Sari la conținut

Gabriel003

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Gabriel003

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Gabriel003

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau: Gabriel003 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban: BloBlox 3) *Motivul pentru care ai fost banat: "team la lms" 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?: Global 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca am luat ban degeaba 7) Alte comentarii: Vreau unban !
 2. 1. Cum te numești?: Hij Ionel - Gabriel 2. Nume în joc (nickname): Gabriel003 3. Vârstă: 15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Gabriel.#2947 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment: Prime 6. De cand deții gradul?: 1 luna 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?: Factions 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Un om cu experienta, activ si o mana de ajutor in plus in echipa staff 9. De ce să te alegem pe tine?: Deoarece am experienta, stiu cu ce se "mananca" acest lucru, si pot da o mana de ajutor in plus echipei staff 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: Mc-Ro 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment): Voi actiona astfel : Prima data ii dau mute celui care face spam (20 de minute) iar daca spameaza excesiv ii voi da (1 zi la 9+ randuri), dupa il voi sanctiona pe cel care injura cu 20 de minute daca injura fara adresa iar daca injura un jucator il voi sanctiona cu mute 1h. Persoanei care spune ca este un codat pe server il voi intreba daca poate sa il filmeze pentru a-i face reclamatie pe forum; persoanei care imi spune ca in joc exista un bug il rog sa mi-l spuna cat mai detaliat pentru a putea anunta imediat un operator. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii spun ca aceasta informatie nu o pot spune sau ca nu o detin ! 13. Alte comentarii:Nu, cu respect Gabriel003.
 3. Nume (in-game) : Gabriel003 Esti sigur ca poti participa la acest event ? : Sigur Numar : 3
 4. 1. Nick: Gabriel003 2. Varsta: 15 3. Gradul detinut in trecut: Membru 4. Gradul pe care crezi ca-l meriti: Helper 5. Alte comentarii: Sper sa fiu acceptat, sunt un membru activ, dedicat jocului si prietenos.
×
×
 • Creează nouă...