Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Haksolix

Membru
 • Număr conținut

  16
 • Conținut per. zi

  0,02
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  46m 19s

Reputație Comunitate

0 Neutru

Despre Haksolix

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Haksolix

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Haksolix 2. Nickname-ul persoanei reclamate: Melvin_FTW 3. Sectiune: Survival Classic 4. Motivul pentru care îl reclami: Hack/autoclicker 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 2. Haksolix

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:Haksolix 2. Nickname-ul persoanei reclamate: McRomaniaOP 3. Sectiune: Survival Classic 4. Motivul pentru care îl reclami: Hack - Fly in combat - Kill aura 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 3. Haksolix

  Reclamatie

  10 ori este o exagerate. In logs diferenta intre mute-urile mele este de maxim 1 minut https://imgur.com/a/bUi4L1w aici este dovada repararii
 4. Haksolix

  Cerere Unban Legita

  1) Nickname-ul tau: Haksolix 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Puk3p 3) Motivul pentru care ai fost banat: "Hack" dar motivul ar fi https://imgur.com/a/M405vFN 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://imgur.com/a/JPlpkeA + acest clip de cand am luat ban 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Acel screenshot nu este indeajuns, am luptat? Nu. Am vazut ceva ce nu trebuia? Nu! Am trisat intr-un fel care ar putea fi dovedit? Nu! 6) Comentarii adiționale: Acest ban nu are baza, nu exista dove
 5. Haksolix

  Reclamatie deltaPlan

  De cate ori mai trebuie sa ma repet https://imgur.com/a/aHsAwB6 Celelalte posturi facute de voi prezinta acelasi argument obosit, spamul este spam si daca domnule operator/administrator/admin verificati acest post prima data verificatiile si cele mai noi incat eu am raspuns in ordine de la cel mai nou post impotriva mea. Nu poti calcula atatea pedepse in timp util, asa ca am dat mute la ceea ce am gasit pedepsibil si care a fost in ale mele cunostiinte. Spamul e spam.
 6. Haksolix

  Reclamatie

  Aici este argumentul meu https://imgur.com/a/aHsAwB6 Iar am sa repet lafel ca la celelalte posturi facute de ei ACESTA ESTE POST HUNT, facut de Melvin_FTW Tiganul_NBN si Pyke! Nu este posibil ca o persoana sa poata calcula toate acele pedepse in timp util, spamul este spam, iar eu am observat intr-un foc spam, insulta prelungire caps. Acest comportament este bizar sincer.
 7. Haksolix

  Reclamatie

  In acea situatie nu mai conta nimic, spamul este spam, nu vedeti cat POST Hunt fac acesti baieti TIganul_NBN si Melvin_FTW? https://imgur.com/a/aHsAwB6 asta este argumentul meu, verificati celelalte posturi, oamenii acestia incredeibil de inapti, incearca sa ma puna sub presiune incat sa fac o greseala, comportamentul lor merita pedepsit. NU AM TIMP sa verific 10 pedepse cand omul spama in continuu trebuia sa fac ceva in legatura !
 8. Haksolix

  Reclamatie drogatulMario_

  Aici este argumentul meu. Era vorba de multe conturi care spamau acelasi lucru incontinu https://imgur.com/a/aHsAwB6 Eu nu pot sa ma opresc timp de 5 minute sa calculez toate pedepsele asa ca am dat mute din ceea ce am observat. Poate nu cunosc bine regulamentul, dar spam-ul e spam si trebuie oprit. Persoanele care fac acest Post Hunt par a fi Tiganul_NBN si Melvin_FTW, iar eu ii acuz.
 9. Haksolix

  Reclamatie

  In apararea mea impenetrabila, eram in zona verde, iar actiuniile mele erau corecte. Argumentul meu este ca era vorba de o persoana ce folosea mai multe conturi pentru a ma forta sa fac o greseala, o consider POST-HUNT , persoanele pe care le acuz sunt Melvin_FTW si Tiganul_NBN. Aici este dovada mea https://imgur.com/a/aHsAwB6 Avand in vedere ce spam era facut si situatia in care ma aflam tot ce conta era sa ii dau mute si sa nu mai fie spam, avand in vedere cate lucruri erau pedepsibile in aceea propozitie spamata nu cred ca merit sa fiu invinovatit pentru o singura greseala.
 10. Haksolix

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Haksolix 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:RaareAdri 3) Motivul pentru care ai fost banat: abuz fly 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://prnt.sc/26eh08e 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Nu am folosit /fly,, e nepermis elytra? 6) Comentarii adiționale:
 11. Haksolix

  Reclamatie minion200502

  1. Nickname-ul tău:Haksolix 2. Nickname-ul persoanei reclamate: minion200502 3. Sectiune: 4. Motivul pentru care îl reclami: Hack (Nametags, Reach) + Abuz Fly (Fly pentru combat, Fly pe protectie fara permisiune) 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Daca este gasit vinovat pentru abuz si hack, primeste sanctiune 14+5, sau doar 14?
 12. Haksolix

  Cerere Unban pizza

  1) Nickname-ul tau: Haksolix 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: fusion 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/ZCS0G7L 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: nu consider ca am folosit hack. 6) Comentarii adiționale: cer dovezi
 13. Haksolix

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: Haksolix 2. Vârstă: 16 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Ultra 4. Sectiunile unde ai avut gradul:Global 5. De ce ai pierdut gradul?: Nu stiu , cred ca s-a dat reset la grade in inactivitatea mea, nu am mai jucat de 1 an + 6. De ce îl vrei înapoi?: Deoarece ma reapuc de jucat. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: nu 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: Nu am asa ceva probabil am un ss pe vechiul pc , zAnDu_ poate sa garanteze ca am detinut gradul. 9. ID Discord: Haksolix Evangelion#0736

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...