qAllow_ - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

qAllow_

Membru
 • Număr conținut

  55
 • Conținut per. zi

  0,22
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  310 Donează
 • Țară de proveniență

  România
 • Timp petrecut online

  2o 3m 41s

Reputație Comunitate

2 Începător

1 Urmăritor

Despre qAllow_

 • Rang
  Începător
 • Dată Naștere Februarie 2

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. qAllow_

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Salut Victor. Nu ai citit regulamentul, nu respecți cerințele necesare și nu ajuți jucătorii.
 2. qAllow_

  [Factions] - Propunere

  1. Nickname: qAllow_ 2. Propunerea ta: Sa se refacă shop-ul. 3. Ce beneficii va aduce?: Jucătorii ar putea face bani prin mai multe metode 4. Sectiunea pe care se va implementa: Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: - 6. Alte comentarii: In acest moment, o supa se vinde aproape la un preț dublu fata de un diamant, și nu cred ca e ok. Sa crească prețul de vânzare la sugar-când, nether wart, pumpkin,melon și la ores.
 3. qAllow_

  [SECTIUNE] - Propunere

 4. qAllow_

  [Factions] - Propunere

  Chiar așa de mult vreți ban pentru schematica ?
 5. qAllow_

  Aplicație Helper - [Factions]

  1. Cum te numești?: Antonius 2. Nume în joc (nickname): qAllow_ 3. Vârstă: 17 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Antonius#2222 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ , serios si sincer 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt sincer, serios si de treaba. 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece am impresia ca m-as potrivii perfect staff-ului actual prezentand faptul ca sunt foarte activ si am respect fata de alti jucatori. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa ajute jucatorii , sa se ocupe de chat si sa raporteze hackeri! 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Antonius, am 17 ani si sunt din Rm Valcea. Sunt la Colegiul National Mircea cel Batran in clasa a 10-a la profilul Stiinte Ale Naturii. Timpul liber mi-l ocup prin jocuri video, ascultand muzica, si dupa ce se va termina carantina prin iesitul cu prietenii si mersul la sala. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Ii dau mute celui care face spam (/mute x 15m spam) , ii dau mute celui care injura (insulta jucator: /mute x 30m jignire jucator , insulta fara adresa : /mute x 15m jignire fara adresa) , celui care imi da mesaj in privat mai intai ii spun sa raporteze hackerii in /ac (asa pot vedea si alti membrii staff) si dupa ii zic sa il filmeza si sa ii faca reclamatie. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii transmit politicos ca nu pot divulga acea informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In ambele cazuri ii spun ca a procedat gresit apoi il ajut sa dea pedeapsa corect. 16. Comentarii adiționale: Multumesc pentru timpul acordat.
 6. qAllow_

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  Salut. Nu te-am văzut niciodată pe secțiune, nu îndeplinești condițiile, cerere slab formulata și regulament necitit.
 7. qAllow_

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  Salut. Te-am văzut o singura data pe server și puneai întrebări despre tot ce vedeai, ceea ce m-a făcut sa cred ca tocmai ce ai început sa joci. Nu ajuți jucătorii și nu îndeplinești condițiile.
 8. qAllow_

  Propunere SkyBlock

  1. Nick: qAllow_ 2. Propunerea ta: Multa lume are nevoie de muncitori pe insula, de exemplu NEVRAX, are si cate 10 persoane sa il ajute. Ar fi frumos un plugin ca sa poti angaja o persoana /hire nume . Sa poti sa dai doar /hire, sa iti apara un meniu unde vezi cate blocuri au fost plasate/minate de un jucator, cati bani a cheltuit de cand e pe insula, etc.. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: Nu s-ar mai da atat de multe tepe. Unii din ei isi iau banii pe materiale, 100-200k si dupa pleaca. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:- 5. Alte comentarii:-
 9. qAllow_

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  Nu ești activ, nu ai cerințele necesare și nu ai citit regulamentul.
 10. qAllow_

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  Nu te-am văzut pe server, nu ai citit regulamentul și nu respecți cerințele.
 11. qAllow_

  Aplicație Helper - [SKYBLOCK]

  Buna. Ești activa și ajuți jucătorii. Ai mai fost in staff și ai citit regulamentul, deci votul meu este
 12. qAllow_

  Aplicație Helper - [SkyBlock]

  Salut. Nu te-am prea văzut pe secțiune, nu îndeplinești cerințele și nu ai citit regulamentul. Deci votul meu este
 13. qAllow_

  Propunere

 14. qAllow_

  Aplicație Helper - SkyBlock

  Nu ajuți jucătorii și nu ai citit regulamentul.
 15. qAllow_

  Cerere semnătura - qAllow_

  1. Tip lucrare: Semnătura 2. Dimensiuni:stock 3. Stock/Tema[Obligatoriu specificati una dintre ele]: 4. Text principal: qAllow_ 5. Text secundar[Obligatoriu watermark-ul Hawks-romania.ro]: Helper SkyBlock / Play.Hawks-România.Ro 6. Preferinte text(principal si secundar): - 7. Alte cerinte: - 8. Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:
×
×
 • Creează nouă...