Sari la conținut
 • Înregistrare

ProgrammerD

Membru
 • Număr conținut

  52
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  710 Donează

Reputație Comunitate

4 Începător

Despre ProgrammerD

 • Rang
  A veteran weebeaoo
 • Dată Naștere 20.11.2004

Informații personale

 • Oraș
  Chișinău

Date de contact

 • ID Discord
  Michael D.#4363
 • IGN Minecraft
  ProgrammerD

Vizitatori Recenți Profil

236 citiri profil
 1. ProgrammerD

  Retragere

  1) Nick: ProgrammerD 2) Gradul detinut: Developer 3) Motivul pentru care te retragi: Mi-a murit cheful de Minecraft. Nu pot sa ma impun sa lucrez la wipe si nu am cheful de a face asta. 4) Comentarii aditionale: Faceti ca fiecare sectiune de la wipe sa aiba acelasi format. Imi pare rau ca nu va pot ajuta la wipe si ati pierdut un brat de munca. Daca doriti sa ma intrebati ce sa faceti pe fiecare sectiune care nu e lucrata, e posibil sa va raspund. Ne vedem in alte conversatii!
 2. Gratuit

  Versiune 1.0.0

  0 descărcări

  Primește bani pentru uciderea jucătorilor. Poate fi configurat încât donatorii să primeasca mai mulți bani.
 3. Mercenary - Plugin Vezi Fișier Primește bani pentru uciderea jucătorilor. Poate fi configurat încât donatorii să primeasca mai mulți bani. Autor Michael D. Trimis 10.11.2019 Categorie Resurse Minecraft  
 4. Sugestia dumneavoastră a fost respinsă și nu va fi pusă în aplicare.
 5. SkyBlock - Acceptat Parkour - Respins, o să fie scos la wipe SkyPvP - Acceptat Survival - Rămâne de văzut cu Warp Prison și Chest Finder posibil să fie adăugat
 6. Este deja în lista lucrurilor care o să fie introduse la wipe-ul de iarnă.
 7. Intră pe server-ul de Discord al RolePlay-ul ca să-ți dau gradul de Polițist.
 8. ProgrammerD

  Propunere

  Sugestia dumneavoastră a fost acceptată și va fi pusă în aplicare.
 9. ProgrammerD

  Chat Public

  Acel moment când Discord e picat.
 10. 1. Nume in joc: ProgrammerD 2. Varsta: aproape 15 ani 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Developer/Operator 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): pe toate 5. De ce ai pierdut gradul?: Ca m-am retras 6. De ce il vrei inapoi: Ca ma plictisesc in timpul liber 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: am retras pe discord, daca te ajuta 9. ID Discord: Michael D.#4363 10. Comentarii aditionale: sper sa nu iau scripter
 11. 1. Nick-ul userului reclamat: iR0nim 2. Motivul pentru care îl reclami: double post 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale:
 12. 1. Nick-ul userului reclamat: AdyGaming100 2. Motivul pentru care îl reclami: 2. Pentru a posta din nou, trebuie sa asteptati sa posteze alti 3 utilizatori. Sanctiune: [W] 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: https://prnt.sc/p3dcj6 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: https://prnt.sc/p3dafy 6. Link către mesajul acestuia: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/topic/343-fazan-cu-litere/ 7. Comentarii adiţionale:
 13. 1. Nick: Michael D. 2. Varsta: 14 ani, fac 15 pe 20 noiembrie 3. Gradul detinut in trecut: Moderator 4. Gradul pe care crezi ca-l meriti: Moderator 5. Alte comentarii: As vrea sa mai incerc inca o dată sa fiu moderator.
 14. Fixați următoarele lucruri: ☆ Mesajele sa fie albe și să adaugi un &l la prefix https://prnt.sc/p322om ☆ Îmi da eroare când execut comanda /reward pe SkyPvP ☆ Nu poti vizualiza cufărul cu reward-uri pe SkyPvP ☆ Poate este de la mine, dar nu pot accesa semnele cu iteme pe SkyPvP. ☆ Ai putea adăuga fall damage pe SkyPvP. ☆ Mesajul de Nu ai acces la aceasta comanda de pe BungeeCord poate să conțină un prefix și să fie alb, conform server-ului. ☆ Adaugă &8 sau &7 la simbolul ăla din fața text-ului PROFIL și altele. ☆ Busola cu secțiuni este prea simplistă, poți să adaugi o descriere a secțiunii și niște simboluri acolo. Poți să folosești format-ul de pe link-ul ăsta, dacă nu te deranjează Link ☆ Poți să formatezi mesajul de Comanda necunoscută. În rest totul pare ok. Ai un PRO de la mine.
 15. Acel mesaj apare deobicei in messages.yml în BungeeCord.jar, după ce ai salvat mesajele și ai pornit server-ul. Ar trebui sa fie acolo.
×
×
 • Creează nouă...