Sari la conținut
 • Înregistrare

D4R1U5

Membru
 • Număr conținut

  25
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  160 Donează

Reputație Comunitate

4 Începător

Despre D4R1U5

 • Rang
  Începător

Date de contact

 • ID Steam
  cosminandrei1003

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1) Nick-ul tău: D4R1U5 2) Nick-ul celui reclamat: CrazyZone 3) Staff/Donator: admin 4) Motivul pentru care il reclami: mute abuziv si gresit 5) Dovada: https://imgur.com/UOW7TjW 6) Alte comentarii:-
 2. 1) Nick-ul tău: D4R1U5 2) Nick-ul celui reclamat: Shtup 3) Staff/Donator: Moderator 4) Motivul pentru care il reclami: Mute incorect 5) Dovada : https://imgur.com/FR442cp 6) Alte comentarii: nu a fost limbaj
 3. 1) Nick-ul tău: D4R1U5 2) Nick-ul celui reclamat: Shtup 3) Staff/Donator: moderator 4) Motivul pentru care il reclami: mute aiurea 5) Dovada: https://imgur.com/ZbIW24w 6) Alte comentarii: nu vreau sa raspunda fratele sau , dark.
 4. 1. Cum te numești?: Cosmin 2. Nume în joc (nickname): D4R1U5 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): D4#2846 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ care isi va face treaba cum trebuie. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: prietenos , inteligent si amuzant 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece pot ajuta serverul , prin modalitatile mele si am o experienta proportionala in staff ( xenon , mcx) 8. Care este rolul principal al unui Helper? De a ajuta playerii care au neclaritati in legatura cu serverul si de a avea grija de chat 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Din cate stiu eu nu, iar daca au fost probleme , scuzele mele 11. Ai citit regulamentul?: mc-ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt un baiat cu parul blond , ochi caprui , imi place sportul , in general fotbalul si voley-ul , sunt istet , descurcaret , prietenos , optimist , serios in momente care necesita acest lucru , amuzant si intelegator 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Acord mute 20 minute pentru jucatorul care a spamat , ii dau mute jucatorului care a injurat , depinde in ce a cosntat injuratura (fara adrese , fata de un player , fata de staff sau fata de server. Chem un operator si ii aduc la cunostiinta bug ul gasit , iar in final ma informez despre hacker si vad daca are sau nu coduri. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Nu cunosc acest lucru. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). In postura de jucator i as face o reclamatie , daca nu isi schimba parerea despre sanctiunea acordata , iar in postura de helper i as spune ca a gresit si trebuie sa isi remedieze greseala. 16. Comentarii adiționale: Traieste-ti viata , ai doar una!
 5. 1) Nick-ul tău: D4R1U5 2) Nick-ul celui reclamat: Niku78 3) Staff/Donator: helper 4) Motivul pentru care il reclami: ameninta cu kick si se crede superior 5) Dovada: https://imgur.com/8b1pWt0 6) Alte comentarii:
 6. 1) Nick-ul tău: D4R1U5 2) Nick-ul celui reclamat: TensaZangetsu 3) Staff/Donator: admin 4) Motivul pentru care il reclami: warn pe degeaba 5) Dovada: https://imgur.com/Tbq52JY 6) Alte comentarii: nu inteleg rpstul acestui warn.
 7. Nume (in-game): D4R1U5 Ești sigur că poți participa la acest event ?: da Repriza 1 sau 2: 1 Culoare(rosu, galben, verde, albastru): verde
 8. Si unde este jignirea? Te am injurat cumva si nu vad eu? Prin folosirea verbului “a suge” nu e o jignire
 9. 1) Nick-ul tău: M3Nt 2) Nick-ul celui reclamat: TensaZangetsu 3) Staff/Donator: admin 4) Motivul pentru care il reclami: Limbajul acestui admin lasa de dorit, are un limbaj neadecvat pentru gradul sau 5) Dovada: https://imgur.com/U0jTWfn 6) Alte comentarii: Macar puncte sa ia.
 10. 1) Nick-ul tău: M3Nt 2) Nick-ul celui reclamat: TensaZangetsu 3) Staff/Donator: admin 4) Motivul pentru care il reclami: Mute 24h aiurea, nu stie sa deosebeasca o jignire de altceva. 5) Dovada: https://imgur.com/c7hibAx 6) Alte comentarii: Doresc si unmute.
 11. 1. Nickname: M3Nt 2. Esti sigur ca poti participa?: da 3. Numar: 4
 12. 1) Nick-ul tău: D4R1U5 2) Nick-ul celui reclamat: aCHRST 3) Staff/Donator: supervizor 4) Motivul pentru care il reclami: mute aiurea 5) Dovada: https://imgur.com/uxu5PUY 6) Alte comentarii: warn
 13. https://imgur.com/puJjhmi si aceasta poza spune ca sunteti niste ofticati... mhm staff ul de pe play. Se vede clar ca fly ul e de la factions! Care mergea deoarce dark nu stie sa faca un event.
×
×
 • Creează nouă...