_FTW 2. Nickname-ul celui reclamat: Murinho44 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: RAID CU BUG 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: cred ca nu mai tb sa explic bugu ca l stiti toti Da ma beni esti jucator vechi, e schema din berceni cum bagi tu whiteru in f home u din colt cu nuj cate chunckuri sparte si l mai bagi si in 2 bk uri A ajuns staff-ul sa ne raideze cu bug si voi inca va puneti intrebarea: dc nu avem playeri?=)))))))))))))))))))))))))
 10. CallMeShadow

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:ShadowMaster_FTW 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Murinho44 3) Motivul pentru care ai fost banat:dezvaluire identitate 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: ca MihayTop_boss are pe discord instagramul lui ca nume, si numele e public 6) Comentarii adiționale: a fost banat pt acelasi lucru si a primit unban pa
 11. CallMeShadow

  Anunț Retragere

  Bafta frt
 12. CallMeShadow

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:ShadowMaster_FTW 2. Nickname-ul celui reclamat:RedRaul221 3. Sectiunea pe care a abuzat:one block 4. Motivul pentru care îl reclami: mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 13. CallMeShadow

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:ShadowMaster_FTW 2. Nickname-ul celui reclamat:Murinho44 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: 15. Să incălcați regulile chat-ului (toxicitate, limbaj, spam, caps). SANCȚIUNE: 1 AVERTISMENT ȘI 3 PUNCTE PENALIZARE 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: se poate vedea in poza ca a scris cu rosu in chat Si scuzele mele, acum am vz calitatea pozei facute ieri
 14. CallMeShadow

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:ShadowMaster_FTW 2. Nickname-ul celui reclamat:Murinho44 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: warn abuziv 5. Dovada: Ma eu mi am luat avertisment verbal ca i am dat mute lui katakuna pt un link dat pe chat sau pe donator chat nu mai stiu 6. Comentarii adiționale: si aici mi a dat warn pt un link de la o poza dp discord
 15. CallMeShadow

  Cerere Unban

  *greseala*

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...