Sari la conținut
 • Înregistrare

C Ø X

Administrator
 • Număr conținut

  59
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  730 Donează

Reputație Comunitate

12 Avansat

Despre C Ø X

 • Rang
  administrator general

Vizitatori Recenți Profil

312 citiri profil
 1. Momentan respins, poți să revii cu o nouă cerere în momentul în care îndeplinești cerințele, topic închis.
 2. 1. Nick: coxpvrpleking. 2. Propunerea ta: O să las câteva propuneri mai jos. • SKYBLOCK • Ca jucător să îți poți lua o insulă default unde să îți faci câțiva bani pentru a cumpăra următoarele: - o altă insulă custom, cu minereuri, pădure, un spawner și ceea ce mai doresc operatorii să adauge. - sub insule, mai exact unde se află flat world să existe niște ploturi de genul celor de pe creative pe care jucătorii să le poată cumpăra cu bani din joc pentru a-și face diferite ferme și ceea ce mai doresc. - să se adauge quest-uri pentru a trece de nivelul insulei, aceste quest-uri fiind din zece în zece nivele. - fiind skyblock, automat este un mod de tipul PVM, pentru a putea avea parte și de PVP trebuie să plătești o sumă de tokens, evitând astfel să-și mai facă hackerii apariția pe secțiune, fiind nevoiți să aibă ceva minute jucate pentru a se putea duce la luptă. • PARKOUR • O dată la cinci nivele, pentru a putea trece mai departe trebuie să îndeplinești niște quest-uri pe care le primești prin /msg din partea consolei, acestea sunând în felul următor: Pentru a trece la nivelul următor trebuie să îndeplinești următoarele cerințe: - cinci kill-uri pe secțiunea skypvp și minim zece minute jucate. - o sută de block-uri plasate pe secțiunea survival. - creează-ți o facțiune și cucerește teren pe secțiunea factions. • SKYPVP • Să se unească cu secțiunile următoare: Kit Battle și Practice, ținând cont că sunt de același tip. Jucătorii să aibă posibilitatea de a-și alege kit-urile încă din spawn, sign-urile fiind schimbate cu enchant-uri în locul armurilor de diamond, iron sau al săbiilor, automat acestea devin inutile din moment ce kit-urile din spawn ar deține toate cele enumerate mai devreme. • SURVIVAL • Un warp de tip PRISON pentru această secțiune unde să fie diferite minereuri, posibile capcane și reward-uri, mă gândesc că jucătorii ar fi încântați de acest lucru. Pe lângă asta, s-ar putea organiza un CHEST FINDER pe întreaga hartă, dar fiind dezactivat pvp-ul în momentul respectiv, un fel de ENVOY EVENT așa cum găsim pe factions. 3. Cu ce crezi că va ajuta?: Un lucru nou adăugat pe majoritatea secțiunilor, acestea n-ar mai avea parte de monotonie și ar atrage jucătorii. 4. Ai resurse pentru ca această propunere să fie implementată?: Sunt simple modificări în mare parte, operatorii au experiența necesară pentru a le pune în practică. * dacă doriți să votați, sunteți rugați să votați pentru fiecare propunere în parte. EXEMPLU: SkyBlock, Survival și Parkour - PRO, SkyPvP - CONTRA.
 3. C Ø X

  Restructurare STAFF - Play

  1. IGN: coxpvrpleking 2. Ce grad ai avut în trecut?: Admin pe două secțiuni, factions și skywars. 3. De ce ai pierdut gradul?: Practic gradul nu este pierdut, dar din cauza acestei reforme. 4. În urma acestei reforme crezi că ai șanse să îți obții gradul la loc?: Bineînțeles că da. 5. Dacă vei fi acceptat, care va fi primul lucru pe care îl vei face?: Același lucru pe care l-am făcut și până în prezent, să ofer jucătorilor un gameplay cât mai plăcut ajutându-i să scape de hackeri, să ofer un suport tuturor celor din staff și jucătorilor. 6. Secțiunile unde vrei gradul: Aceleași unde am avut și până în prezent, poate pe viitor mă decid să mă mut pe o altă secțiune în funcție de timpul liber pe care îl am. 7. Cât de activ ai fost în trecut?: În opinia mea, consider c-am fost suficient de activ. Peste 50 de jucători banați pentru hack până în prezent de când am revenit, peste 20 de ban-uri pentru motivul ban avoid, plus avertismente și mute-uri acordate. 8. Ce grad crezi că meriți în funcție de activitatea ta pe server?: Același grad, admin. 9. ID Discord: C Ø X#0001.
 4. C Ø X

  {Portofoli}xDarkEvil_

  Continuă să te axezi pe restul lucrărilor și cu timpul încearcă să renunți la a face avatare, nu este decât o pierdere de timp care îți face evoluția să stagneze. Lucrările sunt de apreciat, aș vrea să văd de la tine și câteva lucrări pe render.
 5. C Ø X

  Reclamație

  Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 6. Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 7. C Ø X

  Cerere Unban

  Dovada o găsești aici. Rămâi cu ban, topic închis.
 8. C Ø X

  Cerere Unban

  Dovada o găsești aici. Rămâi cu ban, topic închis.
 9. A primit deja ban pe o altă dovadă, topic închis.
 10. Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 11. C Ø X

  Reclamație

  Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 12. Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 13. C Ø X

  Reclamație

  Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 14. C Ø X

  support

  Respins, comportament inadecvat față de restul persoanelor din comunitate. Pe viitor poți să nu te mai obosești să depui încă o cerere, topic închis.
 15. C Ø X

  Reclamație 5

  A primit deja un avertisment pentru acest motiv, topic închis.
×
×
 • Creează nouă...