Sari la conținut

MegaOver22

Membru
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre MegaOver22

 • Rang
  Nou-venit

Mai multe informații

 • ID Discord
  Leonidas#9691

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Factions

  1. Nickname:MegaOver2001 2. Propunerea ta:Sa fie event de tip parkour in fiecare duminica unde sa poti castiga un set sau două, bani, key 3. Ce beneficii va aduce?:Pai s ar distra mai mulți playeri, ar intra mai multi pe server, si ar fi distractiv 4. Sectiunea pe care se va implementa:factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?le aveti voi 6. Alte comentarii:
 2. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Factions/Survival/SkyBlock

  1. Nickname:MegaOver2001 2. Propunerea ta:Sa poti lua capete de la porci/oi sau blazeuri 3. Ce beneficii va aduce?:Pai ai putea sa te duci la /spawn si cu capetele sa deschizi crateuri, dar sa fie o sansa destul de mica sa iti pice, si sa iti trebuiasca un număr de capete destul de maricel la villager, unde pot sa iti pice iteme, aducând mai mulți playeri 4. Sectiunea pe care se va implementa:Factions/survival/skyblock 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:le aveti voi 6. Alte comentarii:
 3. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Factions

  1. Nickname:MegaOver2001 2. Propunerea ta:Ar putea sa se adauge la /shop si la speciale, unde este lava bucket, water bucker si celelalte, sa poti cofirma ca vrei sa cumperi 3. Ce beneficii va aduce?:Pai poate un player mai are putini bani, să zicem 150k si vrea sa cumpere xp si din greseala apasa pe lava bucket si isi pierde toti bani!! 4. Sectiunea pe care se va implementa:Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:le aveti voi 6. Alte comentarii:
 4. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Factions

  1. Nickname:MegaOver2001 2. Propunerea ta:Sa se adauge un fel de /powershop 3. Ce beneficii va aduce?:Pai ai putea cumpara de la /powershop, power, de exemplu ca jucător poti cumpara 5 power care costa o anumită sumă de bani! Etc 4. Sectiunea pe care se va implementa:Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:le aveti voi 6. Alte comentarii:
 5. MegaOver22

  Aplicație Helper - Factions

  1. Cum te numești?:Damian 2. Nume în joc (nickname):MegaOver2001 3. Vârstă:13 ani aproape 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Leonidas#9691 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Ajutor,încredere și activitate 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Sunt prietenos, amuzant și serios 7. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece ca sunt activ, ajut echipa staff si playeri si sunt serios 8. Care este rolul principal al unui Helper?De a ajuta playeri si echipa staff 9. Pe ce secțiuni vrei să primești a
 6. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Factions

  1. Nickname:MegaOver2001 2. Propunerea ta:Ca in fiecare saptamana sau in fiecare zi, la o ora fixa, sa poti da /warp parkour si primi 3 care ajung sa castige un premiu, cum ar fi sa câștigi o sumă de bani/ key sau prefix care durează 1 zi sau 2 3. Ce beneficii va aduce?:Ca playeri sa se distreze si sa aiba mai mult șanse de a face bani daca sunt noi 4. Sectiunea pe care se va implementa:Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:le aveti voi 6. Alte comentarii:
×
×
 • Creează nou...