Sari la conținut
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

PZeenO

V.I.P
 • Număr conținut

  115
 • Conținut per. zi

  1,74
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  2,735 Donează
 • Timp petrecut online

  5o 3m 52s

Muzică profil

Reputație Comunitate

5 Începător

Despre PZeenO

 • Rang
  Intermediar

Mai multe informații

 • ID Discord
  PZeenO#6794

Vizitatori Recenți Profil

127 citiri profil
 1. PZeenO

  Reclamație

  1) Nickname-ul tău: PZeenO 2) Nickname-ul celui reclamat: LuisDiarie 3) Motivul pentru care îl reclami: Hack/Reach/Killaura 4) Dovadă: click trebuie vizionat pana la final. 5) Comentarii adiționale:
 2. PZeenO

  Prezentare MrTorm3nto

  Bine ai venit
 3. PZeenO

  Prezentare-N1ghtFury

  Bine ai venit!
 4. PZeenO

  Prezentare Youngkinq_

  Bine ai venit!
 5. PZeenO

  Aplicație Helper - [Factions]

  up
 6. PZeenO

  Reclamație

  1) Nickname-ul tău: PZeenO 2) Nickname-ul celui reclamat: NeverWasHere 3) Motivul pentru care îl reclami: reach/killaura la buton 4) Dovadă: click minutul : 3:10 5) Comentarii adiționale:
 7. PZeenO

  Să numărăm împreună până la 10,000!

  466
 8. PZeenO

  Cine va fi următorul utilizator care postează?

  nu hate
 9. PZeenO

  Cât este ceasul?

  17:49
 10. PZeenO

  Ghicește vârsta utilizatorului!

  16
 11. PZeenO

  Cine reușește să fie regele?

  8
 12. PZeenO

  Oferă-i o notă celui de mai sus!

  A: 8 S: 8
 13. PZeenO

  Ce grad merită utilizatorul precedent?

  F:Manager S: Operator
 14. PZeenO

  Aplicație Helper - [Factions]

  1. Cum te numești?: Tarek 2. Nume în joc (nickname): PZeenO 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): PZeenO#6794 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un membru activ, serios, matur si cumsecade. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt activ, intelegator si respectuos. 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece am vechime si experienta in acest domeniu. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa aibe grija de chat si sa raspunda la intrebarile jucatorilor. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Minecraft-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Tarek, am frumoasa varsta de 14 ani, Locuiesc in Timisoara, sunt de treaba si amuzant, si ma joc diferite jocuri cum ar fii : MC/GTA5/SAMP/CSGO, cat despre aspectul fizic pot spune ca o duc destul de bine, am 1.72. undeva si 57kg, cam asta sunt eu, va multumesc ca v-ati luat din timp sa imi cititi cererea si sper sa aveti o parere buna. O zi frumoasa! 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Prima oara ii dau mute celui care spameaza pentru a linistii chat-ul, Timp de 15 minute, dar daca a spamat de la 9 randuri in sus va fi sanctionat cu mute 12 ore, apoi ii voi da mute celui care a injurat pe chat timp de 15 minute, iar daca a fost o jignire va primii mute 30 de minute, dupa ce am facut asta ii scriu celui care a raportat un codat, iar daca nu este nici un grad de la moderator in sus il voi intreba unde este codatul, daca este intr-o zona unde pot ajunge si eu il voi filma si il voi reclama pe forum, dar daca asta nu este posibil ii voi spune jucatorului sa raporteze codatul pe forum, iar la final voi merge sa vad unde este bug-ul iar apoi voi filma/face o poza la bug-ul respectiv si il voi posta pe forum. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: ii spun ca nu detin aceasta informatie. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). ii spun ca sanctiunea a fost gresita, si ii voi arata unde a gresit. 16. Comentarii adiționale: Multumesc pentru timpul acordat!
 15. 1) Numele tutorialului: Minecraft : Mountain house tutorial | How to build in minecraft 2) Numele autorului: JUNS MAB Arhitecture tutorial 3) Data apariției: 29 ian. 2020 4) Link către videoclipul de prezentare: click