Sari la conținut

IOSIF DRUMMER

V.I.P
 • Număr conținut

  42
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre IOSIF DRUMMER

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:nfen7 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Unfair advantage (autoclicker) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 2. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Rewols 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Unfair advantage (autoclicker) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 3. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:TheWitchers 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack (reach) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Dati la minutul 00:32 ,acolo se vede cel mai bine.
 4. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Razvan_Ro,DeMiT3X si AC140 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Teaming la lms 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:La minutul 02:59 se vede clar cum Razvan_Ro si DeMiT3X fac team . iar la minutul 03:23 tot Razvan_Ro dar cu AC140 si intre timp se mai loveau cu arcul si rodul ca sa para ca nu fac team.
 5. IOSIF DRUMMER

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:IOSIF_DRUMMER 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Yaspy 3) Motivul pentru care ai fost banat: 4/4 warn uri 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: 6) Comentarii adiționale:Nu aveam warn uri , cel putin asa stiam,drept dovada ca in chat trebuia sa apara warn urile langa celelalte informatii
 6. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul celui reclamat:Razvan_Ro,DeMiT3X si AC140 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Teaming la lms 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:La minutul 02:59 se vede clar cum Razvan_Ro si DeMiT3X fac team . iar la minutul 03:23 tot Razvan_Ro dar cu AC140 si intre timp se mai loveau cu arcul si rodul ca sa para ca nu fac team.
 7. IOSIF DRUMMER

  [SECTIUNE] - Raportare bug

  1. Nickname:IOSIF_DRUMMER 2. Problema sesizata:Cand ma loghez si intru pe factions primesc automat , fara sa fac nimic, 6-7 key mystice , 5x6/7 gapple si banii aferenti ca si cum as fi votat de 6/7 ori.Asta nu se intampla de fiecare data cand ma loghez .dar am observat chiar si de 2-3 ori in aceeasi zi. 3. Sectiunea pe care ai intampinat-o:Factions 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug:Nu stiu cum poate fi reprodus,pur si simplu imi apar cheile mystice ,merele si banii. 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug:
 8. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:sham129 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack (reach) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 9. IOSIF DRUMMER

  Aplicație Helper - [FACTIONS]

  Imi zice shtup ca s imatur si toxic care comenteaza dupa fiecare duel =]]]3
 10. IOSIF DRUMMER

  Aplicație Helper - [FACTIONS]

  1. Cum te numești?:Iosif 2. Nume în joc (nickname):IOSIF_DRUMMER 3. Vârstă:17 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):iosif_drummer#5193 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: a)Joc minecraft de 8 ani , deci automat am experienta b)In 2016 am fost top 300 pe mcsg in US , deci stiu pvp si pot face diferenta bine intre jucatori buni legiti si hackeri c)Sunt matur si nu critic jucatorii subiectiv 7. De ce să te alegem pe tine?:Vreau sa schimb ceva in
 11. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:MegaOver2001 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack(a dat prin block) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Dati la minutul 5 fix , atunci s a intamplat.
 12. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:FakeNameHD_ 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack (reach) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:La minutul 01:02 se poate vedea clar reach ul ,dar mai sunt alte faze si pe parcursul filmarii.Scuze pentru framedrop urile mari , dar aveam 3 mc uri deschise cand filmam si alte programe ,uitand de asta.
 13. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul celui reclamat:Yaspy 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Abuz mute 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Mi-a spus ca daca ziceam "ez mute" pe acelasi rand nu luam mute , dar daca zici pe 2 randuri diferite , iei mute.Contextual si logic vorbind este acelasi lucru , deci care este diferenta?
 14. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:TestamFrateV5 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack(reach). 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Reach de 4-5 block uri
 15. IOSIF DRUMMER

  [FACTIONS] Event FFA

  1. Nume pe joc : ATTICUS_ROSS 2. Discord : iosif_drummer#5193 3. Alte comentarii: -
×
×
 • Creează nou...