Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

SirLiest

Membru
 • Număr conținut

  26
 • Conținut per. zi

  0,05
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Timp petrecut online

  6o 49m 54s

SirLiest a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 14 2020

SirLiest a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

9 Începător

1 Urmăritor

Despre SirLiest

 • Rang
  Bombardier
 • Dată Naștere 11.01.2004

Mai multe informații

 • ID Discord
  Gabrielul#6370
 • Nickname Minecraft:
  SirLiest

Vizitatori Recenți Profil

629 citiri profil
 1. SirLiest

  Aplicație Helper - [Creative]

  În concluzie .
 2. SirLiest

  Cerere Recuperare Grad VLADIUSH

  Bine ai revenit!
 3. SirLiest

  Anunț Retragere

  1) Nickname: SirLiest 2) Gradul deținut: Admin 3) Motivul pentru care te retragi: Știe cine trebuie. 4) Comentarii adiționale: Vă pup și vă îmbrățișez!
 4. SirLiest

  Cerere Unban

  Salut, Vlad! Am lăsat mai jos dovada cu reclama pe care ai făcut-o. Nu îmi dau seama ce poate fi din greșeală. Chiar dacă ar fi fost ''din greșeală'', asta nu înseamnă că nu trebuie să fi sancționat ca toții jucătorii, sau să fi scuzat. EDIT: A trecut o lună și două săptămâni de la sancțiune, trebuia să te trezești atunci. O după-masă plăcută!
 5. SirLiest

  Reclamatie

  Seară faină, frustratule! pa.mp4
 6. SirLiest

  Aplicație Helper - [CREATIVE]

  Salut, David! Chiar ai făcut un pas destul de mare de la ultima ta aplicație. Din păcate au trecut doar 3 zile și personal, mi se pare absurd și abuziv să tot încerci într-un timp atât de scurt. Aceeași greșeală, precum la aplicația trecută, punctul 15: În postură de Helper, tu nu ai voie să sancționezi alt membru staff! Sfatul meu este să aștepți mai multă vreme. de la mine și de data asta.
 7. SirLiest

  Aplicație Helper - [Creative]

  Sunt încântat să văd că ai aplicat din nou! (Înainte să trec la subiect, doresc să îți menționez că pe parcursul celor două aplicații ale tale ai greșeli gramaticale "s-a", "i-au", "ca-sa" și altele minore, dar din păcate nu sunt aici să le explic.) Așadar, aplicația ta e una decentă. La punctul 13 precizez faptul că tu deja faci parte din personal, nu are rost să aduni dovezi și să le pui pe forum, pentru asta e administrația lângă tine, forum-ul nu are legătură. La punctul 15 în calitate de membru staff nu poți sancționa alt membru, trebuie să îl reclami pe forum. Mă gând
 8. SirLiest

  Aplicație Helper - [CREATIVE]

  Salut Eqler! Ai o activitate decentă, ajuți jucătorii din câte am văzut, ai o cerere țuț și pot spune că ești cu capul pe umeri. Uite că de la mine ai un . Seară faină!
 9. SirLiest

  Aplicație Helper - [Creative]

  Salut, David! - Cererea ta conține câteva greșeli gramaticale. - Scenariile destul de slabe. - Eu unul nu consider că te-ai potrivi în această echipă. Mult noroc data viitoare.
 10. SirLiest

  Reclamatie *SirLiest*

  Salut, vecsx! Termenul de LMAO este un acronim și este luat ca un singur cuvânt, astfel în dovada ta de mai sus ai scris mai multe cuvinte, pe când el doar unul singur.
 11. SirLiest

  Aplicație Helper

  Salut, AquaRamon! - Nu te-am văzut să ajuți pe cineva. - Ai probleme de comportament. De la mine ai , mult noroc data viitoare.
 12. SirLiest

  Anunț Retragere chulminkim

  Gonna miss you 🥺 Mult noroc mai departe!
 13. SirLiest

  Aplicație Helper Scula_ - [CREATIVE-SURVIVAL]

  Salut, Radu! Din moment ce nici eu nu te-am văzut pe server și nu ai citit regulamentul, chiar dacă aplicația e decentă..de la mine ai , soz for that
 14. SirLiest

  Aplicație Helper - [CREATIVE]

  - Ai mai fost în staff, deci știi cu ce se mănâncă secțiunea asta, dar te-aș ruga să fi mai activ. - Aplicație decentă. De la mine ai un why, not:)
 15. SirLiest

  Cerere Recuperare Grad VLADIUSH

  Ai mai fost aici mult și bine, știi cu ce se mănâncă secțiunea asta. De la mine ai un

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...