Sari la conținut
 • Înregistrare

Iacob Laurentiu

Membru
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Iacob Laurentiu

 • Rang
  Nou-venit
 1. 1. Nume in joc: Daipanalapatru 2. Varsta: 15 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Ultra 2 kit spawnere si un kit ucigas .Un kit spawnere pe Daipanalapatru si unul pe BuncarulLuiLaur. 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):Pe toate sectiunile ,global 5. De ce ai pierdut gradul?: in urma wipe ului 6. De ce il vrei inapoi: pt ca am donat in jur de 20 de euro 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Am filmat cam tot de ce este nevoie, dar pun si o poza cu gradul din wipe ul de toamna.https://imgur.com/a/mIEo0qK -poza cu gradul ,iar in videoclip sunt toate donatiile si conversatia cu dino.
 2. 1) *Nick-ul tau:Daipanalapatru 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:Vasile02 3) *Motivul pentru care ai fost banat:team la lms 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/cNGIwf1 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Vasile crede ca daca am venit pe rand noi am facut team.Sa planga in continuare 7) Alte comentarii:
 3. 1) *Nick-ul tau:Daipanalapatru 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:TheRed5REKT 3) *Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON)https://imgur.com/a/ZdgZYkl si https://imgur.com/a/xOhDeeMhttps://imgur.com/undefinedhttps://imgur.com/undefined 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:Factions 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:Nu aveam hack si folosesc pixelclient 7) Alte comentarii:
×
×
 • Creează nouă...