Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

RObert Ro

Membru
 • Număr conținut

  14
 • Conținut per. zi

  0,29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  120 Donează
 • Timp petrecut online

  3o 18m 54s

Reputație Comunitate

3 Începător

Despre RObert Ro

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. RObert Ro

  Reclamatie AC140

  1. Nickname-ul tău:SanteL_ 2. Nickname-ul celui reclamat:AC140 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: abuz Eu Am vb alt Ceva cu ShadowMaster_FTW si omul mi a dat mute 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 2. 1. Cum te numești?:Robert 2. Nume în joc (nickname): zTheReach 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): zTheReach#5074 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: - Un membru activ, rabdator si care nu accepta favoritisme. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: - Ager,rabdator si ambitios. 7. De ce să te alegem pe tine?: - Pentru ca sunt foarte activ si as vrea sa fac tot ce pot sa le raspund jucatorilor care nu primesc un raspuns de la unii membri staff. 8. Care este rolul principal al unui Helper? - Rolul principal al unui helper este de a mentine un chat cat de curat posibil si de a ajuta jucatorii in nevoie de ajutor. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 11. Ai citit regulamentul?: - Da am citit cu certitudine regulamentul Serverului Play.Minecraft-Romania.Ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: - Locuiesc in Mehedinti in timpul liber ies pe afara sa ma joc un fotbal cu prieteni si imi place sa stau pe pc. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): -Ii voi acorda un mute celui care spameaza (15m) ,dar in caz de e peste 9 randuri (12h). - Ii voi acorda la fel mute individului care injura (15m limbaj) ,(15m jignire neadresata) , (30m jignire jucator) , (12h limbaj server) , (1d limbaj staff). - Voi verifica codatul in orice fel posibil, iar daca am posibilitatea sa il filmez pe codat il voi filma si il voi reclama pe forum cu o dovada clara. - Contactez un Operator in legatura cu acel bug. Daca e nevoie voi filma cum se reproduce acel bug si ii voi trimite video-ul ca sa poata sa il rezolve. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: - Ii voi spune ca nu pot divulga aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Postura de Jucator: - Ii spun ca a acordat o pedeapsa incorecta si ii explic greseala lui, iar daca acesta ma ignora il voi reclama pe forum. Postura de Helper: - Il atentionez ca a gresit. La fel ca mai sus ii argumentez ca sa poata vedea cu ce a gresit si ca sa isi poata remedia problema, iar daca acesta nu a asculta il voi reclama la un Operator.:
 3. RObert Ro

  Cerere Unban

  Pai si daca trecuta Am pus la fel si mia fost acceptata
 4. RObert Ro

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:zTheHacks 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:DadoLP 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu Am manacat mancare si dadeam clik 6) Comentarii adiționale::(
 5. RObert Ro

  Reclamatie AC140

  Am zis ok frt pa avion e numele lui omule ce nu intelegi in cunosc de 4 lunii
 6. RObert Ro

