Breach - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

Breach

Membru
 • Număr conținut

  58
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  120 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre Breach

 • Rang
  Breach

Date de contact

 • ID Skype
  Array
 • ID Steam
  Array
 • ID Battle.Net
  Array

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1. Cerere bine forumulată 2. Eşti activ şi ajuți jucătorii 3. Regulament citit
 2. 1. Regulament necitit 2. Cerere slabă 3. Nu ajuți jucătorii pe chat
 3. 1. Ajuti jucatorii 2. Esti activ 3. Ajuti jucatorii 4. Cerere bine formulata
 4. 1. Activitate slaba 2. Regulament necitit 3. Nu indeplinesti conditiile (Survival)
 5. In primul rand am acordat mute persoanei gresite, in poza ta se vede clar ca Conall89 i-a acordat unmute. Nu am zis ceea ce ai scris tu in reclamatie, iei cuvintele din cap, nu stiu cu ce te ajuta ca ma vanezi..
 6. Chiar daca nu era Vlad ma corectam, am fost cu gandul la altceva in acel moment cand am acordat acest mute.
 7. Dat fiind faptul ca sunt nou in staff e normal sa mai am mici greseli la sanctiuni. Imi recunosc vina dar qVlad_ m-a corectat si a dat sanctiunea corecta ceea ce este normal, si mute-ul nu a ramas de 15 minute, salut. https://imgur.com/a/8akNXWT
 8. 1. Cum te numești?: Mă numesc Marius. 2. Nume în joc (nickname): Mvrius 3. Vârstă: Am vârsta de 14 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Beaher#1446 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot să aduc în plus staff-ului un membru cu capul pe umeri care trece peste orice greutati si mereu să se mențină in echipa respectivă și care să se ocupe de problemele jucătorilor. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt ager, ajutător și mă mențin in echipă. 7. De ce să te alegem pe tine?: Mă consider potrivit pentru această funcție deoarece vreau să arăt staff-ului că sunt capabil, îmi doresc să ajut jucătorii cu rezolvarea problemelor pe care le întâmpină, atât jucătorii cei noi cât și cei vechi de pe server. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Principalul rol al unui Helper este să ajute jucătorii cu problemele pe care le întâmpină în timpul gameplay-ului și să mențină ordinea in chat-ul secțiunii respective. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Survival. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu, din fericire nu am întâmpinat probleme cu membrii personalului. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Sunt o fire amuzantă, ţin la glume şi nu mă supar din orice. Îmi place să fiu punctual, respectuos, şi să impresionez mereu la prima întalnire. Singurul meu defect este că sunt puţin timid, dar odată integrat devin cu totul alt om. Nu mă las calcat în picioare şi mereu perseverez pentru a-mi atinge obiectivul. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): În primul rând acord mute jucătorilor ce încalcă regulile chat-ului, mute celui care înjură și celui care spamează, apoi chem un Moderator / Moderator + / Admin să verifice codatul sau îl filmez eu sau persoana respectivă și sa se ajungă la o reclamație pe forum apoi chem Operatorul și îi spun de bug-ul respectiv sau pot să-i spun persoanei respective să facă un nou topic cu raportarea bug-ului pe forum. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Dacă lucrul este confidențial îi spun că nu știu acest lucru sau că nu am voie sa îi spun. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). În postură de jucător: L-aș anunța că a acordat pedeapsa greșită și daca nu dorește sa dea pedeapsa corectă îi pot face o reclamație dacă doresc acest lucru. În postura de Helper: Îl corectez și îi spun unde a greșit cu sancțiunea. 16. Comentarii adiționale: Mulțumesc pentru atenția acordată.
 9. 1. Nume: Prodan Marius 2. Varsta: 14 ani. 3. Experienta moderare: 5, inca invat. 4. Contact: Beaher#1446 (Discord) 5. O descrierere de minim 50 de cuvinte: Ma numesc Prodan Marius si am 14 ani. Sunt un baiat simplu, calm si serios. Imi place sa imi petrec timpul pe calculator jucandu-ma Minecraft si SA:MP. De aceasta imi place sa culeg informatii despre aceste jocuri. In timpul liber imi place sa ma joc pe afara. 6. Ce sectiuni de la categoria Jocuri vrei sa moderezi (maxim doua): Minecraft, GTA San Andreas. 7. Idee de îmbunătățire a forumului: Recrutarea staff-ului. 8. Alte precizări: Multumesc.
 10. Breach

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: Breach 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: MilionarulPyke 3) Motivul pentru care ai fost banat: Abuz fly 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/gAnyFQK 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru ca am fost banat aiurea. 6) Comentarii adiționale: -
×
×
 • Creează nouă...