Sari la conținut

Nitro17110

Membru
 • Număr conținut

  5
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Nitro17110

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Nitro17110

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:NitroBosuThau 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: AndreiGhi_ 3) Motivul pentru care ai fost banat: Bug glass 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): [Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Idk 6) Comentarii adiționale:
 2. Nitro17110

  Reclamatii

  1. Nick-ul userului reclamat: qNeon_ 2. Motivul pentru care îl reclami: Mi-a dat ban avoid in timp ce eram conectat pe ambele conturi 3. Regula încălcată + poză cu aceasta:[Conținut ascuns] 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale: Nu are voie sa imi dea ban pe alt 2 lea cont in timp ce eram conectat pe 2 si mi-am luat ban pe 1 dupa 1 minut a urmat si ban avoidu fix dupa ce am iesit de pe servar .
 3. Nitro17110

  Reclamatii

  1. Nick-ul userului reclamat: Never27 2. Motivul pentru care îl reclami: Grad abuz 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: [Conținut ascuns] 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale: Mi-a dat ban fara ca macar sa aiba vreo dovada concreta
 4. Nitro17110

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: NitroBosuThau 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: qNeon_ 3) Motivul pentru care ai fost banat: ban avoid 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): [Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru ca eram pe ambele conturi in acelasi timp dupa ce mi-am luat ban pe Nitro1711 am mai stat putin si am iesit si normal se da ban avoid cand ti-ai luat ban pe un cont si reintri pe altu nu cand esti pe ambele conturi in acelasi timp . 6) Comentarii adiționale:
 5. Nitro17110

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: Nitro1711 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Never27 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): [Conținut ascuns] 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: No hack 6) Comentarii adiționale: Astept dovada concreta
×
×
 • Creează nou...