Yaspy - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

Yaspy

Membru
 • Număr conținut

  195
 • Conținut per. zi

  0,76
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  1,270 Donează
 • Țară de proveniență

  România
 • Timp petrecut online

  36m 47s

Muzică profil

Reputație Comunitate

9 Începător

Despre Yaspy

 • Rang
  Intermediar

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Yaspy

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:TheAdemPvP 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Darkstar_yt 3) Motivul pentru care ai fost banat:Bug abuse. 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):[Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Pentru că nu am făcut nici un bug.. Mi-a picat sellwand în primele zile de wipe și am dat cu el. 6) Comentarii adiționale:Abia după ce am luat ban mi-am dat seama ce bug a fost..Și părerea mea este că dacă aș fi abuzat, s-ar fi văzut în log-uri când spamam bug-ul cu sellwand-ul
 2. Yaspy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:TheAdemPvP 2. Nickname-ul celui reclamat:_mattz 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute greșit. 5. Dovada:[Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:și îmi dă mute după 10 minute în care chat-ul este închis, să ce ? să facă entry-uri.
 3. Yaspy

  [FACTIONS] - Raportare bug

  1. Nickname:1st 2. Problema sesizata:Am câștigat la voteparty crate 3 key mythical și nu le-am primit.. 3. Sectiunea pe care ai intampinat-o:Factions 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug:Am scris mai sus 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug:[Conținut ascuns] 6. Adresa de discord:Yaspy#1829 7. Alte comentarii:-
 4. Yaspy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:TheAdemPvP 2. Nickname-ul celui reclamat:AndreiGhi_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute greșit 5. Dovada:[Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:Pentru ce am luat mute ?
 5. Yaspy

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Yaspy și AndreiKn 2. Vârstă: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: 4. Sectiunile unde ai avut gradul:Factions 5. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 6. De ce îl vrei înapoi?: - 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: [Conținut ascuns] 9. ID Discord: Yaspy#1829 10. Comentarii adiționale: -
 6. Yaspy

  Propunere Counter Strike 1.6

  1. Sugestie:Să se facă un server de Counter Strike 1.6 2. Beneficii:Ar aduce un plus comunității având în vedere că este gratis și un joc foarte jucat. 3. Tutorial de implementare:Am un prieten care știe să facă server și are și firmă de host destul de mare. 4. Comentarii adiționale:Sper să fie acceptată, deoarece vreau să fiu admin al serverului 😛
 7. Yaspy

  Cerere Unban

  Bă măcar de ați fi testat și voi acest „hack”. Se pare că prea se abuzează pe seama acestui „hack” :))))) vai de staff..
 8. Yaspy

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: andu1a 2. Varsta: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: flyer + kit ucigaș 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):Factions 5. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 6. De ce il vrei inapoi: Să îl folosesc. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut:
 9. Yaspy

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Karne69 2. Varsta: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Kit ucigaș 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):Factions 5. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 6. De ce il vrei inapoi: Să îl folosesc. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut:
 10. Yaspy

  Cerere Unban Never27

  Plus că ai și aim assist se vede chiar pe filmarea ta:))))) Uiă-te la țintă cum o ții doar pe mine, nu dai deloc pe lângă
 11. Yaspy

  Cerere Unban Never27

  Am fov 80 frate, este un fov normal de la 90 în sus pare că oricine are reach.
 12. Yaspy

  Cerere Unban Never27

  Salut, ți-am acordat acest ban, deoarece: Dacă dai cu viteza 0.25 la secunda 0:45 se pot observa niște hituri ciudate.Dar dacă dai și la 1:04 la fel.La 1:23 se poate vedea autoclicker-ul.La 1:40 din nou hituri ciudate.
 13. Yaspy

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Yaspy 2. Vârstă: 16 ani. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Moderator 4. Sectiunile unde ai avut gradul:Factions 5. De ce ai pierdut gradul?: M-am retras 6. De ce îl vrei înapoi?: Pentru că m-am reapucat de minecraft. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: [Conținut ascuns] 9. ID Discord: Yaspy#1829 10. Comentarii adiționale: Sal pa.
 14. Yaspy

  Cerere Unban

  Salut, de la secunda 0:49 cu viteza de redare 0.25 se vede că dai ciudat.
 15. Yaspy

  Reclamație

  1) Nickname-ul tău:Yaspy 2) Nickname-ul celui reclamat:TheBestUP 3) Este Staff sau Donator?:Donator 4) Motivul pentru care îl reclami:Caps 5) Dovada:[Conținut ascuns] 6) Comentarii adiționale:.
×
×
 • Creează nouă...