Sari la conținut
 • Înregistrare

androiT

Membru
 • Număr conținut

  207
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3
 • Puncte

  3,130 Donează

androiT a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 10 2019

androiT a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

48 Respectat

3 Urmăritori

Despre androiT

 • Rang
  Intermediar

Vizitatori Recenți Profil

354 citiri profil
 1. androiT

  Portofoliu androiT

  1. Nick :androiT 2. Numar de mute-uri + link (imgur/gyazo/prt.scrt):8https://imgur.com/a/iqiNqRv 3. Numar avertismente + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 4. Numar de ban-uri (daca este cazul) + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 5. Numar de reclamatii facute (daca este cazul) + link:- 6. Numar de reclamatii rezolvate (daca este cazul) + link:
 2. androiT

  Portofoliu androiT

  1. Nick :androiT 2. Numar de mute-uri + link (imgur/gyazo/prt.scrt):7 https://imgur.com/a/sGH35JD, https://imgur.com/a/irIsPTv 3. Numar avertismente + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 4. Numar de ban-uri (daca este cazul) + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 5. Numar de reclamatii facute (daca este cazul) + link:- 6. Numar de reclamatii rezolvate (daca este cazul) + link:
 3. androiT

  Portofoliu androiT

  1. Nick :androiT 2. Numar de mute-uri + link (imgur/gyazo/prt.scrt):1 3. Numar avertismente + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 4. Numar de ban-uri (daca este cazul) + link (imgur/gyazo/prt.scrt): 5. Numar de reclamatii facute (daca este cazul) + link:- 6. Numar de reclamatii rezolvate (daca este cazul) + link:
 4. Numele tutorialului: TUTORIAL 10 SMOKE-URI PE MIRAGE [CS:GO] Numele autorului:JaxiTV Data apariției:1 Nov. 2019 Link către videoclipul de prezentare: Link către resursa respectivă:-
 5. 1) Nick-ul tău:androiT 2) Nick-ul celui reclamat:BlackUp 3) Motivul pentru care il reclami:Hack 4) Dovada: 5) Alte comentarii:salut !
 6. 1. Cum te numesti?: Marius 2. Nume în joc (nickname): androiT 3. Vârstă: 15 Ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): androiT#1293 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pai, un membru de treaba, cu experienta si sa se ocupe de chat ! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Respectos , Nervos , Prietenos 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece sunt de treaba, sociabil, cu respect fata de colegii mei si de ceilalti jucatori si pregatit mereu sa se ocupe de server. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul principal al unui helper este de a ajuta jucatorii la nevoie, si de a mentine chat-ul curat conform regulamentului, la fel si /ac-ul 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Skypvp 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Numele meu este Marius, am 15 ani, si sunt din Chisinau. In timpul liber imi place sa ma joc pe PC, si sa imi pierd timpul liber pe afara jucand cu mingea 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Pai, intai ii acord mute celui care spameaza deoarece ocupa chat-ul degeaba (15m daca e spam normal/10m spam avoid ), apoi ii acord mute celui care injura (15m pentru limbaj 30m daca injura cu adresare sau chiar 24h daca injura staff-ul), dupa merg la persoana care m-a pus sa raportez hacker-ul, il filmez cum se cuvine iar apoi imi contactez colegii cu acces la /ban ca sa il sanctioneze conform regulamentului (14 zile ban pentru hack), iar apoi merg la persoana care a raportat acel bug, o sa filmez/pozez bug-ul (depinde de caz) si o sa chem urgent un operator, daca operatorul nu este disponibil, o sa raportez bug-ul pur si simplu pe forum, astfel avand altcineva timp sa-l rezolve. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: O sa ii explic ca nu am voie sa divulg astfel de informatii despre server deoarece sunt confidentiale. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). incerc sa localizez cu comanda /find persoanei respective, merg unde se afla si incerc sa-i explic unde a gresit cand a acordat acea pedeapsa, ca si helper i-as scoate sanctiunea respectivului jucator , iar daca ma ignora o sa-i fac post pe Forum! 16. Comentarii adiționale: Salut Fusion !
×
×
 • Creează nouă...