Sari la conținut
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

D4R1U5

Membru
 • Număr conținut

  90
 • Conținut per. zi

  0,3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  160 Donează
 • Timp petrecut online

  3o 9m 26s

Reputație Comunitate

7 Începător

Despre D4R1U5

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:D4R1U5 2. Nickname-ul celui reclamat: Platinum 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: mute degeaba 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:
 2. D4R1U5

  [factions] - Propunere

  1. Nickname: D4R1U5 2. Propunerea ta: Sa nu se mai dea ban pentru 4 conturi in f. 3. Ce beneficii va aduce?: Pot fi mai putine sanse de over, iar populalitatea sectiunii va creste , deoarece unii se lasa daca se intampla ceva negativ , care le strica munca. 4. Sectiunea pe care se va implementa: factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: 6. Alte comentarii: Este fix aceeasi chestie daca intri cu VPN si iti bagi cate conturi vrei , nu este diferit deloc , deci ar fi mai usor sa nu se dea ban pentru acest lucru , asa ne mai scutim si noi de treaba 🙂 . In plus , se poate lua ban din greseala , adica sa ti dea cineva contul lui de mc care este cu tine in factiune , iar acest sa fie pe ip-ul tau , iar tu sa mai ai alte conturi in f si sa iei ban din neatentie
 3. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: D4R1U5 2. Nickname-ul celui reclamat: Gabriel003 3. Sectiunea pe care a abuzat: forum / factions 4. Motivul pentru care îl reclami: respins la cererea mea de unban pe nedrept 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Nici nu cred ca v ati dat interesul sa o cititi , raspundeti lipsiti de gandire. Eu nu trebuia sa am ban , trebuia sa am 3/4 warn si acum stateam fara ban , deoarece warn-ul pe care l am primit de la reachisilegal , caruia i am facut reclamatie , iar aceasta a fost acceptata , a fost degeaba si trebuia scos de catre staff , dar niciunul din staff nu a fost capabil sa l scoata. Vreau unban cat mai repede pentru ca aveam o treaba foarte importanta , dar dintr o prostie de a voastra nu mai pot intra sa o termin , Va zic de pe acum , ca sa ajunga din nou populata sectiunea trebuie sa va ocupati de stafful incompetent si corupt pe care il aveti si dupa de sectiune
 4. D4R1U5

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: D4R1U5 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: MaruscaJr 3) Motivul pentru care ai fost banat: 4/4 warn 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): [Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru ca nu aveam 4/4 , aveam 3/4 deoarece am primit un warn degeaba si am facut reclamatie , aceasta fiind acceptata. 6) Comentarii adiționale: Eu am zis la tot staff-ul sa mi scoata warn-ul ala dat degeaba , dar toti mi au spus nu sau sa mi l scoata zandu, cel care mi a acceptat reclamatia. Doresc unban cat mai repede pentru ca eu nu stau pe bara 1d degeaba ca sunteti voi cum sunteti. Stau de vreo 2-3 zile cu warn -ul ala degeaba , nu inteleg de ce nu mi ati dat unwarn.
 5. D4R1U5

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: D4R1U5 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Conall89 3) Motivul pentru care ai fost banat: instigare sanctiuni 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): [Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: lol , de cand se da ban pentru asa ceva , ce reguli de pe hamster ati copiat LMAOO . VREAU DOVADA!!! 6) Comentarii adiționale: si vreau unwarn FRATE ca nu stau cu warn degeaba ca a fost acceptat de zandu
 6. D4R1U5

  Reclamatie

  UP , doresc si unwarn!!
 7. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: D4R1U5 2. Nickname-ul celui reclamat: AC130 3. Sectiunea pe care a abuzat: FACTIONS 4. Motivul pentru care îl reclami: mute degeaba 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale: nu e limbaj ala.
 8. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: D4R1U5 2. Nickname-ul celui reclamat: ReachIsIlegal 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: warn degeaba 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale: Nu am spus cine are hack pe chat public , chiar vreau sa vad dovada lmao. DORESC UNWARN! nu vreau ban pe degeaba
 9. D4R1U5

  Reclamatie

  In primul rand deja ai mintit de la inceput , am luat kick de la lms pentru ca eu eram d4r1u5.In al doilea rand mi ai dat warn gresit , dovezile tale sunt irelevante. In reclamatie am pus numele verigudplaier pentru ca el a facut poza , deoarece eu luasem kick si nu mai aveam chatu , iar zandu mi a explicat ca trebuie pus leaderbordul , cu numele playerului
 10. D4R1U5

  Reclamatie

  up , au trecut 24h
 11. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:VeriGudPlaier 2. Nickname-ul celui reclamat: Sicarius 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: warn degeaba + kick de la lms , care cred ca este automat 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale: Alt jucator a scris pe /ac si tot mie mi a dat warn + am primit kick de la lms cand il castigam , deci mai pe scurt , am primit warn degeaba / abuziv. Doresc sa se ia masuri asupra acestui membru din staff incapabil. Plus ca vreau si unwarn deoarece sunt aproape de ban-ul de o zi , DEGEABA!
 12. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:D4R1U5 2. Nickname-ul celui reclamat: Sicarius 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: warn degeaba 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:
 13. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: D4R1U5 2. Nickname-ul celui reclamat: iRackk2004 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: mute degeaba 5. Dovada: [Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:
 14. D4R1U5

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: D4R1U5 2. Nickname-ul celui reclamat: AC130 3. Sectiunea pe care a abuzat: FACTIONS 4. Motivul pentru care îl reclami: mute degeaba 5. Dovada:[Conținut ascuns] 6. Comentarii adiționale:
 15. D4R1U5

  EVENT 2V2 FACTIONS

  1. Numele factiunii: Crying 2. Numele celor 2 jucatori (inclusiv liderul) : D4R1U5 , VeriGudPlaier 3. Numar de ordine (de la 1 la 32) : 23 5. Alte comentarii: