zTheBer_ - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

zTheBer_

Membru
 • Număr conținut

  70
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre zTheBer_

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. zTheBer_

  Cerere Unban

  Tu nu vezi ca statea in colt si putea da in el ca i iesea mana afara? wtf ba dar nu stiti nimic
 2. 1. Cum te numești?: Robert 2. Nume în joc (nickname): qBerkay_ 3. Vârstă: 17 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): qBerkay_#0898 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Rabdator,activ si harnic 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt activ 8. Care este rolul principal al unui Helper? De a penaliza playerii care nu respecta regulamentul si de a ajuta jucatorii. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Cam da , dar tac 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ce pot sa zic despre mine, e ca practic (football) si sunt un baiat modest. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Daca are un limbaj obscen (15m mute), celuia care mi da mesaj ii spun sa raporteze hackerul pe /ac, celuia care spameaza ii dau mute 15m si celuia care mi spune sa chem un operator, ori ii spun eu personal de acel bug raportat, ori ii dau discordul unui Operator. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu stiu nimic. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator, as putea sa i fac o reclamatie, iar ca Helper, l as atentiona de pedeapsa incorecta. 16. Comentarii adiționale:
 3. zTheBer_

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: BadBoyBad 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: peNNNk 3) Motivul pentru care ai fost banat: "Hack" 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/jLZao58 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pt ca no hack 6) Comentarii adiționale:
 4. 1. Cum te numești?: Robert 2. Nume în joc (nickname): qBerkay_ 3. Vârstă: 17 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): qBerkay_#0898 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Activitate. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Rabdator,activ si harnic 7. De ce să te alegem pe tine?: Sunt activ 8. Care este rolul principal al unui Helper? De a penaliza playerii care nu respecta regulamentul si de a ajuta jucatorii. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Cam da , dar tac 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Ce pot sa zic despre mine, e ca practic (football) si sunt un baiat modest. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Daca are un limbaj obscen (15m mute), celuia care mi da mesaj ii spun sa raporteze hackerul pe /ac, celuia care spameaza ii dau mute 15m si celuia care mi spune sa chem un operator, ori ii spun eu personal de acel bug raportat, ori ii dau discordul unui Operator. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca nu stiu nimic. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator, as putea sa i fac o reclamatie, iar ca Helper, l as atentiona de pedeapsa incorecta. 16. Comentarii adiționale:
 5. 1) Nickname-ul tău: qBerkay_ 2) Nickname-ul celui reclamat: Hayed 3) Este Staff sau Donator?: Donator 4) Motivul pentru care îl reclami: Abuz mute 5) Dovada: https://imgur.com/a/DhjfLQR 6) Comentarii adiționale:
 6. Ce dovada e asta frate? Se vede ca tu nu sti ce e ala spam avoid,si plus ca trebuia sa ai un screenshot cu spam avoid intreg nu filmare ca sa dai mai sus odata ce ti-a trecut si nu mai vezi cand dai "T" ca sa scri nu se mai pune ca spam avoid.
 7. 1) Nickname-ul tău: qBerkay_ 2) Nickname-ul celui reclamat: Hayed 3) Este Staff sau Donator?: Donator 4) Motivul pentru care îl reclami: Abuz mute 5) Dovada: https://imgur.com/a/OV1cBsH 6) Comentarii adiționale:
 8. zTheBer_

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: BadBoyBad 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: qNeon_ 3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://imgur.com/a/J9qvSK0 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Pentru nu aveam hack si sa ofticat ca a murit in 20 secunde cand a facut 1v1 cu mine 6) Comentarii adiționale: pup abea mi-ai dat ban si am facut instant ss pup 2 seconds EDIT: pusesem ss gresit
 9. 1) Nickname-ul tău: qBerkay_ 2) Nickname-ul celui reclamat: AlexGG13 3) Este Staff sau Donator?: Staff 4) Motivul pentru care îl reclami: Abuz da vanish si gm 3 la playeri 5) Dovada: 6) Comentarii adiționale: Era singuru oporator in momentu actual pe server si i-a dat vanish si gm 3 lu ninjagarmadon pentru ca era de la el din factiune
 10. zTheBer_

  Cerere Unban

  Si toxic nu te mai baga asteapta nu gata a pus dovada gata respins uitete pe dovada si gandeste ca si atunci tu cu heifire ai fov 1000 si dai ban pt hack jalnic
 11. zTheBer_

  Cerere Unban

  Omule,aveam claim langa si fix si putam zbura ca nu aveam enemy cu "buncar"
×
×
 • Creează nouă...