lil nabu_69 - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

lil nabu_69

Membru
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre lil nabu_69

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. https://prnt.sc/rik0th - Astept sa rezolvati.
 2. Black.Hawks-Romania.ro We are the new generation! 1. Nickname: 2. Grad/Rank detinut: 3. Motivul pierderii gradului/rank-ului: 4. De ce doresti gradul/rank-ul inapoi?: 5. Comentarii aditionale:
 3. Black.Hawks-Romania.ro We are the new generation! 1. Prenume: 2. Nickname: 3. Varsta: 4. Canalul de Youtube (link): 5. Numarul de abonati: 6. De cat timp faci youtube?: 7. Ai in prezent o promovare/serie facuta pe server?: 8. Comentarii aditionale: Informatii: 1. Toate campurile sunt obligatorii. 2. Trebuie sa promovati server-ul in intregime sau sa aveti o serie pe unul sau mai multe sectiuni de pe server. 3. Minim 200 de abonati. 4. Trebuie sa postati minim un episod pe saptamana, pe server-ul Black.Hawks-Romania.ro pentru a va mentine gradul. 5. Clipurile trebuie sa fie la o calitate de minim 480p, sa se miste fara lag si sa vorbiti, pe langa asta, sa aveti si un microfon decent.
 4. Black.Hawks-Romania.ro We are the new generation! 1. Prenume: 2. Nickname: 3. Varsta: 4. Tara/Oras: 5. Discord: 6. Descriere personala (minim 100 de cuvinte): 7. Poti comunica si in alte limbi?: 8. De ce doresti sa faci parte din STAFF?: 9. De ce crezi ca o sa fii acceptat?: 10. Ai citit regulamentul?: 11. Screenshot cu orele jucate (ESC -> Statistici): 12. Sectiune: 13. Comentarii aditionale: Informatii: 1. Toate campurile sunt obligatorii. 2. O cerere se poate face o singura data la 3 zile, din momentul in care aceasta a fost respinsa. 3. Aveti nevoie de minim 24 de ore. 4. Descrierea personala se refera la portretul vostru moral, psihic sau fizic. Puteti sa va descrieti hobby-urile, partile pozitive, negative, defecte, abilitati, pasiuni, etc.
 5. Black.Hawks-Romania.ro We are the new generation! 1. Nickname: 2. Propunere: 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere?: 4. Ai resurse pentru a fii implementata? (daca este necesar): 5. Comentarii aditionale:
 6. Black.Hawks-Romania.ro We are the new generation! 1. Nickname: 2. Bug/Problema intampinata: 3. Dovada: 4. Comentarii aditionale:
 7. Black.Hawks-Romania.ro We are the new generation! 1. Nickname: 2. Banat de: 3. Motiv ban: 4. Screenshot cu ce iti arata cand vrei sa intri pe server: 5. De ce doresti unban?: 6. Comentarii aditionale:
 8. Black.Hawks-Romania.ro We are the new generation! 1. Nickname: 2. Persoana reclamata: 3. Motiv: 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale: Atentie! La dovada, este necesara o poza/filmare. (depinde de la caz la caz); Atentie! O reclamatie se poate face in maxim 48 de ore de la emiterea sanctiunii!
 9. Salut! Ne cerem scuze pentru problemele intampinate! Probleme/BUG-uri rezolvate/nerezolvate: 1. Spawn Login => Nu te mai spawneaza pe un world normal. 2. Skins => Am rezolvat si cu skin-urile. 3. Kits => Am rezolvat si problema cu kits-urile, acum nu o sa iti mai apara lista. 4. Hunger => Am rezolvat si problema cu mancarea, nu iti mai scade in spawn, cat nici in warp-uri. 5. NPC Vote => Am rezolvat problema cu NPC-ul de Vote, cand iti arata si report-ul. 6. Enchant => Am rezolvat, acum este nivel 30. 7. AntiVOID => Am rezolvat, am adaugat plugin-ul AntiVoid. 8. End => Am rezolvat, acum iti arata Black. 9. Ignore => Nu am reusit sa rezolvam, am cautat pe internet si nu prea se poate, cel mai probabil o sa scoatem ignore. 10. Enderchest => Am rezolvat, nu mai exista permisiune pentru EnderChest la jucator. 11. Suicide => Am rezolvat, nu mai exista permisiunea pentru Suicide la jucator. 12. CratePLUS => Am rezolvat, am schimbat toate mesajele. 13. Bani adaugati in cont => Am rezolvat, am schimbat mesajul. 14. Balanta => Am rezolvat, nu mai apare acel "ț" si "ă" 15. Intoarcerea => Am rezolvat, nu mai apare acel "Î" 16. TPA => Am rezolvat, am schimbat mesajul. 17. Warp PvP => Am rezolvat, am adaugat Warp PvP. 18. Trade => Nu am reusit sa rezolvam, nu putem trade "/trade help", dar mesajele sunt traduse. O sa schimbam plugin-ul la urmatorul update. Echipa noastra iti multumeste pentru timpul acordat si pentru bug-urile/problemele gasite! Pentru orice problema/bug gasit, astept un raspuns la acest topic sau pe discord, nabu_69 | Hawks-Romania.ro#6367!
 10. 1. Nick detinator(i): lil nabu_69 2. Jocul pe care aveți server-ul (EX. CS 1.6, Minecraft, etc.): Minecraft 3. Platforma pe care ruleaza server-ul: Spigot -> o sa avem update-uri saptamanale si dupa ce intram in comunitate, o sa il facem BungeeCord. 4. Numar sloturi: 300 5. O mica descriere a server-ului: Server-ul Black a fost deschis luna trecuta, pe data de 17.01.2020. Momentan avem doar o sectiune, adica SkyBlock, dar intr-o saptamana, maxim doua, o sa adaugam BungeeCord. [SKYBLOCK, FACTIONS, CS:GO]. Pentru moment, avem in fiecare saptamana, mai precis vineri, un update. Pentru orice problema/bug, astept mesaj pe discord sau un raspuns la acest topic. Am reusit sa facem si un litebans pe site. Momentan lucram la Update Log. [http://193.84.64.157/] 6. IP-ul server-ului: 193.84.64.157 7. Versiunea de joc (Dacă este pe Minecraft): 1.8.8-1.15.x [Personal recomand 1.8.8, deoarece pe 1.15 se poate bugui jocul] 8. Firma hosting: FastVDS 9. DNS dorit: Black.Hawks-Romania.ro 10. Link GameTracker(Dacă este pe Minecraft): https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.157:25565/ 11. ID Discord: nabu_69 | Hawks-Romania.ro#6367 12. Comentarii aditionale: -
×
×
 • Creează nouă...