  Reclamatie AC140

  1. Nickname-ul tău: zTheHacks 2. Nickname-ul celui reclamat:AC140 3. Sectiunea pe care a abuzat:factiona 4. Motivul pentru care îl reclami: pe el il cheama Avion il cunosc in viata reala are nume de familie Duresc si prenumele lui Este avion 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 7. 1. Cum te Numesti?: Ma numesc Robert 2. Nume in joc (NickName): Nickname-ul meu in joc este : AMINOQZ143r 3. Varsta: Am varsta de 13 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): ImHard#7054 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce in plus un membru activ, serios si harnic. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Cele mai importante calitati ale mele sunt : Responsabilitatea, seriozitatea si respect persoanele care ma respecta. 7. De ce să te alegem pe tine?: In primul rand, stiu cum se joaca factions si stiu toate comenzile ce trebuiesc acordate in functie de gravitatea problemei. In al doilea rand stiu sa ies dintr-o situate dificila. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul principal al unui helper este sa ajute jucatorii si sa acorde mute-uri/warnuri. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Decat pe sectiunea Factions. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, nu am intampinat probleme. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Robert Stefan, am 13 an locuiesc in Italia . Sunt o persoana puternica, ambitioasa si respectoasa. Timp-ul liber il petrec alaturi de familie, prieteni, punand in practica diferite activi precum fotbalul,alergatul, inotatul. Defectul meu ar fi ca sunt incapatanat, dar nimeni nu este perfect. Nu imi place minciuna, prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii. Deobicei ma acomodez repede intr-un grup. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima data acord mute celui care injura si celui care spameaza (15m limbaj,15m spam). In al doilea rand ii spun celui care imi da mesaj pe privat sa contacteze un grad mai mare deoarece eu nu am acces la (/v /tempban), In al treilea rand ii spun persoanei care a gasit un bug sa filmeze si sa il raporteze pe forum, dar daca nu are posibilitatea de a filma ma duc cu el pe discord si filmez eu. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu am voie sa divulg aceasta informatie jucatorilor. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In ambele cazuri ii spun ca a acordat pedeapsa gresit si il ajut sa remedieze greseala. 16. Comentarii adiționale: Salutare la tot staff-ul de pe play.
 8. RObert Ro

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: Navashi 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: DadoLp 3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: finca nu aveam Hack si doar ma uitam pe Yt si apasam clik 6) Comentarii adiționale:Staff nu mai abuzati
 9. RObert Ro

  Cerere Unban

  + nu aj vazut ca Dadeam doar cu Maru si dupa la sfarsit mi a zis omorama si i Am dat cu sabia eram cu el le dis
 10. RObert Ro

  Cerere Unban

  Stiu daca vrei mi a zis el sa dau cu Maru daca vrei ti l bag pe confa
 11. RObert Ro

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: Navashi 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:DadoLp 3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: finca nu M folosit hack 6) Comentarii adiționale:
 12. RObert Ro

  Aplicație Helper - [Factions]

  Unde o vezi copiata?
 13. RObert Ro

  Aplicație Helper - [Factions]

  1. Cum te numești?:Robert 2. Nume în joc (nickname): ImHard 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): ImHard#5074 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: - Un membru activ, rabdator si care nu accepta favoritisme. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: - Ager,rabdator si ambitios. 7. De ce să te alegem pe tine?: - Pentru ca sunt foarte activ si as vrea sa fac tot ce pot sa le raspund jucatorilor care nu primesc un raspuns de la unii membri staff. 8. Care este rolul principal al unui Helper? - Rolul principal al unui helper este de a mentine un chat cat de curat posibil si de a ajuta jucatorii in nevoie de ajutor. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 11. Ai citit regulamentul?: - Da am citit cu certitudine regulamentul Serverului Play.Minecraft-Romania.Ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: - Locuiesc in Mehedinti in timpul liber ies pe afara sa ma joc un fotbal cu prieteni si imi place sa stau pe pc. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): -Ii voi acorda un mute celui care spameaza (15m) ,dar in caz de e peste 9 randuri (12h). - Ii voi acorda la fel mute individului care injura (15m limbaj) ,(15m jignire neadresata) , (30m jignire jucator) , (12h limbaj server) , (1d limbaj staff). - Voi verifica codatul in orice fel posibil, iar daca am posibilitatea sa il filmez pe codat il voi filma si il voi reclama pe forum cu o dovada clara. - Contactez un Operator in legatura cu acel bug. Daca e nevoie voi filma cum se reproduce acel bug si ii voi trimite video-ul ca sa poata sa il rezolve. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: - Ii voi spune ca nu pot divulga aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Postura de Jucator: - Ii spun ca a acordat o pedeapsa incorecta si ii explic greseala lui, iar daca acesta ma ignora il voi reclama pe forum. Postura de Helper: - Il atentionez ca a gresit. La fel ca mai sus ii argumentez ca sa poata vedea cu ce a gresit si ca sa isi poata remedia problema, iar daca acesta nu a asculta il voi reclama la un Operator.