Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

MegaOver22

Membru
 • Număr conținut

  76
 • Conținut per. zi

  0,24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  17o 25m 42s

Reputație Comunitate

-1 Rău

Despre MegaOver22

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  Leonidas#9691

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. MegaOver22

  [SKYPVP] - Event 1vs1

  1. Nickname:q_Rellax_q 2. Ești sigur ca poți participa?:da 3. Număr:9 cred
 2. MegaOver22

  Anunț Retragere

  Avind an vedere capleci trebuie sami iau ramas bun..! Sastii ca eu anca sper sa revii ca sami dai pro la cererea mea viitoare dehelper ca sami dea andrei ghiul aceptat.. Nu o sauit momentele cînd DauDERUP213 farma caun nebun cu tine on! Te las sa zbori prietene ! No sa te uit pa Agagaggaga sibtw sint bucuros ca miai dat ban pe CONTURI, no sa uit pa!
 3. MegaOver22

  Reclamatie

  .
 4. MegaOver22

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:MegaOver2001 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Murinho44 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/SFwMBRe 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Nu am folosit hack, la key stroke sunt 2-3 secunde in care cps urile raman la 0 iar dupa se încarcă instant la cps urile pe care le ai,daca am facut 15 cps uri asta nu inseamna ca am hack 6) Comentarii adiționale:
 5. MegaOver22

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:MegaOver2001 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Gabitzu_The_Boy 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:bug abuse 5. Dovada:https://youtu.be/CU_5lcVCN4g 6. Comentarii adiționale:
 6. MegaOver22

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:MegaOver2001 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Dumbrava12345 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:bug la lms 5. Dovada:https://youtu.be/Lgq86_d38b0 6. Comentarii adiționale:
 7. MegaOver22

  Reclamatie

  1. NicknaMegaOver2001 2. Nickname-ul persoanei reclamate:_L0rd_Hack3r_ 3. Sectiune:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mar op la lms adica bug abuse 5. Dovada:https://youtu.be/iAtc2PTts3o 6. Comentarii adiționale:nmc
 8. MegaOver22

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:q_Rellax_q 2. Nickname-ul celui reclamat:Alisan__ 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:ban in combat 5. Dovada:nu am, pentru ca nu ma gândeam ca cineva nu e in stare sa verifice inainte sa dea ban... dar aveti logs si puteti sa verificați 6. Comentarii adiționale:nmc
 9. MegaOver22

  Cerere Unban

  Chiar si atunci cand dai cu perla si te bughezi intr un block te scoate afara din el, te împinge, exact cum s a intamplat, el inchis usa cand eu eram in ea si m am bugat
 10. MegaOver22

  Cerere Unban

  Eram in usa bugat si am mers in fata si ma scos din usa, nici nu se vede cand fac bug usa, nu se vede ca incerc sa fac, am fost pur și simplu buguit in usa si am mers in fata si am iesit..
 11. MegaOver22

  Cerere Unban

  E bug, el cand a inchis usa eu am dat cu perla si eram in usa si de aia a parut ca am facut bug usa, eu eram in usa si m am buguit si am intrat.Nici macar nu se vede bine..
 12. 1. Cum te numești?:Marian 2. Nume în joc (nickname):MegaOver2001 contu pe care joc acum, pe q_Rellax_q am ban 🙂 dar daca o sa iau helper nu o sa se mai repete 🙂 3. Vârstă:14 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Leonidas#9691 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un staff activ, care nu face favorizari si un prieten 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Prietenos, Intelegator si răbdător 7. De ce să te alegem pe tine?:Nu prea e staff pe sectiune 8. Care este rolul principal al unui Helper?Sa m
 13. MegaOver22

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:q_Rellax_q 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Alisan__ 3) Motivul pentru care ai fost banat:bug abuse 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):http://imgur.com/a/oa4mshG 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:n am abuzat de buguri, astept dovada pentru a răspunde 6) Comentarii adiționale:
 14. MegaOver22

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:q_Rellax_q 2. Nickname-ul celui reclamat:_L0rd_Hack3r_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute incorect 5. Dovada:https://imgur.com/a/feglHKx 6. Comentarii adiționale:
 15. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Minigame nou

  1. Nickname:MegaOver2001 2. Propunerea ta:Ca in fiecare Crăciun sa se adauge un minigame in care trebuie sa aduni multe cadouri, intr un timp scurt, probabil stiti la ce minigame ma refer, si la final top 3 sa castige bani pe site/grad/tag uri sau chiar iteme pe o sectiune la alegere 3. Ce beneficii va aduce?:Ar fi mult mai interesant si asa ar iesi in evidenta ca este Crăciunul, pt ca nu prea este nimc nou cand este Craciunul, poate doar unele warp uri de pe secțiuni si lobby ul, în rest nu . Sectiunea pe care se va implementa: 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere s

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...