Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

IOSIF DRUMMER

Membru
 • Număr conținut

  14
 • Conținut per. zi

  0,24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  140 Donează
 • Timp petrecut online

  1o 42m 3s

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre IOSIF DRUMMER

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:NoHackJustRazvy1 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Nu e prima oara cand joaca cu reach la lms.Un alt exemplu e Alexandra79 care joaca de pe n conturi cu hack.Momentan n-am prins-o pe filmare.
 2. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:KarnitaV34 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Reach-ul mare este evident si se poate vedea la inceput cand arat fov ul ca nu este o problema de perceptie , are reach ul pe fata , simplu.
 3. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:Antonio10010 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Are reach si la arene dadea prin peretii de obsidian
 4. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate: ViLLy 3. Sectiune: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Hack 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:De la secunda 8 dati cu slow mo pe x0,5 si se vede clar reach ul.
 5. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie Rejetix

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul celui reclamat:Rejetix 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:favorizarea playerilor din factiunea proprie 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 6. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie qAndreyPvP

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:qAndreyPvP 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Are reach si autoclicker
 7. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:IOSOIF_DRUMMER 2. Nickname-ul persoanei reclamate:TheAndreiRo 3. Sectiune:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Hack 5. Dovada: 2020-07-11 23-38-39.mkv 6. Comentarii adiționale:Se vede clar reach-ul mic,cand am dat pe free nu juca deloc si dupa cand am dat pe 300k , cum se vede si pe filmare ,bagase reach ul.
 8. IOSIF DRUMMER

  Cerere Unban

  Deci am inteles ca mi am luat pentru anti knockback, ca voi nu puteati sa mentionati.Legat de asta , se vede clar pe filmare TA , nu a mea, ca mi iau de 2 sau 3 ori knockback ca lumea in spate.Sa se uite cineva din staff mai competent gen AndreiGHI sau Gabriel003.Daca aveam hack , credeti ca ma zbateam atata pentru asta?Nu mi place sa ma tiganesc sa mi fac n conturi aiurea doar ca asa li se scoala unora din staff care nu au nicio treaba cu jocul
 9. IOSIF DRUMMER

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:IOSIF_DRUMMER 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:DadoLP 3) Motivul pentru care ai fost banat:"hack" 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Este a 2 a oara cand primesc ban pe nedrept.AM RUGAT ADMINI SA SE UITE PE MINE CAND DAU DUELE SI SA INTRAM DISCORD SA LE DAU PARTA SI SA LE ARAT TOT SI AU REFUZAT SI ACM IMI IAU BAN? 6) Comentarii adiționale:Nu am.
 10. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie Sejukee killaura

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul celui reclamat:Sejukee 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Killaura si reach 5. Dovada: 2020-07-02 13-09-10.mkv2020-07-02 13-09-10.mkv 6. Comentarii adiționale:Se vede clar cum spre final se activase daca ne uitam cu atentie la cateva hit uri , drept dovada ca dupa asta l a scos server ul.Omul asta e pe server de cateva zile intregi , timp in care a castigat cateva last man standing uri si alte evenimente si nimeni nu ii face nimic
 11. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie SHTUP abuz

  1. Nickname-ul tău:IOSIF_DRUMMER 2. Nickname-ul celui reclamat:Shtup 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Abuz de grad 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:Mute 1 zi pt jignire ?In contextul in care scrisese cenzurat cu caracterul stea(*). Aceasta nu este prima abatere de genul si am martori care sa confirme,dar cum acesta este un server romanesc, ce masuri se vor lua?=]] debug.log
 12. IOSIF DRUMMER

  Cerere Unban

  1 la mana,pe video nu reflecta nimic,asta si incercam sa explic.Pot intra cu oricine din staff pe ds si sa dau screen share cu modu care arata de la cate block uri lovesc sa vada ce si cum.2 la mana,esti groaznic la pvp si imi dai ban pt ce?reach?Rog comunitatea play sa si gaseasca staff mai competent(NU GENERALIZEZ,sunt cateva cazuri de staff incompetent) si inainte de a se lua masuri,sa se preocupe sa dea spec pe playeri sau sa investeasca intr un anticheat.De 9 ani de cand ma joc mc nu mi am luat ban pentru altceva inafara de griefing si nici sa nu mai pomenesc de badlion si spainpvp unde era pvp ul adevarat de odinioara unde imi luam bataie si dadeam si nimeni nu comenta nimic,pt ca acl se juca.
 13. IOSIF DRUMMER

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: IOSIF_DRUMMER 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Shtup 3) Motivul pentru care ai fost banat: "hacl". 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: In primul rand, nu am hack.Am fost top 300 mcsg us in 2016(se poate verifica ),iar asta nu e un argument ,dar e bn sa fie luat in considerare.In al 2 lea rand , f multi copii pe care ii bat la duelele pe bani incep sa urle ca am hack chipurile pentru urmatoarele motive : 1.Blockhit 2.DRAG CLICK 3.Strafe uri 4.Jitterclick In al 3 lea rand , am rugat de a lungul timpului mai multi admini sau persoane din staff sa ma spectateze NEANUNTAT , oricand vor ei, cand dau duele pe free sau pe bani ca sa vada ce "hack uri" am si unii fie mi au ignorat mesajele fie mi au spus ca nu are sens. 6) Comentarii adiționale:Nu am , dar daca se da ban doar pt niste filmari care nu reflecta nimic,pentru ca pov ul difera si pot fi editate si nu exista un anticheat adevarat sau macar cinvea care sa verifice in persoana in joc , spune multe despre server ul acesta.Va multumesc!
 14. IOSIF DRUMMER

  Reclamatie abuz Mawgly

  1. IOSIF_DRUMMER 2. Mawgly 3. Factions 4. Mi-a dat mute PERMANENT pentru "SPAM" , cand eu nu am spamat sub nicio forma,iar mesajele mi le dadea pe privat ca sa se vada doar partea mea de conversatie public. 5. Dovada: : 6.Alte comentarii aditionale: Nu am.