Sari la conținut
 • Înregistrare

iDeath

Membru
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre iDeath

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Nu sunt activ? Macar tu esti pe sectiune sa vezi sau dai contra din placere?
 2. 1. Cum te numești?:Denis. 2. Nume în joc (nickname):Dennys_69 3. Vârstă:17. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):D3nnys#2175 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru activ, dedicat si responsabil. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: seriozitatea, rabdarea si buna intelegere. 7. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca eu as putea aduce un plus echipei din staff cu implicarea mea si cunostintele mele. 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este: administrarea chat-ului si ajutarea playerilor cu informații utile. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Factions. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu. 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.ro. 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Sunt un băiat simplu si optimist, locuiesc in Craiova respectiv Spania.. imi place sa ma joc pe calculator, sa imi petrec timpul cu tovarasii mei, imi plac foarte mult masinile, imi place sa imi duc treaba la bun sfarsit, cam atat. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Intai acord mute celui ce injura, apoi celui ce spameaza chatul, incerc sa identific codatul si filmez, apoi incerc sa vad despre ce bug este vorba si fac o sesizare. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Imi pare rau, acest lucru este confidential/Nu stim acest lucru. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator il atentionez iar daca nu remediaza pedeapsa fac un post pe forum. In postura de helper discut cu acesta, il atentionez iar daca nu doreste sa acorde pedeapsa corecta, o sa-i acord eu player-ului pedeapsa meritată. 16. Comentarii adiționale:Multumesc!
 3. 1. Cum te numești?:Denis. 2. Nume în joc (nickname):D3nnys_69. 3. Vârstă:18. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):D3nnys#2175 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru dedicat, activ, optimist si înțelegător. 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: respectul, rabdarea, simțul umorului. 7. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece am mai fost in staff stiu cu ce se mananca... 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul principal al unui helper este de a, ajuta incepatorii si playerii dar si de administrare a chat-ului. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Factions si Skypvp. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu. 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Sunt un baiat de 18 ani, stau in Craiova, imi place sa ma joc pe calculator si ies in oras. Ca personalitate sunt o fire destul de calmă si rabdatoare. Cam atat.. restul ma cunoasteti pe parcurs(sa sperăm). 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Intai acord mute celei ce injura si celui ce spameaza, apoi incerc sa vad ce codat este si daca am acces ii acord pedeapsa corespunzătoare dupa ce am o dovada clara iar daca nu am acces chem un grad superior apoi ii explic jucătorului ca orice bug trebuie filmat si postat pe forum. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Nu stim acest lucru/Aceasta informatie este confidentiala. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).In postura de jucator ii dau un mesaj privat in legatura cu pedeapsa iar daca nu acorda pedeapsa corectă ii fac un post pe forum. In postura de helper ii explic cum trebuie sa acorde pedeapsa corecta iar daca refuza ii acord unmute/pedeapsa corecta jucatorului sanctionat. 16. Comentarii adiționale:Multumesc pentru atentie.
 4. 1. Nume in joc: Dennys_69 2. Vârstă: 18. 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Prime. 4. Sectiunile unde ai avut gradul:Global. 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe. 6. De ce îl vrei înapoi?: Vreau sa joc iarăși. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: da. 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: 9. ID Discord: D3nnys#2175 10. Comentarii adiționale:
×
×
 • Creează nouă...