Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Gabryyyyyy

Membru
 • Număr conținut

  42
 • Conținut per. zi

  0,43
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  580 Donează
 • Timp petrecut online

  5o 6m 41s

Reputație Comunitate

5 Începător

Despre Gabryyyyyy

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

256 citiri profil
 1. Gabryyyyyy

  Reclamatie abuz Gabryyyyyyy

  As dori sa mentionez ca acela nu este warn ci este ban.Il dadusem gresit datorita faptului ca am scris "warns" in loc de "warn" si acesta nu s-a pus,iar din acest motiv jucatorul nu a fost banat timp de o zi. Dovada ca i-am dat sanctiunea corecta pe motivul 4/4: Acesta a primit warn-urile respective pe sectiunea One Block.
 2. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - Survival 1.15.2

  Bună ElDyablo20! Regulament citit Cerere destul de buna Activitate nu prea ok Activ în tab ești dar în chat nu îndeajuns de mult Doresc sa vad mai multa implicare și seriozitate din partea ta Deocamdată de la mine ai:
 3. Gabryyyyyy

  Aplicație Trial-Staff - [Survival 1.15.2+ SkyBlock]

  Bună minion! -Activ ești -Regulament citit -Cerere buna -Comportament exemplar -Ajuți playerii -Ai mai fost în staff deci te descurci de minune Votul meu este: (Survival 1.15.2)
 4. Gabryyyyyy

  Anunț Retragere - minion200502

  Bafta nubule.. O să-mi fie dor de tine. Sper sa te reîntorci la un moment dat. 🥺💕
 5. Gabryyyyyy

  [SECTIUNE] - Propunere

  Ar fi de ajutor
 6. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - [Survival 1.15.2]

  Bună! -Cerere slab formulata. -Regulament clar necitit. -Activitate destul de slaba în chat cât și în tab. -Nu ajuți jucătorii. Din partea mea ai:
 7. Gabryyyyyy

  Reclamatie

  Dovada ca am remediat sanctiunea acordata gresit
 8. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - [Survival 1.15.2]

  Bună! Activ în tab ești. Ajuți playerii dar as dori sa vad mai multa implicare din partea ta. Regulament citit. Toxic nu ești. Cerere bună. Consider ca meriți o șansă deci prin urmare din partea mea ai:
 9. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - [SkyBlock, Faction, Survival]

  Bună! (Survival 1.15.2) Regulament necitit Nu te-am niciodată pe Survival 1.15.2. Nu ajuți playerii Cerere foarte slab formulata Nu ai conditiile necesare. Din partea mea ai:
 10. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Bună. (Survival 1.15.2) Cerere foarte slaba. Ești foarte toxic. Nu ajuți deloc playerii. Activ ești dar nu îndeajuns. Din partea mea ai:
 11. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - Survival 1.15.2

  Bună ElDyablo20! Cererea nu este cea mai buna, dar merge. Putin mai detaliata nu ar fi stricat. Activ ești în tab și cât de cât în chat. Nu am vazut sa ajuți playerii îndeajuns de mult. Câteva greșeli de ortografie. Regulament citit. As dori sa vad cât mai multa activitate, ambiție și implicare din partea ta. Nu îndeplinești chiar toate condițiile.. Din partea mea ai:
 12. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - Survival 1.15.2

  Bună! Regulament necitit. Nu vad sa ajuți jucătorii. Activ în tab și pe chat nu prea ești. Cerere foarte slaba Nu au foarte multa activitate pe sectiune.
 13. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper - [Survival 1.15.2 & Skyblock]

  Bună! [Survival 1.15.2] Activ în tab ești dar nu îndeajuns de mult. Pe chat nu vad atâta activitate. Nu am vazut foarte mult ajutor venit din partea ta către jucători. As dori sa vad cât mai multa ambiție, activitate și implicare din partea ta. Toxic nu ești. Știi regulamentul și ai o cerere chiar bună. Din partea mea ai:
 14. Gabryyyyyy

  Aplicație Helper -Survival 1.15.2

  1. Cum te numești?:Gabriela Tatiana 2. Nume în joc (nickname):Gabryyyyyy 3. Vârstă:16 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Gabrielaaa#4183 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:O noua membra activa și serioasa. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Serioasa, răbdătoare, atenta. 7. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece as vrea sa dau o mana de ajutor echipei fiind destul de activa. 8. Care este rolul principal al unui Helper?:Rolul principal al unui Helper este de a ajuta jucătorii și a menține chat-ul curat și pașnic. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Survival 1.15.2 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu. 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Minecraft-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Ma numesc Gabriela, am 16 ani, sunt o persoana serioasa, respectuoasa și răbdătoare. Îmi place sa ofer ajutor și am simțul umorului. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):În primul rand ii sancționez pe cel cu limbaj neadecvat și pe cel care spameaza chat-ul, apoi ma duc la persoana care a raportat ca este un codat în joc (filmez situația) și dacă persoana respectiva chiar are hack, îl banez dacă am acces la comanda respectiva. Apoi merg la persoana care a raportat bug-ul și dacă într-adevăr este un bug neraportat chem în ajutor un operator (sau filmez situația apoi trimit filmarea operatorului pentru ca bug-ul sa fie rezolvat). 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:II răspund ca nu dețin aceasta informație. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). În postura de jucător ii atrag atenția și ii spun de faptul ca a acordat greșit pedeapsa și dacă nu își îndreaptă greșeala, ii fac reclamație. Iar în calitate de Helper, ii atrag atenția și voi scoate sancțiunea greșită și o voi acorda pe cea corecta. 16. Comentarii adiționale:-
 15. Gabryyyyyy

  Să numărăm împreună până la 10,000!

  637