Sari la conținut

Morty

Membru
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  180 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre Morty

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1. Nume (real): Tarek 2. Username-ul de pe vechiul forum: Ares. 3. Dovada care atestă faptul că ai cumpărat gradul (ss-uri, fișiere video)*: Sincer nu am pentru ca eu am donat pe donatii.minecraft-romania.ro si nu am dat transcript la conversatie, dar daca mai sunt membrii staff de acum 6-7 luni se stie ca am avut premium de mult timp, am ceva conversatii cu dino spunandu-i sa-mi dea link de la confa staff dar nu arata dovada ca am avut Premium pentru ca dino nu mi-a raspuns :))) 4. În ce dată ai cumpărat gradul?: 06/07/2018
 2. 1. Nume real: Tarek 2. Nick: Morty 3. Varsta: 14 4. De unde ai auzit de noi?: Mc-Ro :)) 5. Ce iti place sa faci in timpul liber?:Ies pe afara, stau pe PC, ma uit la seriale. Nimic special :)). 6. Care este pasiunea ta?: Nu am o pasiune, cel putin nu inca. 7. Poze (optional): 8. Cometarii:
 3. cum adica 2 "membri" foarte ok? din cate stiu ai primit ban pentru hack. Greseli gramaticale ^^
 4. Nume (in-game) : xKraken Esti sigur ca poti participa la acest event ? : yes i do Numar : next
 5. 1. Nume in joc: xKraken. 2. Varsta: 14 3. Gradul/Kitul pe care l-ai detinut: Helper factions, Moderator SkyPvP 4. Sectiunile pe care vrei gradul(daca ai avut grad staff sub operator): Factions, SkyPvP 5. De ce ai pierdut gradul?: Inactivitate, m-am lasat pentru un timp. 6. De ce il vrei inapoi: Pentru ca imi este dor sa moderez, sa ajut playerii, si sa urc cat de mult se poate in rank. 7. Ai obtinut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Nu. 8. Chitanta(in cazul obtinerii gradului de donator) si dovada cu gradul detinut: Se poate verifica, ca pe factions inca am Helper de acum 6 luni aproximativ, dar pe SkyPvP nu am dovada dar este posibil sa fie unii membrii staff mai vechi care isi amintesc. 9. ID Discord: Morty.#6794 , Dar pe PlaySquad am rename xKraken de cand am fost staff. 10. Comentarii aditionale:
×
×
 • Creează nouă...