SpykeJohn - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

SpykeJohn

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  310 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre SpykeJohn

Vizitatori Recenți Profil

46 citiri profil
 1. 1) Nick-ul tău: SpykeJohn 2) Nick-ul celui reclamat: minion200502 3) Staff/Donator: HelperJR (nu este chiar staff , dar infine) 4) Motivul pentru care il reclami: Injura jucatorii si ii injura pe plot chat. + nu ajuta deloc jucatorii 5) Dovada https://imgur.com/a/JAE40Sa , https://imgur.com/a/5ibrwvV , https://imgur.com/a/WGSojcZ , https://imgur.com/a/XctBdSB , https://imgur.com/a/ZOFKwLm 6) Alte comentarii: Multumesc pentru atentia acordata,
 2. 1. Cum te numești?: Denis Gabriel 2. Nume în joc (nickname): SpykeJohn (Am mai avut un cont KillerHitman) 3. Vârstă: Am varsta de 14 ani . 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):DenisSpyke12#8674 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce in plus echipei Staff-ului un membru serios , glumet si atent. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt serios , descurcaret si competitiv (nu in toate situatiile) 7. De ce să te alegem pe tine?: Cred ca merit sa fiu ales in functia de helper deoarece sunt foarte activ si pentru experienetele mele din trecut. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui Helper este de a ajuta playerii atunci cand au nevoie , sa se intelegeaca cu toata lumea si sa aiba grija de chat. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Doresc sa primesc acest grad pe Creative. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu , di n fericire nu am intampinat probleme cu membrii personalului. 11. Ai citit regulamentul?: Da , am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Denis Gabriel , am 14 ani si sunt pasionat de karate , in timpul liber ma antrenez sau ma joc MC ... Imi place sa comunichez cu oameni noi si sunt foarte prietenos si primitor. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Voi acorda mute 15 minute celui ce injura , dupa care ii voi zice celuilalt sa reclameze codatul pe forum , deoarece eu ca helper nu pot face nimic (decat o reclamatie deasemnea) , dupa care ii voi da mute 15 minute celui ce spameaza (sau 10 minute in caz de spam avoid ) si in final , as ruga ultimul jucator sa faca o reclamatie pe forum in legatura cu bug-ul respectiv pentru a se lua masuri. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii voi spune ca nu am voie sa fac zic aceasta informatie / nu stiu nimic in legatura cu aceasta intrebare. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Ca jucător i as face o reclamatie pe forum , iar ca functie de helper i-as ateniona pentru a ii spune unde a gresit si de ce a gresit, pentru a stii cum sa isi corecteze greseala. 16. Comentarii adiționale: As dori sa aplic pentru Helper pentru activitate . (deoarece am primit o informatie caci nu ai nevoie de posturi la Helper pentru activitate , ci sa fii activ , sa mai scrii in chat .... sa ajuti jucatorii si sa dai mute in caz ca ai grad de donator) Multumesc mult pentru atentia acordata !
 3. 1. Sugestie: Top Players , la sfarsitul fiecarei luni , 3 playeri care au raspuns cel mai mult la ,,Ghicitoare” (cea care trebuie sa aranjati cuvintele si sa le descoperiti) vor fi afisati pe o holograma in Spawn 2. Recompense : Vor primi bani in functie de loc ( I , II , III ) 3. Beneficii: Va fi mai multa concetrare in joc si un fel de studiu ajutator de dezvoltare a mintii. 4. Comentarii adiționale: Multumesc pentru atentia acordata !
 4. 1. Cum te numești?: Denis Gabriel 2. Nume în joc (nickname): SpykeJohn 3. Vârstă: Am varsta de 14 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): DenisSpyke12#8674 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce in plus echipei Staff-ului seriozitate , incredere si activitate. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Prietenos , haios , ager. 7. De ce să te alegem pe tine?: Cred ca merit sa fiu ales in functia de helper , deoarece sunt un membru foarte activ si pentru experientele mele din trecut . 8. Care este rolul principal al unui Helper? : Rolul principal al unui Helper este de a ajuta playerii atunci cand au nevoie. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Vreau sa primesc acest grad pe sectiunea de Creative . 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu , din fericire , nu am intampinat probleme cu membrii personalului. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Denis , am 14 ani si imi place sa joc Minecraft . Sunt pasionat de baschet si sa ies afara sa ma plimb cu bicicleata . Imi place sa ajut jucatorii de pe server cand au vreo nelamurire. