Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

MegaOver2001

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Conținut per. zi

  0,31
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  190 Donează
 • Timp petrecut online

  1o 21m 17s

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre MegaOver2001

 • Rang
  Nou-venit

Mai multe informații

 • ID Discord
  Leonidas#9691
 • Nickname Minecraft:
  MegaOver2001

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. MegaOver2001

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:MegaOver2001, atunci când s-a întâmplat eram pe contul Damian2001 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Hotpancake432 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack, fly 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 2. MegaOver2001

  Aplicație Helper - Factions

  1. Cum te numești?:Damian 2. Nume în joc (nickname):MegaOver2001 3. Vârstă: 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Leonidas#9691 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot aduce activitate si ajutor!!! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Prietenos,iertator si calm 7. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece sunt activ si imi doresc sa ajut!!! 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este de a ajuta playeri care au nevoie de ajutor si de a menține un limbaj decent pe chat!!! 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):As vrea pe factions,kit battle si Sky pvp!! 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu! 11. Ai citit regulamentul?:Da,am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play Minecraft-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Salut,ma numesc Damian si am 13 ani!! In timpul liber imi place sa ies afara, iar daca nu ies ma joc minecraft!!Sunt prietenos si răbdător!! Imi place sa ajut pe cei care au nevoie de ajutor!! 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Mai întâi ma ocup de cel care injura pe chat, apoi ii spun unui coleg mai mare sa il verifice hackerul, iar apoi incerc bugul, ca apoi sa chem un operator!! 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii explic ca este un lucru confidențial, si ca nu ii pot spune!! 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator as scrie in /ac ca a acordat o pedeapsa gresita, iar ca Helper i as spune ca a acordat o pedeapsa greșită si i-as spune sa o rectifice, iar daca nu ar face-o, as rectifica-o eu 16.Comentarii adiționale:Multumesc pentru timpul acordat!!
 3. MegaOver2001

  Ghicește vârsta utilizatorului!

  23
 4. MegaOver2001

  Cui i-ai da up?!

  Ac140/DadoLP
 5. MegaOver2001

  Cine va fi următorul utilizator care postează?

  Nu tommy
 6. MegaOver2001

  Aplicație Helper - Factions

  1. Cum te numești?:Damian 2. Nume în joc (nickname):MegaOver2001 3. Vârstă:13 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Leonidas#969+ 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Pot aduce în plus activitate,ajutor si multe altele!! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Sunt intelegator,iertator si prietenos 7. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece sunt activ,sa ajut atât playeri, cat si pe cei din staff 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este de a ajuta playeri care au nevoie de ajutor si de a menține un limbaj decent pe chat!! 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):As dori doar pe factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu am intampinat!! 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play Minecraft-Romania Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Salut!!Ma numesc Damian si am 13 ani!!Sunt inalt,slab si brunet!!Sunt prietenos si înțelegător.In timpul liber ies afara cu prietenii,iar daca nu,ma joc minecraft 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):In primul rand acordez mute celui care injura pe chat,apoi chem un coleg mai mare sa se ocupe de codat,iar apoi verific bug-ul reclamat,ca apoi sa chem un operator!! 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii explic frumos ca este confidențial și ca nu pot sa ii spun!!! 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator anunt pe /ac,iar daca nimeni nu ar modifica greseala,as chema un staff pentru a rezolva problema!!Ca helper i-as spune ca a gresit, si sa isi rectifice greșeala,iar daca nu, as rectifica-o eu,spunandui ca a gresit!! 16. Comentarii adiționale:As dori sa iau helper, având aproape 5 zile jucate!!