Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

whoiscox

Administrator
 • Număr conținut

  801
 • Conținut per. zi

  1,04
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  9
 • Timp petrecut online

  23o 13m 56s

whoiscox a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 5

whoiscox a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

110 Excelent

Despre whoiscox

 • Rang
  Forum Management
 • Dată Naștere 01.08.1999

Mai multe informații

 • ID Discord
  MR. C Ø X#7085
 • Hobby-uri:
  Marketing, Bussines, Auto
 • Vechime:
  2013

Vizitatori Recenți Profil

3.387 citiri profil
 1. whoiscox

  Cerere Unblacklist - Tommy

  Bună dorința, nu ți-o putem îndeplini.
 2. whoiscox

  [Cerere] Helper - PapaBear

 3. whoiscox

  Cerere Parteneriat - CsGamers.Ro

 4. whoiscox

  Reclamatie

  Dovada se regăsește în screenshot-ul tău, nu știu cum ai ajuns la concluzia că sancțiunea ar fi fost dată la mișto. Cum ți-am spus și pe server, exact din acest motiv ai primit remove deoarece nu cunoști regulamentul și sancțiunile oferite pentru încălcarea acestuia.
 5. whoiscox

  Cerere Parteneriat - CsGamers.Ro

  Salutare! Ți-am lăsat un mesaj privat pe forum pentru a discuta mai multe lucruri în legătură cu această cerere de parteneriat. În continuare utilizatorii comunității pot vota!
 6. whoiscox

  Cerere acceptată ➜ RPG - Server afiliat comunităţii.

  Bine ați venit în comunitate, vă urăm o ședere plăcută alături de noi și o creștere continuă! Ne dezvoltam împreună, mult succes!
 7. whoiscox

  Chat Public - [Hawks]

  Vrei să fii helper?
 8. whoiscox

  Aplicație Helper - [Survival Adventure]

  Degeaba ești activ dacă în chat comiți greșeli pentru care ajungi să fii sancționat, observ că la punctul 10 ai menționat că ai fost sancționat o singură dată, este păcat să minți într-o asemenea cerere. Țin să te contrazic, are cine să se ocupe de chat chiar și în momentul de față. Rolul principal al unui helper nu este de a bana jucătorii serverului, de aici reiese și experiența ta în acest domeniu de moderare al unui server.
 9. whoiscox

  Anunț Retragere - Eqler.

  La revedere!
 10. whoiscox

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Motivele pentru care ți-am oferit un vot negativ sunt următoarele: - pe survival adventure nu te-am văzut să ajuți jucătorii. - ai sancțiuni primite din partea colegilor mei. - regulament necitit, posturi insuficiente.
 11. whoiscox

  Aplicație Helper - [Survival Adventure]

  Motivele pentru care ți-am oferit un vot negativ sunt următoarele: - pe survival adventure nu te-am văzut să ajuți jucătorii. - nu ești bine informat cu privire la funcția pe care ți-o dorești, nu ai acces la spectate și ban. - greșeli gramaticale prezente. - reclamațiile asupra colegilor tăi nu se fac pe forum, rufele nu se spală-n public. - dimpotrivă, seara sunt cei mai mulți prezenți și activi.
 12. whoiscox

  CERERE-HELPER

  Motivele pentru care ți-am oferit un vot negativ sunt următoarele: - pe survival adventure nu te-am văzut să ajuți jucătorii. - cerere foarte slab formulată, nu prezinți interes față de funcție, server și echipa deja formată. - suficiente greșeli gramaticale.
 13. whoiscox

  cerere helper

  Motivele pentru care ți-am oferit un vot negativ sunt următoarele: - vârsta fragedă pe care o ai în momentul de față. - pe survival adventure nu te-am văzut să ajuți jucătorii, în schimb comportamentul tău din chat-ul public lasă de dorit. - cerere foarte slab formulată, nu prezinți interes față de funcție, server și echipa deja formată.
 14. whoiscox

  Aplicație Helper - [AICI PUNEȚI SECȚIUNILE]

  Motivele pentru care ți-am oferit un vot negativ sunt următoarele: - vârsta fragedă pe care o ai în momentul de față. - pe survival adventure nu te-am văzut să fii activ în chat. - activitatea pe server nu este suficientă, trebuiesc oferite sancțiuni și ajutați jucătorii care solicită acest lucru. - chiar tu ai spus la pct. 14 că vei fi atent la cum vei scrie ca să fie pe înțelesul tuturor, se pare că la această cerere ai dat greș deoarece se regăsesc foarte multe greșeli. - comentariul oferit lui Cristi după votul său.
 15. whoiscox

  [Prezentare] - TheRat

  Bine ai venit!

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...