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Voi acorda mute 15 minute celui ce injura , dupa care ii voi zice celuilalt sa reclameze codatul pe forum , deoarece eu ca helper nu pot face nimic (decat o reclamatie la randul meu) , dupa care ii voi da mute 15 minute celui ce spameaza (sau 10 minute in caz de spam avoid ) si in final , as ruga ultimul jucator sa faca o reclamatie pe forum in legatura cu bug-ul respectiv pentru a se lua masuri. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii voi spune ca nu am voie sa fac publica aceasta informatie / nu stiu nimic in legatura cu aceasta intrebare. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). : Ca jucător i as face o reclamatie pe forum , iar ca functie de Helper l-as ateniona pentru a ii spune unde a gresit si de ce a gresit, pentru a stii cum sa isi corecteze greseala. 16. Comentarii adiționale: Multumesc foarte mult pentru atentia acordata !
 5. 1. Cum te numești?: Denis Gabriel 2. Nume în joc (nickname): SpykeJohn 3. Vârstă: Am varsta de 14 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): DenisSpyke12#8674 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot aduce in plus echipei Staff-ului un membru echilibrat , serios , pasator de aceasta comunitate si foarte activ . 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Sunt serios , ager si ajut playerii in orice moment. 7. De ce să te alegem pe tine? : Ma consider bun in aceasta functie , imi place sa ajut foarte mult playerii si sa ii ajut cu nedumerirea si problemele lor ! 8. Care este rolul principal al unui Helper? : Rolul principal al unui Helper este de a ajuta playerii cu problemele lor si a mentine sectiunea respectiva in armonie . 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Creative 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu , n-am intampinat probleme cu membrii personalului. 11. Ai citit regulamentul?: Da , am citit regulament cu atentie si ii accept conditiile . 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ma numesc Denis Gabriel , am 14 ani , sunt din orasul Bucuresti , imi plac jocurile video si artele martiale .. Majoritatea zilei mi-o petrec antrenandu-ma si jucand MC pe serverul Play.Minecraft-Romania.Ro ( Hawks ) , sectiunea Creative , construind pe ploturi , ajutand playerii si facand rp (ma scuzati ca am scris mai mult ) . 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment) : Acord mute jucatoriilor care abuzeaza de chatul public si foloseste limbajul neadecvat regulamentului , apoi chem un grad mai mare , cu acces la ban , daca este ocupat , filmez scena respectiva si o trimit Operatorului sau postez pe forum . 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Daca ma intreaba acest lucru , ii zic ca nu stiu acest lucru si ca nu am accesul de a raspunde la aceasta intrebare . 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). : In postura unui Jucator as fotografia imaginea cu pedeapsa incorecta , o trimit unui operator sau raportez pe forum pentru abuz in grad . . In functie de Helper , daca este un grad mai mic decat mine , ii voi acorda un Warn , daca este un grad superior , fotografiez deasemenea poza , iar dupaia o trimit unui grad responsabil si superior acestuia . 16. Comentarii adiționale: Multumesc pentru atentia acordata !
 6. 1. Nick: SpykeJohn 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: La ,, Informatii ” imi scrie Grad : flyervote . 3. O scurtă descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Nu ma pricep.. 4. Screenshot / Videoclip care să prezinte respectivul bug: https://imgur.com/a/T1gjSor 5. Alte comentarii : Sper ca se va rezolva in curand , deoarece ma induce in eroare .
 7. 1) Nick-ul tău: SpykeJohn 2) Nick-ul celui reclamat: Shtefan_ 3) Motivul pentru care il reclami: Comportament indecent , limbaj de strada / vulgar ... (a zis o gen ,,ca toti ” , presupun ca a jignit majoritatea server ului ? daca nu ma insel ) 4) Dovada: https://imgur.com/a/n8X03Tc 5) Alte comentarii: Nu stiu , dar as dorii pe creative un joc frumos si armonios cu toti jucatorii ! Multumesc !
 8. 1. Nick: SpykeJohn 2. Bug-ul/problema pe care ai sesizat-o: Nu se poate schimba Gamemode ul pe plot. 3. O scurtă descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: Idk , nu ma pricep la mecanici . 4. Screenshot / Videoclip care să prezinte respectivul bug: https://imgur.com/a/igec1al In imagine va scrie jos in chat : Nu ai permisiunea urmatoare ... etc ! 5. Alte comentarii : Sper sa se rezolve cat de curand.. Succes !
 9. 1. Nume real: Denis 2. Nick: Spyke 3. Varsta: 14 4. De unde ai auzit de noi?: Am auzit de dumneavoastra de cand serverul ii apartinea youtuberului zZaNdrei . 5. Ce iti place sa faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa fac Gaming . 6. Care este pasiunea ta?: Pasiunea mea este lupta full-contact .
×
×
 • Creează nouă...