Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Boi

Membru
 • Număr conținut

  56
 • Conținut per. zi

  0,14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  11o 58m 31s

Orice postat de Boi

 1. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:petrisorfioros 2. Nickname-ul celui reclamat:_dennys 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:mute incorect 5. Dovada:https://imgur.com/a/nuGKjyI 6. Comentarii adiționale:
 2. Boi

  Reclamatie BranzaDeOaie#

  1. Nickname-ul tău:Boi 2. Nickname-ul celui reclamat:_dennys 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:mute incorect 5. Dovada:click 6. Comentarii adiționale:
 3. Boi

  Anunț Retragere

  bafta bro
 4. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:inicupro 3. Sectiunea pe care a abuzat:surv clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 5. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:inicupro 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 6. Boi

  Reclamatie

  Bai baiatule bai, daca eu sunt luat la control screenshare si vede sefu autoclicker in tab imi iau ban dar tu nu, ce facem aici???
 7. Boi

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:PetrisorINVIAT2 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Cristi20 3) Motivul pentru care ai fost banat:ban avoid 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):click 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu e ban avoid?? 6) Comentarii adiționale:
 8. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:_dennys 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:mute gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 9. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:cristi20 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:mute acordat incorect 5. Dovada:click 6. Comentarii adiționale:
 10. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:_dennys 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival clasic 4. Motivul pentru care îl reclami:instigare la sanctiune 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 11. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:JustR3KT_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:amenintare 5. Dovada:click 6. Comentarii adiționale:"in flood va tin"
 12. Boi

  Reclamatie

  daca salut serverul cand intru pe factions nu cred ca e post hunt, mute acordat gresit ms
 13. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:eNK_L 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute incorect 5. Dovada:click aici 6. Comentarii adiționale:
 14. Boi

  Anunț Retragere

  sterge asta sau mori in 3 zile
 15. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:qMarioLegend_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:nu a pus dovada in 24 de ore 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 16. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi ma cheama 2. Nickname-ul celui reclamat:SirLiest 3. Sectiunea pe care a abuzat:survival aventura 4. Motivul pentru care îl reclami:Ban pe motiv care nu exista in regulament 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 17. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Boi 2. Nickname-ul celui reclamat:DragonLoreV2 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute acordat gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 18. Boi

  Reclamatie

  Salut,se vede data la checkmute, ai dat mute pt prel gresit, ai uitat da dai mute pentru toxic si afaceri inafara jocului.Pup
 19. Boi

  Reclamatie

  Salut,in primul rand nu ai pus dovada in 24 de ore, in ai doilea rand prelungirea este de la 9 caractere in sus, in al treilea rand ai uitat da dai mute pentru caps si toxic. ❤️
 20. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:ma numesc BOI 2. Nickname-ul celui reclamat:DragonLoreV2 3. Sectiunea pe care a abuzat:FACTIONS 4. Motivul pentru care îl reclami:mute acordat incorect 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 21. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Boi 2. Nickname-ul celui reclamat:DragonLoreV2 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:nu a pus dovada in 24 de ore 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 22. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:BOI 2. Nickname-ul celui reclamat:DragonLoreV2 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:mute acordat gresit 5. Dovada:click 6. Comentarii adiționale:BOI LA PUTERE!!!!
 23. Boi

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:boi 2. Nickname-ul celui reclamat:lexius 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami:ban gresit 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:cererea a fost acceptata rezulta ban dat gresit pa https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/topic/28166-cerere-unban/&tab=comments#comment-95426 cum a patit si acest om pt ca a rasp doar la cerere unban si nu la reclamatie https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/topic/28167-reclamatie/ si tot a primit warn si tot a primit 2/3
 24. Boi

  Reclamatie

  a si era jignire nu limbaj
 25. Boi

  Reclamatie

  In primul rand daca era pe motivul "toxic+caps+limbaj" era mute 45 de minute nu stiu de unde ai scos 55.In al doilea rand ai cam uitat sa dai mute pt afaceri inafara jocului si pentru reclama youtube. ❤️

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...