Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

MiGhTyBaK

Membru
 • Număr conținut

  62
 • Conținut per. zi

  0,46
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Puncte

  850 Donează
 • Timp petrecut online

  7o 51m 4s

MiGhTyBaK a câștigat ziua ultima dată pe Mai 7

MiGhTyBaK a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

12 Avansat

2 Urmăritori

Despre MiGhTyBaK

 • Rang
  Începător

Mai multe informații

 • ID Discord
  Chupper#2395
 • Nickname Minecraft:
  MiGhTyBaK

Vizitatori Recenți Profil

190 citiri profil
 1. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Salut! -Regulament citit -Cerere buna -Nu ai cerintele complete -Nu ai activitatea necesara pe server -Nu am vazut sa ajuti jucatorii pe chat Momentan, imi pare rau.
 2. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - [Survival 1.15.2]

  Salut -Activitate Buna in TAB -Nu ești toxic, nu ai primit sancțiuni. Cazierul tău este curat -Regulament citit -Cererea este buna, scenariile sunt ok. Datorită faptului ca nu ajuți jucătorii îndeajuns de mult, eu nu sunt de părere Încă ca meriți sana de a intra in staff, și ca ești mai presus fata de restul jucătorilor. Pari ok, cererea este buna, nu vad mai greșeli gramaticale. Vreau sa vad mai multă implicare pe chat in a ajuta jucătorii, pentru ca doar așa desmonstrezi ca știi regulamentul, nu doar ca l ai citit, și așa demonstrezi și ca ai cunoștințele gameplay-ului necesare pentru a ajuta alți jucatori. Parerea mea, este sa faci o noua cerere după ce indrepti acest aspect. Acest feedback se datorează faptului ca am avut pe secțiune un helper in teste care nu respecta nimic, și doresc sa evitam aceste neplăceri. Ești bun, mărește activitatea pe chat și aplica ulterior.
 3. MiGhTyBaK

  Cerere Unban

  Salut, eu sunt de parere ca atunci in momentul in care ti am dat ban, foloseai autoclicker. Joci de ceva zile pe server, si cred ca stii ca nu exista un plugin anti-afk activ care sa te dea afara, poti sta afk nemiscat cat vrei. Nu prea inteleg ce si de ce faceai asta atunci, dar te am si strigat de 3 ori si nu ai raspus, nu ai cum sa dovedesti ca nu am dreptate si nu aveai AutoClicker la momentul respectiv. Mai jos este si dovada pentru care ai luat ban.
 4. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - [Survival 1.15.2]

  Salut regulament necitit nu cunosti sancțiunile NU AI INTRAT NICIODATĂ PE SECȚIUNE sanatate și drum bun
 5. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - Survival 1.15.2

  Salut Cerere buna Regulament citit Activitate nu prea ai in ultimul timp pe secțiune Atunci când aveai activitate, nu erai un jucător exemplar Probleme gramaticale observate in timp Momentan, de la mine ai
 6. MiGhTyBaK

  Aplicație Trial-Staff - [Survival 1.15.2+ SkyBlock]

  -activitate buna -comportament bun -cunosti regulamentul -la punctul 12 sper ca ai mâncat un cuvânt și este doar o greșeala
 7. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - [Survival]

  Salut! -Nu indeplinesti conditiile. -Activitatea ta este din ce in ce mai scazuta. -Nu ajuti playerii. -Ai un istoric plin de sanctiuni, propun si pierderea gradului de Youtuber pentru abuz de comenzi. Aici esti o parte din istoricul tau, si o dovada cum ti-ai dat Unmute.
 8. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  -Nu indeplinesti conditiile. -Cererea este cumplita. -Sunt curios in ce afirmi ca esti mai bun ca stafful actual. -Esti foarte toxic, dar nu cred ca stii ce reprezinta termenul asta. Esti pus pe scandal toata ziua. -Nu cunosci indeajuns jocul in sine. -Sustin ca nu ai citit regulamentul -Nu cunosti regulamentul nici in postura de player. -Esti extrem de imatur. -Pana in prezent, cred ca numai eu personal ti am acordat peste 30-40 sanctiuni pe server. -Nu ai idee de atributiile unui membru staff -Nu cunosti termenul de ” Confidential ”, ----La intrebarea 1, ai spus ca te cheama Cezar Cristescu si la intrebarea 12, ai spus ca te cheama WireBlaze ----
 9. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - [SURVIVAL 1.15.2]

