Sari la conținut
 • Înregistrare

Ŕ Á Ź V Ý

Membru
 • Număr conținut

  141
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Puncte

  1,220 Donează

Ŕ Á Ź V Ý a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 24 2019

Ŕ Á Ź V Ý a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

19 Avansat

1 Urmăritor

Despre Ŕ Á Ź V Ý

 • Rang
  Intermediar

Vizitatori Recenți Profil

384 citiri profil
 1. 1. Prenumele:Razvan 2. Vârsta actuală:14-15 ani 3. Experiența în domeniu, cât și în moderare:9/10 dar cred ca pot 10/10 4. O descriere despre dumneavoastră:Sunt un baiat obisnuit caruia ii plac jocurile video,ii place sa iasa cu prietenii pe afara,am si caracteristici:amuzant,glumet,serios,disciplinat,serios,respectos(cei 7 ani de acasa)interesant,timid,sincer • De ce dorești să te alături echipei noastre?Deoarece doresc sa ajut forumul cum pot si sa incerc sa adaug chesti noi. • Dacă ar exista posibilitatea ca tu să faci o schimbare în această comunitate, care ar fi aceea? 1.As adauga o pagina unde te poti inscrie pt turnee de Csgo/Lol/Cs 1.6/Minecraft adica 1v1 si cel care castiga isi alege din premii 2.Sa fie un joc adaugat ghiceste si castiga, unde bagi puncte si raspunzi la intrebari daca stii mergi mai departe daca nu stii ai pierdut punctele. • Ce te-a atras la comunitatea noastră?Cunosc aceasta comunitate din vremea de cand forumul vechi era aliat doar cu servere de minecraft, si mereu am putut sa ma bazez pe administratie ca o sa ma ajute si ca o sa imi raspunda repede • Ești capabil să lucrezi într-o echipă formată dintr-un număr impresionant de persoane?Desigir u impreuna putem face aceasta comunitate mai unita si mai frumoasa. • Care sunt calitățile tale? Noi punem mare accent pe seriozitate, sinceritate și pe devotament.Amuzant,timid,serios,respectos,interesant,disciplinat,sincer • Care este părerea ta despre staff-ul nostru actual? Activ,serios,de treaba,ajutator,respectos,interesant.
 2. Nume: Razvan Varsta: 14-15 Experiență: Experienta mea este de 8/10 la suta deoarece ju ma pricep bine la toate plugin-urile si astea dar pot spune ca am ce imi trebuie,si cred ca ma pot descurca cu acestea,am mai fost developer pe alte servere de mc/alte jocuri. Comentarii aditionale : Macar incerc.
 3. -Prison-ul este op ce sens mai are sa faca roboti + o sa fie mare lagu si o sa se incurce. -Asa nu e greu sa stai sa minezi singur.
 4. 1. Nume in joc:iRazvy69 2. Varsta:14 ani 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Admin 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator):Survival 5. De ce ai pierdut gradul?:Retragere 6. De ce il vrei inapoi:Am vazut ca pe survival nu este admin. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?:- 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: 9. ID Discord:droghis.razvy#0001 10. Comentarii aditionale:Bafta💜
 5. Numele tutorialului: M4a4 Pattern Spay Guide Numele autorului:Tap-Weekly Data apariției:2018 Link către videoclipul de prezentare:
 6. Numele tutorialului:WeponsGuid Ak-47 Numele autorului:LongBarrle Data apariției:2018 Link către videoclipul de prezentare:
 7. Numele tutorialului: CSGO 4:3 Resolution Numele autorului:iNoToRiOuS Data apariției:2017 Link către videoclipul de prezentare:
 8. Numele tutorialului:How to boost fps Numele autorului:Valve Guids Data apariției:2019 Link către videoclipul de apartinere:
 9. Numele tutorialului:How to add skins on csgo server Numele autorului:McSkillet Data apariției:2016-2019 Link către videoclipul de prezentare:
 10. Numele tutorialului:How to change Fov Numele autorului:GoldMine Data apariției:2014-2019 Link către videoclipul de prezentare:
 11. Numele tutorialului:How to play Yasuo Numele autorului:Eternal Hero Data apariției:2019 Link către videoclipul de prezentare:
×
×
 • Creează nouă...