Sari la conținut

TheJustMirel

Membru
 • Număr conținut

  31
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre TheJustMirel

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. TheJustMirel

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:TheJustMirel 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Skord 3) Motivul pentru care ai fost banat:Event neautorizat 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Ca nu am facut event neautorizat 6) Comentarii adiționale:
 2. TheJustMirel

  reclamatie stel

  1. Nick-ul userului reclamat:Stel 2. Motivul pentru care îl reclami:Mute pe degeaba 3. Regula încălcată: 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Link către mesajul acestuia: 6. Comentarii adiţionale:.
 3. TheJustMirel

  Cerere Unban

  Dc imi da gaberiel prietenul tau respins? Lasa sa dea altcineva si ala nu e team l-am vazut pala low am dat pe ep si dupa pe frumostalent nu vad unde am facut team asa inapti sunteti?
 4. TheJustMirel

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:TheJustMirel 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Conall89 3) Motivul pentru care ai fost banat:team lms 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Nu am facut team ca doar am dat in frumos talent cu arcu cu sabia 6) Comentarii adiționale:
 5. TheJustMirel

  Cerere Unban

  Bai frate am fost acceptat de itzandu si acum? E doavada de 2 zile
 6. TheJustMirel

  Cerere Unban

  daca si asta este hack eu ma inpusc ;))
 7. TheJustMirel

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:TheJustMirel 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:aCHRST 3) Motivul pentru care ai fost banat:Hack cica 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Nu am avut hack. 6) Comentarii adiționale:Ce sa le ceri daca nu stiiu ce e ala pvp.
 8. TheJustMirel

  reclamatie Never24 Donator/Prime

  1. Nick-ul userului reclamat:Never27 2. Motivul pentru care îl reclami:Ameninta+limbaj la adresa mea 3. Regula încălcată + poză cu aceasta: 4. Link către regulamentul din care face parte regula: 5. Poză cu mesajul reclamatului: 6. Link către mesajul acestuia: 7. Comentarii adiţionale:ce sa ii ceri
 9. TheJustMirel

  Cerere Unban

  daca si ala mai e hack ti-am dat rod si block hit 🙂 dar cand esti noob csf
 10. TheJustMirel

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:TheJustMirel 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Never27 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Ca nu am avut hack si Never asta e un plod si nu stie pvp 6) Comentarii adiționale:Hai ca am avut si hack daca e :))
 11. TheJustMirel

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:XxFlorinxX 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:qGodz_ 3) Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Nu a jucat cu hacke 6) Comentarii adiționale:Sper sa ia unban
 12. TheJustMirel

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: TheJustMirel 2. Vârstă: 14 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: PRIME 4. Sectiunile unde ai avut gradul:global 5. De ce ai pierdut gradul?: wipe 6. De ce îl vrei înapoi?: ca am donat pt el si ca am dat o groaza de bani 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: Da logic 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut:[Conținut ascuns] 9. ID Discord: mirel123#4599 10. Comentarii adiționale: sper sa-mi iau gradu inapoi ca 60 euro nu se fac usor in Romania acesti banii
 13. TheJustMirel

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: TheJustMirel 2. Vârstă: 14 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: PRIME 4. Sectiunile unde ai avut gradul:TOATE 5. De ce ai pierdut gradul?: o sa va spun tot ce s-o intanplat:Deci eu am avut 1/3 si am luat ban de 2 ori pt hack si am primit 3/3 am facut cerere unban a fost acceptata dar eu am ramas cu remove 6. De ce îl vrei înapoi?: findca am muncit mult pt acel grad si + ca imi place play foare mult 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: DA logic 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut:
×
×
 • Creează nou...