Sari la conținut
 • Înregistrare

androiT

Membru
 • Număr conținut

  91
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3
 • Puncte

  2,080 Donează

androiT a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 10

androiT a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

41 Respectat

3 Urmăritori

Despre androiT

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

178 citiri profil
 1. 1. Cum te numesti?: Marius 2. Nume în joc (nickname): androiT 3. Vârstă: 15 Ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): androiT#1293 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pai, un membru de treaba, ascultator, cu experienta si sa se ocupe de chat ! 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Respectos , Nervos , Prietenos 7. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece sunt de treaba, sociabil, cu respect fata de colegii mei si de ceilalti jucatori si pregatit mereu sa se ocupe de server. 8. Care este rolul principal al unui Helper?: Rolul principal al unui helper este de a ajuta jucatorii la nevoie, si de a mentine chat-ul curat conform regulamentului, la fel si /ac-ul 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3): Roleplay 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 11. Ai citit regulamentul?: Mc-Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Numele meu este Marius, am 15 ani, si sunt din Chisinau. In timpul liber imi place sa ma joc pe PC, si sa imi pierd timpul liber pe afara jucand cu mingea 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Pai, intai ii acord mute celui care spameaza deoarece ocupa chat-ul degeaba (20m daca e spam normal ), apoi ii acord mute celui care injura (20m pentru limbaj 1h daca injura cu adresare sau chiar 24h daca injura staff-ul), dupa merg la persoana care m-a pus sa raportez hacker-ul, il filmez cum se cuvine iar apoi imi contactez colegii cu acces la /ban ca sa il sanctioneze conform regulamentului (15 zile ban pentru hack), iar apoi merg la persoana care a raportat acel bug, o sa filmez/pozez bug-ul (depinde de caz) si o sa chem urgent un operator, daca operatorul nu este disponibil, o sa raportez bug-ul pur si simplu pe forum, astfel avand altcineva timp sa-l rezolve. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: O sa ii explic ca nu am voie sa divulg astfel de informatii despre server deoarece sunt confidentiale. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). incerc sa localizez cu comanda /find persoanei respective, merg unde se afla si incerc sa-i explic unde a gresit cand a acordat acea pedeapsa, ca si helper i-as scoate sanctiunea respectivului jucator , iar daca ma ignora o sa-i fac post pe Forum! 16. Comentarii adiționale: Va multumesc tuturor pentru atentia acordata !
 2. androiT

  Cerere Avatar

  1. Tip lucrare:Avatar 2. Dimensiuni:150x300 poza de profil a forumului 3. Stock/Tema[Obligatoriu specificati una dintre ele]::La Alegere [ Nu prea am idei de poze ] 4. Text principal:androiT 5. Text secundar[Obligatoriu watermark-ul Hawks-romania.ro]:Ultra 6. Preferinte text(principal si secundar):Numele sa fie cu culoarea verde si sa se potriveasca cu poza si un GIF la poza 7. Alte cerinte:nu am! 8. Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:e prima mea cerere pentru astfel de topic.
 3. 1. Prenumele:Marius 2. Vârsta actuală:15 3. Experiența în domeniu, cât și în moderare:6.10 , Promit ca invat mai mult! 4. O descriere despre dumneavoastră:Numele meu este Marius, am 15 ani, si sunt din Chisinau. In timpul liber imi place sa ma joc pe PC, si sa imi pierd timpul liber pe afara jucand cu mingea.Obiectul meu preferat este informatica si Ed.Fizica ! • De ce dorești să te alături echipei noastre?mi-ar place sa fac parte dintr-o comunitate asa de unita • Dacă ar exista posibilitatea ca tu să faci o schimbare în această comunitate, care ar fi aceea?Sa Se Schimbe Culoarea! • Ce te-a atras la comunitatea noastră?si m-a atras aspectul comunitatii, cat si echipa de moderatori. • Ești capabil să lucrezi într-o echipă formată dintr-un număr impresionant de persoane?Sunt si o sa fiu mereu capabil sa lucrez intr-o echipa, • Care sunt calitățile tale? Noi punem mare accent pe seriozitate, sinceritate și pe devotament.sunt o persoana sociabila, rabdatoare, responsabila, cu simtul umorului si serioasa cand e cazul, de asemenea consider ca sunt sincer si destul de devotat. • Care este părerea ta despre staff-ul nostru actual? Parerea Mea Despre Staff-ul Actual al Comunitatii Este Foarte Buna !
×
×
 • Creează nouă...