Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Alinul

Membru
 • Număr conținut

  57
 • Conținut per. zi

  0,25
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  280 Donează
 • Timp petrecut online

  2o 55m 51s

Reputație Comunitate

11 Avansat

Despre Alinul

 • Rang
  gay

Vizitatori Recenți Profil

278 citiri profil
 1. Alinul

  [Surv 1.15.2] - Propunere

  L MINION L CRY KIDO L
 2. Alinul

  [Surv 1.15.2] - Propunere

  din primele 20 de secunde al waipului vin toti terminatii in end cu dorinta sa faca rost de elytra si s-o vinda a 2-a zi pt 1kk ***********
 3. Alinul

  ( survival 1.15.2 ) - Propunere

  m-am saturat ******* sa stau cu 20 playeri on si cu 10 afk !de cand s-au bagat protectii anti pvp populatia survivalui a scazut!
 4. Alinul

  Reclamatie

  [Conținut ascuns] din propria ta dovada se vece cum l-ai jignit bunicule : mm = m,ortii ma-tii
 5. Alinul

  INSCRIERI | UHC COMMUNITY #1

  1. Nickname-urile participantilor: 48kig_kid_alin08/beledelphinesimp/ Albert567 2. ID-urile de discord:48kig_kid_ALIN08#0846 te vad in ceata na belea ma#2985 Albert.#2072 3. Sunteti sigur ca puteti participa: Da FrT dC Tu nU eStI sIgUr?
 6. Alinul

  [SECTIUNE] - Propunere

  pentru asta au donat unii dintre donatori.Unii jucatori nu abuzau de rank sau de puterea lui idk
 7. Alinul

  [SECTIUNE] - Propunere

  1. Nickname: 48kig_kid_alin08 2. Propunerea ta: sa se adauge /tptoggle si la jucatori 3. Ce beneficii va aduce?: pai mai sunt unele specimene care dau /tpahere in continuu si iti umple chatul si e deranjant. 4. Sectiunea pe care se va implementa: GLOBAL COITA 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: nu frt tu? 6. Alte comentarii: salut frt
 8. Alinul

  Aplicatie Helper - [Factions]

  ce **** *** :))
 9. 1. Nume: Alin 2. Varsta: 17 3. Nume in joc: 48kig_kid_ALIN08 4. Experiența Building: Construiesc case si terraforming de mai bine de un an 5. Cunoștințe WorldEdit/VoxelSniper/CS: Cunosc foarte bine sa lucrez cu world edit si stiu toate comenzile utile ,cu celelalte nu stiu sa lucrez dar invat repede ! 6. Clasa de Build (Structura/Terraforming/Organic): Structura,Terraforming 7. Cel mai mult timp petrecut la o construcție: 3 luni 8. Construcții/Portofoliu: [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] - terraforming [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] [Conținut ascuns] 9. Descrieți-vă in câteva cuvinte: Salut, sunt Alin , am 17 ani si imi place sa ma joc jocuri video.Cand am timp liber ma distrez pe afara cu prietenii sau intru pe minecraft sa mai dau viata unei constructii! 10. Ești capabil să lucrezi în echipă? Stiu sa lucrez in echipa , stiu foarte bine ce inseamna seriozitate si un ordin dat! 11. Alte precizări: Multumesc de timpul acordat,toate cele bune v-am pupat! Pozele le-am facut cu f2 in minecraft si le-am deschis cu : deschide originalul de pe discord si am facut poza cu light shot,de-aia apare poza cu lupa aceea.Daca pozele nu sunt credibile pot lasa mapa la download sau sa fac un mic clip cu constructiile de mai sus.
 10. Alinul

  [SECTIUNE] -Global

  negrii la fel ca si prostii nu au dreptul la opinia lor !!!
 11. Alinul

  [Cerere acceptata] ALIN08

  1. Prenumele dumneavoastră: Alin 2. Nickname [ IGN ]: 48kig_kid_ALIN08 3. Vârsta actuală: 16 aproape 17 4. Recomandarea făcută pentru dumneavoastră: Minion200502 5. Ați citit întreg regulamentul acestui SMP?: da 6. De ce doriți să vă alăturați SMP-ului?: Deoarece mi-ar placea sa incerc versiunea 1.16.1 multiplayer si pentru ca vreau sa ma distrez cu prietenii mei!!! 7. Adresa de contact: 48kg_kid_ALIN08#7221
 12. Alinul

  [Factions] - Propunere

  s-ar face mai mult pvp si ar exista ma multa actiune !!!
 13. Alinul

  [SECTIUNE] - Propunere

  Daca donatorii cu vip + vor primii acces la ban se va abuza extrem de mult de aceasta comanda si playerii care nu stiu sa foloseasca forumul vor trebuii sa astepte de exemplu 14 zile (daca au fost banati pentru hack) degeaba..deci raspunsul meu este:
 14. Alinul

  Cerere Recuperare Parola -ALIN08

  1. Nume in joc: ALIN08 2. Dumneavoastră ati inregistrat contul pe server?: (Da/Nu) Da frt in 2014 3. Dovada ca aveți un cont premium cu acest nume: (Link YouTube) 4. Nume + discriminator Discord: (ex: Gigel#0001) ALIN08#7221 5. Dovada când aţi cumparat gradul: 6. Comentarii adiționale: si o dovada mai noua :
 15. Alinul

  Reclamatie armstar007

  daca reclamatia este aprobata a-s dorii si eu un unmute multumesc