Sari la conținut
 • Înregistrare

ProgrammerD

Membru
 • Număr conținut

  52
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  710 Donează

Reputație Comunitate

4 Începător

Despre ProgrammerD

 • Rang
  A veteran weebeaoo
 • Dată Naștere 20.11.2004

Informații personale

 • Oraș
  Chișinău

Date de contact

 • ID Discord
  Michael D.#4363
 • IGN Minecraft
  ProgrammerD

Vizitatori Recenți Profil

307 citiri profil
 1. ProgrammerD

  Retragere

  1) Nick: ProgrammerD 2) Gradul detinut: Developer 3) Motivul pentru care te retragi: Mi-a murit cheful de Minecraft. Nu pot sa ma impun sa lucrez la wipe si nu am cheful de a face asta. 4) Comentarii aditionale: Faceti ca fiecare sectiune de la wipe sa aiba acelasi format. Imi pare rau ca nu va pot ajuta la wipe si ati pierdut un brat de munca. Daca doriti sa ma intrebati ce sa faceti pe fiecare sectiune care nu e lucrata, e posibil sa va raspund. Ne vedem in alte conversatii!
 2. Mercenary - Plugin Vezi Fișier Primește bani pentru uciderea jucătorilor. Poate fi configurat încât donatorii să primeasca mai mulți bani. Autor Michael D. Trimis 10.11.2019 Categorie Resurse Minecraft  
 3. Gratuit

  Versiune 1.0.0

  2 descărcări

  Primește bani pentru uciderea jucătorilor. Poate fi configurat încât donatorii să primeasca mai mulți bani.
 4. Sugestia dumneavoastră a fost respinsă și nu va fi pusă în aplicare.
 5. SkyBlock - Acceptat Parkour - Respins, o să fie scos la wipe SkyPvP - Acceptat Survival - Rămâne de văzut cu Warp Prison și Chest Finder posibil să fie adăugat
 6. Este deja în lista lucrurilor care o să fie introduse la wipe-ul de iarnă.
 7. ProgrammerD

  Propunere

  Sugestia dumneavoastră a fost acceptată și va fi pusă în aplicare.
 8. ProgrammerD

  Chat Public

  Acel moment când Discord e picat.
 9. 1. Nick-ul userului reclamat: iR0nim 2. Motivul pentru care îl reclami: double post 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale:
 10. 1. Nick-ul userului reclamat: AdyGaming100 2. Motivul pentru care îl reclami: 2. Pentru a posta din nou, trebuie sa asteptati sa posteze alti 3 utilizatori. Sanctiune: [W] 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: https://prnt.sc/p3dcj6 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: https://prnt.sc/p3dafy 6. Link către mesajul acestuia: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/topic/343-fazan-cu-litere/ 7. Comentarii adiţionale:
 11. 1. Nick: Michael D. 2. Varsta: 14 ani, fac 15 pe 20 noiembrie 3. Gradul detinut in trecut: Moderator 4. Gradul pe care crezi ca-l meriti: Moderator 5. Alte comentarii: As vrea sa mai incerc inca o dată sa fiu moderator.
 12. Fixați următoarele lucruri: ☆ Mesajele sa fie albe și să adaugi un &l la prefix https://prnt.sc/p322om ☆ Îmi da eroare când execut comanda /reward pe SkyPvP ☆ Nu poti vizualiza cufărul cu reward-uri pe SkyPvP ☆ Poate este de la mine, dar nu pot accesa semnele cu iteme pe SkyPvP. ☆ Ai putea adăuga fall damage pe SkyPvP. ☆ Mesajul de Nu ai acces la aceasta comanda de pe BungeeCord poate să conțină un prefix și să fie alb, conform server-ului. ☆ Adaugă &8 sau &7 la simbolul ăla din fața text-ului PROFIL și altele. ☆ Busola cu secțiuni este prea simplistă, poți să adaugi o descriere a secțiunii și niște simboluri acolo. Poți să folosești format-ul de pe link-ul ăsta, dacă nu te deranjează Link ☆ Poți să formatezi mesajul de Comanda necunoscută. În rest totul pare ok. Ai un PRO de la mine.
 13. Acel mesaj apare deobicei in messages.yml în BungeeCord.jar, după ce ai salvat mesajele și ai pornit server-ul. Ar trebui sa fie acolo.
 14. Propunerile pe care le aduc sunt următoarele: ☆ Ca să nu fie server-ul atât de simplist, recomand să îmbunătățiți meniul de selectare a serverelor încât să poți vedea jucătorii conectați pe secțiunile respective, mesajul ar trebui să fie alb, numele secțiunii poate să rămână același dar versiunea să fie adăugată în descriere. Puteți folosi format-ul dat mai jos: ☆ Scoateți mesajul cu "Ai deschis lista de servere" când apăs pe lista cu servere. ☆ Scoateți essentials din Hub, deoarece acest plugin doar mănâncă resursele server-ului și adăugați un plugin de blocare a chat-ului. ☆ Mesajele globale sunt, din nou, prea simpliste. Poți adăuga un mesaj cu: Forum-ul nostru este hawks-romania.ro/forum/, un mesaj cu datele fondatorului, etc... ☆ Meniul de donații puteți să-l faceți asemanător format-ului reprezentat mai sus, reprezentând ce face fiecare grad. ☆ Schimbați culorile la Featherboard-ul din hub. Puneți numele secțiunilor în alb. Cel puțin mie, nu-mi convine. ☆ Meniul Warp-uri de la villagerii de pe Survival este tot liber, trebuie să-l formatați. ☆ Îmbunătățiți mesajl de la /vote. ☆ Puteți adăuga un shop global unde îți poți cumpăra diferite chestii cu token-uri. Erorile pe care trebuie să le fixați sunt următoarele: ☆ Ștergeți acea literă de la prefix https://prnt.sc/p2z9fu. Acea literă apare și la mesajul de nu am permisie la o comandă. ☆ În featherboard schimbați toate cuvintele englezești în cele românești, Playeri online -> Jucatori conectati ☆ Stergeți mesajul cu "[Server] World saved." în hub și pe alte secțiuni care au acest plugin. ☆ Când tastez /?, primesc două mesaje. Primul mesaj poate conține ceva spații si un format mai bun. ☆ Capitalizați litera "L" de la Cactiland în tab. ☆ Puneți simboluri și culori în Essentials de pe survival și pe alte secțiuni dacă este la fel. ☆ Featherboard-ul secțiunilor trebuie să coincidă între ele, forum-ul ar trebui să fie pe ultima linie. ☆ Scoateți hunger-ul în spawn. ☆ Semnele de pe Survival la protecții nu zic nimic, cel puțin mie. ☆ Gradele de staff nu trebuie să fie vândute (Helper, Operator). ☆ Adăugați un simbol la mesajul de "Bun venit {nume jucător}" Concluzie: Server-ul are nevoie de multe modificări, deoarece la momentul dat nu sunt prea multe lucruri care ar atrage un jucător simplu. Cel puțin pe mine nu mă atrag prea multe servere, propunerile pe care vi le-am dat sunt ceva ce m-ar atrage pe mine. Încercați să adăugați mai multe lucruri care ar falicita gameplay-ul de pe server, nu încercați să copiați alte servere, gen Play-ul, deoarece nimănui nu-i place o copie ieftină a unui server/joc ș.a.m.d.
 15. Ar merge o așa secțiune pe server-ul de Minecraft, ar aduce mai mulți jucători și ar fi cât de cât distractiv. Această secțiune trebuie să fie fără reguli unde poți să faci ce dorești tu, inclusiv folosirea cheat-urilor.
×
×
 • Creează nouă...