Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

MegaOver22

Membru
 • Număr conținut

  86
 • Conținut per. zi

  0,21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  22o 21m 26s

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre MegaOver22

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  Leonidas#9691

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. MegaOver22

  Cerere Unban HamHam

  .
 2. MegaOver22

  Aplicație Helper - Factions

  Up
 3. MegaOver22

  Aplicație Helper - Factions

  Am luat mute pentru ca am spamat fara sa vreau, nu mi am dat seama ca spamam pentru ca incercam sa ajut jucatorii si avertizând jucătorii sa nu mai spameze si spunând sa raporteze problemele lor pe ac Si nu o sa se mai întâmple
 4. MegaOver22

  Cerere Unban

  Scriu de pe contul acesta pentru ca momentan nu am net, iar contul de sus este pe pc =/ E bug vizual pentru ca daca te uiti la primele 2 hit uri sunt normale, trag cu arcul,apoi sar intr o parte, încordez arcul in aer si cand ajung jos pe block trag,apoi sar din nou intr o parte si tot asa,cum se întâmplă si la hit urile unde sunt acuzat de no slowdown, sar intr o parte incordez arcul in aer si cand ajung jos pe block trag doar ca e un bug vizual si se vede ca si cum as fi avut arcul incordat dinainte sa sar si nu as juca cu hack contra lui micro stiind ca ma filmează ori el ori justr3kt
 5. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Factions

  1. Nickname:q_Rellax_q 2. Propunerea ta:Sa se adauge kit nou la lms 3. Ce beneficii va aduce?:Sa se mai schimbe si lms ul 4. Sectiunea pe care se va implementa:factions 5. Ai resurse pentru ca aceastanu propunere sa fie implementata?: 6. Alte comentarii:
 6. MegaOver22

  [SECTIUNE] - Factions/Global

  1. Nickname:q_Rellax_q 2. Propunerea ta:Sa se bage bp upgradabil care sa coste mulți bani și cu care sa maresti macar cu 2-3 patratele sau 1 rând idk 3. Ce beneficii va aduce?:Ca si jucătorii sa aiba bp mai mare 🙂 4. Sectiunea pe care se va implementa:factions si poate si globală 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:nu 6. Alte comentarii:
 7. MegaOver22

  Reclamatie

  E logic ca imi sta capu pe loc pentru ca ma opresc din invartind mouse ul si ma opresc sa dau cu arcu, si cat despre mers, mergeam intr o direcție rotind capul la mișto nu mi se pare hack, m ai acuzat de no slow dar nu vad nici un no slow
 8. MegaOver22

  Reclamatie

  Unde e no slow copile se vede doar ca învârt capul, de ce as juca cu no slow pe un duel pe 0 bănuți ca sa iau ban ? Doar am învărtit de mouse făcând troll daca iara răspund ăștia de n au habar e clar..
 9. MegaOver22

  [SKYPVP] - Event 1vs1

  1. Nickname:q_Rellax_q 2. Ești sigur ca poți participa?:da 3. Număr:9 cred
 10. MegaOver22

  Anunț Retragere

  Avind an vedere capleci trebuie sami iau ramas bun..! Sastii ca eu anca sper sa revii ca sami dai pro la cererea mea viitoare dehelper ca sami dea andrei ghiul aceptat.. Nu o sauit momentele cînd DauDERUP213 farma caun nebun cu tine on! Te las sa zbori prietene ! No sa te uit pa Agagaggaga sibtw sint bucuros ca miai dat ban pe CONTURI, no sa uit pa!
 11. MegaOver22

  Reclamatie

  .
 12. MegaOver22

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:MegaOver2001 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Murinho44 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/SFwMBRe 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Nu am folosit hack, la key stroke sunt 2-3 secunde in care cps urile raman la 0 iar dupa se încarcă instant la cps urile pe care le ai,daca am facut 15 cps uri asta nu inseamna ca am hack 6) Comentarii adiționale:
 13. MegaOver22

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:MegaOver2001 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Gabitzu_The_Boy 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:bug abuse 5. Dovada:https://youtu.be/CU_5lcVCN4g 6. Comentarii adiționale:
 14. MegaOver22

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:MegaOver2001 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Dumbrava12345 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:bug la lms 5. Dovada:https://youtu.be/Lgq86_d38b0 6. Comentarii adiționale:
 15. MegaOver22

  Reclamatie

  1. NicknaMegaOver2001 2. Nickname-ul persoanei reclamate:_L0rd_Hack3r_ 3. Sectiune:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mar op la lms adica bug abuse 5. Dovada:https://youtu.be/iAtc2PTts3o 6. Comentarii adiționale:nmc

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...