MexicaNNN - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Autentificare

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

MexicaNNN

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Conținut per. zi

  0,16
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  150 Donează
 • Țară de proveniență

  Italia
 • Timp petrecut online

  24m 16s

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre MexicaNNN

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. MexicaNNN

  [Cerere SMP] MexicaNNN

  1. Prenumele dumneavoastră: 2. Nickname [ IGN ]: MexicaNNN 3. Vârsta actuală: 19 4. Recomandarea făcută pentru dumneavoastră: minion200502 5. Ați citit întreg regulamentul acestui SMP?: Da 6. De ce doriți să vă alăturați SMP-ului?: Sa ma joc. 7. Adresa de contact: MexicaNNN#6025
 2. MexicaNNN

  Reclamație

  Edit: Nu mai conteaza, am rezolvat
 3. MexicaNNN

  Cerere Unban

  Tu te auzi ce spui? Cum sa nu ai nevoie de o dovada. Nu te-am injurat, de reclama nu a fost vorba, de hack nu cred ca se pune problema. Stii care e problema ta? Te-ai simtit cu musca pe caciula cand eu si cu YoungKinq_ am vorbit despre tine. Dar din pacate asta nu-i motiv de ban, nici macar mute nu puteai sa dai acolo, ca nu te-am insultat. Nici macar nu inteleg de ce unii ca tine au acces la acea comanda, dar in fine, nu e problema mea.
 4. MexicaNNN

  Reclamație

  1) Nick-ul tău: MexicaNNN 2) Nick-ul celui reclamat: Sayurinka & Ciddee 3) Staff/Donator: Sunt helperi ambii 4) Motivul pentru care il reclami: Dupa cum puteti vedea, helperii pe creative sunt ca si cum nu ar exista. Au fost situatii cand acest donator toxic insulta chiar si de pe 3 conturi simultan iar ei nu au dat mute sau warn pentru limbaj /dc. 2 Helperi on si se uita. Rareori ne dadeau mute amandurora, cand se plictiseau de cearta. Vedeti in poza cum vorbeste acest copilas de 15 anisori. 5) Dovada: 6) Alte comentarii:
 5. MexicaNNN

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: MexicaNNN 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: iGabrihell 3) Motivul pentru care ai fost banat: El a scris reclama. Dar nu a fost vorba de asa ceva, s-a simtit atacat de adevar si a banat 2 builderi fara motiv. 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Eu inteleg ca esti frustrat, dar nu poti sa dai ban fara motiv. 6) Comentarii adiționale: Nu inteleg ce face baietelul asta in staff (presupunand ca el ar fi retras), desii face ce vrea el cu comenzile. Asteptam si noi dovezi in legatura cu acest "ban" venit din senin.
 6. MexicaNNN

  Aplicatie Builder - MexicaNNN

  1. Nume: 2. Varsta: 19 3. Nume in joc: MexicaNNN 4. Experiența Building: Hm, nu stiu exact. Oricum e vorba de ani 5. Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/CS: Cunostiinte destul de avansate in world edit, voxel si putin in gobrush. 6. Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): Cate putin din toate, as spune 7. Cel mai mult timp petrecut la o construcție: Undeva intre 2 sau 3 saptamani. 8. Construcții/Portofoliu: [Conținut ascuns] 9. Descrieți-vă in câteva cuvinte: Fost head-builder pe vechiul play. Pe unii din voi va cunosc deja 😄, cred ca si voi ma mai stiti. Am renuntat la minecraft pentru o perioada lunga, ca nu aveam timp de el. Acum cu carantina asta am zis sa profit putin sa ma reapuc in directia asta. Sunt putin cam ruginit, nu-s la curent cu buildingul, dar sunt genul care invata rapid din mers. :)) 10. Ești capabil să lucrezi în echipă?: Din toate cred ca la asta ma pricep cel mai bine 11. Alte precizări: Sa ne fie intr-un ceas bun. 🍷
 7. MexicaNNN

  Chat Public - [Hawks]

  😪
×
×
 • Creează nouă...