Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Yaspy

Membru
 • Număr conținut

  427
 • Conținut per. zi

  0,63
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Timp petrecut online

  14o 53m 55s

Yaspy a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 18 2020

Yaspy a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

14 Avansat

Despre Yaspy

 • Rang
  Avansat

Mai multe informații

 • ID Discord
  Yaspy#1829
 • Hobby-uri:
  -
 • Nickname Minecraft:
  Yaspy
 • Nickname CS:
  ХОЙ
 • Nickname SAMP:
  -
 • Nickname FiveM:
  -

Vizitatori Recenți Profil

742 citiri profil
 1. Yaspy

  Reclamatie

  Nu înțeleg de ce nu mi pui dovada vreau să știu și eu ce am făcut.. Ca staff ești obligat să răspunzi, fie că un jucător întreabă în serios sau nu. De exemplu, când intra tuy și cu razy pe server și întrebau toate lucrurile posibile de pe server, și știam că n au nevoie să le știe, eu tot le răspundeam nu înțeleg de ești așa încrezut și nu poți accepta realitatea. Ce treabă are că am luat remove ? Aici e vorba de tine nu de mine. Știi și tu ce e ăla hunt, am și precizat că e prima reclamație împotriva ta. Hunt-ul e când îți fac reclamație peste reclamație, nu și în cazul de față.
 2. Yaspy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: - 2. Nickname-ul celui reclamat: JustR3kt_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Mă ia peste picior la 2:36 în chat se poate vedea ce spune. Eu când eram staff și eram helper răspundeam și când mă striga cineva „admine”. Îmi mai dă și mute greșit pentru spam avoid. 5. Dovada: CLICK aici se poate observa cum îl întreb niște lucruri și nu vrea să mi răspundă, măcar de îmi spunea cu /msg 6. Comentarii adiționale: Nu mi se pare corect ca el să mă ia peste picior, până la urmă este un membru din staff și tre
 3. Yaspy

  Cerere Unban

  ce ți au dat șobolanii ban marius, vai mamă
 4. Yaspy

  Reclamatie

 5. Yaspy

  Reclamatie

 6. Yaspy

  Cerere Unban

 7. Yaspy

  Cerere Unban

 8. Yaspy

  Reclamatie

 9. Yaspy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Yaspy 2. Nickname-ul celui reclamat: depresie_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute greșit 5. Dovada: https://prnt.sc/xinlsi 6. Comentarii adiționale: ceau ceau
 10. Yaspy

  Reclamatie

  :)))))))))))))))))))) Mă amuzi foarte mult cu această reclamație eu nu văd nici un limbaj, m am referit la ăla să tacă și să nu mai spameze :)))))
 11. Yaspy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Yaspy 2. Nickname-ul celui reclamat: eNK_L 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute greșit 5. Dovada: https://prnt.sc/xdswbt 6. Comentarii adiționale: ceau ceau
 12. Yaspy

  Aplicație Trial-Staff - [Factions]

  Ești activ pe chat și tab dar, Mereu când e să dai mute, greșești persoana. Jucătorii îi ajuți doar când e staff pe server.
 13. Yaspy

  Aplicație Trial-Staff - [Factions-Skypvp]

  factions Nu ajuți jucătorii. Nu oferi sancțiuni. Activ doar în tab.
 14. Yaspy

  Aplicație Helper - [Factions]

  Regulament necitit. Nu ajuți jucătorii. Ești toxic. Nu acorzi sancțiuni.
 15. Yaspy

  Aplicație Helper - [Factions]

  Nu ajuți jucătorii. Nu acorzi sancțiuni.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...