Never - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

Never

Membru
 • Număr conținut

  23
 • Conținut per. zi

  0,09
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  120 Donează
 • Țară de proveniență

  Republica Moldova
 • Timp petrecut online

  24m 12s

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre Never

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Never

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Never27 2. Vârstă: 14 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Prime 4. Sectiunile unde ai avut gradul: global 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce îl vrei înapoi?: 60 de euro >.< 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: no 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: 9. ID Discord: never#1049 10. Comentarii adiționale:
 2. Never

  Cerere Helper never

  1. Numele tau never 2. SteamID: STEAM_1:0:193284815 3. Screenshot (!lvl -> My Stats): [Conținut ascuns] 4. De ce doresti sa te alaturi echipei staff?: Doresc sa ma alatur echipei staff pentru a putea sanctiona jucatorii care incalca regulamentul si pentru a ajuta la dezvoltarea si imbunatatirea serverului overall. 5. Alte comentarii:
 3. Never

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Never27 2. Vârstă: 14 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Prime 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Global 5. De ce ai pierdut gradul?: Wipe 6. De ce îl vrei înapoi?: am dat 30 de euro pe el 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: 9. ID Discord: never#1049 10. Comentarii adiționale:
 4. Never

  Cerere Recuperare Grad

 5. Never

  Cerere Unban

 6. Never

  Cerere Unban

  Nu am dat ban nimanui cu numele IonutIsHere
 7. Never

  Cerere Unban

  Hadi mi a zis sa iti dau ban, l am intrebat. Sa nu mai spun ca probabil era hack.
 8. Never

  Cerere Unban Never27

  Da m ai prins găsești aberații pe care sa le zici că stafful asta care joaca doar creative sa le creadă, mi ai zis și tu că nu ai experiență în hackuri deci taci că ma frustrezi. Nu știi nimic despre joc informează te înainte să scrii ceva. Ești un jeg de om, ești conștient că ai greșit și totuși încerci să îți speli onoarea . Și pentru liniștea ta interioara îți zic că dau așa ca sunt mai bun decât tn ești trash la joc du-te pe creative
 9. Never

  Cerere Unban Never27

  Hmmm Dupa cum se poate observa era lag pe server. Minutul 1:30, deci se pot justifica hiturile ciudate 🙂 si ai perspectiva mea deci e clar ca nu a fost "killaura" a fost doar lag. Plus ca ai fov 90 cel mai probabil ca sa faci sa para hiturile mai sketchy ca sa iau ban, dar oricum esti jalnic . Un mesaj pentru staff: Eram pe laby se vede clar nu aveam unde sa am reach cum zice domnul Yaspy, plus ca si el nu ia kb pe tot parcursul filmarii din cauza lagului >:
 10. Never

  Cerere Unban Never27

  1) Nickname-ul tau: Never27 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Yaspy 3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Ca n am hec 6) Comentarii adiționale: warn this nerd
 11. Never

  Cerere Unban

  Iertati sunetu de pe fundal ma uitam la un video pe yt pe al doilea monitor :))))
 12. Never

  Reclamație

  1) Nickname-ul tău: Never27 2) Nickname-ul celui reclamat: ToxicBroAl3x 3) Este Staff sau Donator?: Staff 4) Motivul pentru care îl reclami: Favorizare 5) Dovada: 6) Comentarii adiționale: A dat accept chiar daca mirel avea hack.
 13. Never

  Cerere Unban

  Prost sa fii noroc sa ai stafful ma dezamageste in fiecare zi.
 14. Never

  Cerere Unban

  Uitate la tot videoul dai headsnapuri constant :))
 15. Never

  Cerere Unban

  Da ai dreptate De la 0:28 cu viteza 0.25. Esti pe cs si dai flickuri sau ce is alea?
×
×
 • Creează nouă...