Sari la conținut
 • Înregistrare

Sergiu22044

Manager Server
 • Număr conținut

  166
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2
 • Puncte

  42,990 Donează

Sergiu22044 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 23 2019

Sergiu22044 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

7 Începător

Despre Sergiu22044

 • Rang
  fost super moderator
 • Dată Naștere Aprilie 22

Informații personale

 • Oraș
  Hâncești, Republica Moldova
 • Hobby-uri
  Volei, fotografie

Date de contact

 • ID Discord
  Sergiu#3884
 • IGN Minecraft
  Sergiu22044

Vizitatori Recenți Profil

570 citiri profil
 1. Să zicem, acceptat. Topic închis. 😅
 2. ATENȚIE Toate punctele trebuie completate obligatoriu, excepție fac ultimile două. Cunoașterea conținutului regulamentului serverului cât și cel al forumului. Limbaj cult și decent în limba română. La punctul „Ai citit regulamentul:” se va răspunde cu „Desigur și o sa am grija sa nu fie încălcat” Experiența minimă în domeniu. MODEL: Prenumele tău: Numele în joc: Vârsta: Discord: Ai citit regulamentul?: Timp jucat pe server: O scurtă descriere despre tine: Ai mai avut experiențe anterioare?: Comentarii adiționale: NOTĂ: Cu cât este mai mare numărul de ore pe server, cu atât aveți mai multe șanse să intrați în staff. Doar Staff-ul de pe server poate vota, iar fiecare vot are nevoie de un argument de cel puțin trei cuvinte. Doar supervizorii și administratorii pot da verdictul. Dacă ați fost respinși, următoare cerere o puteți face peste o săptămână. Dacă insistați cu cererile riscați să fiți sancționați.
 3. Astazi am lucrat toata ziua la server si am realizat urmatoarele lucruri: Am adaugat npc-uri Facut o gramada de meniuri Sistem exchange `banuti > bani` si viceversa Am adaugat donatiile Am facut shop de comenzi Am facut shop de nume colorat Am adaugat playtime Si multe altele
 4. Salut si mersi de parere! Pe server ruleaza 30 de pluginuri si de fapt, deja nu mai poate fi numit survival clasic, existand o multime de elemente ce-l fac mai complex. Si da, pe server exista si eseentials, lwc, ps pentru /home, /tpa, /spawn, /ps allow, /lock, etc. Am adaugat o gramada de chestii de cand am facut serverul si am facut cererea in comunitate. Am decis sa-l "upgradez" pe rand, live si dupa feedback-ul jucatorilor. Acum, la moment, pe server exista mai multe chestii care il transforma in ceva mai RPG. Te invit pe server sa vezi si tu in ce consta. Mersi de vot. 😄
 5. Multumesc extrem de mult. Intr-adevar, voi face o piata aparte, acum doar am inceput sa lucrez la ea, voi mari spawnul si voi adauga mai multe chestii, precum mina, ferma, padure, joburi si alte lucruri ca sa nu sa se plictiseasca jucatorii, dar in acelasi timp sa pastreze esenta survivalului clasic. De maine voi incepe sa lucrez la joburi, meniuri, mina si ferma, urmeaza sa adaug mai in seara pluginul marry, am scos "pluginuri aditionale" din holograma si voi muta temporar satenii in spate ca este mai mult loc liber. 😄 EDIT: UPDATE Am adaugat pluginul marry. Am terminat shopul cu sateni (piata) si l-am facut in spate, inca nu e gata complet. Am tradus esentialul din lwc, ps si marry. Urmeaza sa adaug playtime. Sa fac meniuri pentru magazin de comenzi. Voi adauga ferma, mina si padure. Trebuie sa configurez si traduc jobs. Urmeaza sa adaug npc-uri.
 6. Am adaugat ajutor custom (/help). Voi adauga npc in loc de acel sign Lucrez acum la un shop cu sateni Mersi extrem de mult! ❤️ In curand adaug niste meniuri si magazin de comenzi si alte perk-uri. Mai astept voturi, sugestii si idei.
 7. 1. Tip lucrare: Avatar 2. Dimensiuni: implicite forumului 3. Stock/Tema[Obligatoriu specificati una dintre ele]:: Billie Eilish sau blackscreen 4. Text principal: Sergiu 5. Text secundar[Obligatoriu watermark-ul Hawks-romania.ro]: 6. Preferinte text(principal si secundar): simplist 7. Alte cerinte: Asemanator cu cel actual, mersi ❤️ 8. Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]:
 8. 1. Nick detinator(i): Sergiu22044 2. Jocul pe care aveți server-ul (EX. CS 1.6, Minecraft, etc.): Minecraft 3. Platforma pe care ruleaza server-ul: Papermc 1.15.1 4. Numar sloturi: 50 (nelimitat) 5. O mica descriere a server-ului: Prin acest server am incercat sa readuc survivalul clasic de alta data. Acesta consta intr-un server minimalist si simplu, dar care incearca sa ofere o experinta de joc cat mai placuta. Pe viitor voi transforma serverul in ceva mai complex, precum meniuri, perkuri, questuri, dar si alte chestii unice. 6. IP-ul server-ului: 185.229.236.45:25565 7. Versiunea de joc (Dacă este pe Minecraft): 1.8 - 1.15, dar recomand 1.15 8. Firma hosting: fastvm 9. DNS dorit: survival.hawks-romania.ro 10. Link GameTracker(Dacă este pe Minecraft): https://www.gametracker.com/server_info/185.229.236.45:25565 11. ID Discord: Sergiu#3884 12. Comentarii aditionale: Daca gasiti mesaje netrduse, va rog sa va ganditi ca aceasta nu va afecteaza gameplayul, si as dori ca fiecare vot de contra sa fie motivat dar si sa contina sugestii de rezolvare a problemelor gasite. Am mai avut cateva servere in mai multe comunitati, dar si un server de skyblock unic in minecraft-romania.ro. Mersi ❤️
 9. 1. Nick-ul userului reclamat: Boty 2. Motivul pentru care îl reclami: double-post 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: 4. Link către regulamentul din care face parte regula: forum 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale:
 10. 1. Nick-ul userului reclamat: Boty 2. Motivul pentru care îl reclami: post-hunt 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: forum 4. Link către regulamentul din care face parte regula: regulamentul forumului 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale:
 11. 1. Nick-ul userului reclamat: Boty 2. Motivul pentru care îl reclami: topic incomplet + link lipsa 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: 4. Link către regulamentul din care face parte regula: regulamentul sectiunii filme si seriale 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale:
×
×
 • Creează nouă...