  Salut! -Cerere slaba, implicare minima. -Nu ajuti jucatorii cu nimic, ocupatia ta e sa ii provoci la warp pvp. -Esti Toxic, daca era regula cu toxicitate pe survival, pentru tine era facuta. -Folosesti Hackuri, cum poti face cerere de helper cand tie ti-a exirat ban-ul ieri ? -Istoricul tau nu e chiar curat. -Obisnuiesti sa incalci regulamentul, mai ales de pe contul secundar.
 10. MiGhTyBaK

  Reclamatie

  Dovada este in poza ta. Dupa ce ai facut peste 20 conturi cu nume asemanator staff / nume obscen cu insulte la adresa unui membru staff, dupa ce ai spamat timp de peste 30min de pe toate conturile cu injuraturi la adresa staffului, ti am dat mute fara sa mai pun motiv si s a pus automat * reclama* pentru ca trebuia actionat repede si pentru ca nu am acces sa iti dau ban, nu cred ca are sens postarea ta. -Ban avoid -Nume obscen la adresa staffului -Nume asemanator staff -Spam -Multi-account -Post-hunt -Hack So ti am dat mute pentru ca oricum in maxim un minut luai ban si pentru ca nu am eu acces sa dau ban.
 11. MiGhTyBaK

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: MiGhTyBaK 2. Nickname-ul celui reclamat: Luffex 3. Sectiunea pe care a abuzat: SkyBlock 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute permanent 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 12. MiGhTyBaK

  Reclamatie

  Sunt ofensat ca dai sanciuni inaintea mea ? Prietene, eu fix atunci dadeam un sir de 7-8 sanciuni si trebuia sa termin mai intai ce era mai important, ai dat o sanctiune gresita si nu inteleg de ce te bagi atata timp cat este destul staff on. Acelasi lucru ti l a spus si Ichriss. Daca dau fara fetherboard ce, care este problema ?
 13. MiGhTyBaK

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: MiGhTyBaK 2. Nickname-ul celui reclamat: Narruto990 3. Sectiunea pe care a abuzat: Survival 1.15 4. Motivul pentru care îl reclami: Abuz Mute 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Suntem 4 persoane din staff on pe sectiune si sare el imediat sa dea mute si gresit pe langa asta. Nu cunoaste regulamentul si aplica sanctiuni !
 14. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - Survival 1.15.2

  Salut! -Esti activ, in special in a doua parte a zilei. -Ai citit si pare sa cunosti regulamentul. -Nu te incadrezi cerințelor necesare. -Mici probleme gramaticale / de ortografie. -Dar nu prea am vazut sa ajuți playerii indeajuns de mult, este unul dintre cele mai importante aspecte si as vrea sa il imbunătățești. -Momentan, imi pare rau.
 15. MiGhTyBaK

  Aplicație Helper - Survival 1.15.2

  Salut! - - Ai intrat pe server acum cateva minute si ai inceput sa il tragi la raspundere pe Armstar007 in legatura cu votul lui - - -Regulament necitit. -Nu cunosti sanctiunile si nici ce sa faci in anumite situatii specifice unui helper / nu ai idee ce inseamna * confidential*. -Nu ai activitate pe server, ieri a fost prima zi in care te am vazut. -Nu ajuti playerii. -Nu cunosti termenul de * confidential*. Categoric: