Sari la conținut
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

XT03

Retired Staff
 • Număr conținut

  76
 • Conținut per. zi

  0,23
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1
 • Puncte

  1,025 Donează
 • Timp petrecut online

  7o 14m 40s

XT03 a câștigat ziua ultima dată pe Martie 8

XT03 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

22 Respectat

3 Urmăritori

Despre XT03

 • Rang
  ...

Mai multe informații

 • ID Discord
  TOE#2768

Vizitatori Recenți Profil

921 citiri profil
 1. XT03

  Cerere Helper- SkyJo

  Salut! Imi pare rau sa te informez dar aici se aplica pentru gradul de Moderator pe FORUM , NU pe server. Posteaza la sectiunea serverului respectiv. Respins. Topic inchis.
 2. XT03

  Video hanzo

  1) nu am zis ca am sr mai mare 😉 2) am zis ca nu-s gm si e doar punctul meu de vedere 😛 3) ok domnule "otherwise" 🙂
 3. Pentru a putea posta un tutorial, trebuie să respectați obligatoriu următorul model de postare: Numele tutorialului: Numele autorului: Data apariției: Link către videoclipul de prezentare: Link către resursa respectivă: Comentarii aditionale: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de trei topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați resurse care au mai fost postate de către altcineva. 3. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate. 4. Fiecare tutorial trebuie sa fie bine formulat si explicat, cu exemple multiple. 5. Este obligatoriu ca la "Comentarii aditionale" sa specificati nivelul de dificultate al tutorialului si cui ii este adresat. (incepator, intermediar, avansat) 6. Reply-urile de tipul "Multumesc" sau "M-ai ajutat" sunt considerate a fi Post-Hunt si vor fi sanctionate. Dezvoltati fiecare propozitie.
 4. XT03

  [Informatii] Tutoriale Software

  Pentru a putea posta un tutorial, trebuie să respectați obligatoriu următorul model de postare: Numele tutorialului: Numele autorului: Data apariției: Link către videoclipul de prezentare: Link către resursa respectivă: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de trei topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați resurse care au mai fost postate de către altcineva. 3. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate. 4. Atunci cand prezentati un tutorial trebuie sa va asigurati ca tutorial-ul este in conformitate cu standardele din ziua de azi. Spre ex: Daca un program primeste diferite update-uri si/sau versiuni noi aveti datoria de a posta un tutorial ce acopera si noile update-uri. Daca totusi doriti sa postati un tutorial mai vechi trebuie sa precizati data la care a fost postat tutorialul si versiunea soft-ului pentru care a fost creat. 5. Reply-urile de tipul "Multumesc" sau "M-ai ajutat" sunt considerate a fi Post-Hunt si vor fi sanctionate. Dezvoltati fiecare propozitie.
 5. XT03

  [Informatii] Tutoriale Hardware

  Numele tutorialului: Numele autorului: Data apariției: Link către videoclipul de prezentare: Link către resursa respectivă: Regulament și informații legate de această secțiune: 1. Nu aveți voie să postați mai mult de trei topicuri pe zi. 2. Nu aveți voie să postați tutoriale care au mai fost postate de către altcineva. 3. Fiecare punct trebuie completat în totalitate și cu exactitate. 4. Atunci cand prezentati un tutorial trebuie sa va asigurati ca tutorial-ul este in conformitate cu standardele din zilele noastre. Spre ex: Daca un produs primeste o imbunatatire aveti datoria de a posta un tutorial ce contine informatii despre acea imbunatatire. Ex de tutoriale: setare de hotkey-uri, cum sa montati o anumita componenta, etc. 5. Reply-urile de tipul "Multumesc" sau "M-ai ajutat" sunt considerate a fi Post-Hunt si vor fi sanctionate. Dezvoltati fiecare propozitie.
 6. Aici puteti posta noutati, stiri despre filme si seriale care urmeaza sa apara. Nu conteaza subiectul topic-ului atat timp cat tine de filmul respectiv: release date, actorii care urmeaza sa joace in film, noi tehnologii implementate, VFX, etc. Aceasta sectiune nu are un model ce trebuie urmat, dar titlul si continutul topic-ului trebuie sa coincida. De asemenea autorul topic-ului este rugat ca la final sa prezinte sursele de unde a fost preluata informatia (printr-un link) si eventual isi poate exprima opinia despre informatiile respective. 1. Puteti posta maxim 3 noutati pe zi. 2. Aveti dreptul de a posta teorii si a va da cu presupusul mentionand acest lucru. 3. Este strict interzis sa postati spoilere si/sau leak-uri cu privire la film/serial.
 7. XT03

  Video hanzo

  Frumos, dar cred ca ai sensivitatea cam mica, pentru ca se vede ca iti ia ceva sa muti tinta. Incearca ceva de genul 800 Dpi cu 3 in game, eu asa folosesc si desi nu sunt GM mi se pare un eDPI acceptabil.
 8. XT03

  Propunere - Rust

  Avand in vedere playerbase-ul jocului in Romania si popularitatea lui de-a lungul vremii consider server-ul doar un pretext pentru a popula comunitatea. Daca se vrea cu adevarat ceva care sa schimbe cursul, atunci se va face mult mai mult de atat. In orice caz, jocul nu este foarte des intalnit, iar promovarea lui poate dura ceva, avand in vedere ca sunt servere si in strainatate. Nu vad de ce nu un server de CounterStrike, SA:MP sau FiveM, avand in vedere cat de populare sunt la noi in tara. Momentan raman la opinia mea, ca ar fi o pierdere de timp si de bani. (daca mi se aduc contraargumente care sa-mi schimbe parerea, imi schimb si eu votul) Contra.
 9. XT03

  Cerere helper forum

  Nu indeplinesti conditiile. Respins.
 10. XT03

  Prezentare-fusion

  Retras. Topic inchis.
 11. XT03

  Propunere | ^_^

  Respins.
 12. XT03

  Cerere Helper FORUM

  Respins. Revino cand ai mai multa activitate la Jocuri, respectiv tutoriale.
 13. XT03

  Cerere acceptata ➜ MYTH

  Acceptati. Discutam pe discord mai multe detalii. Locked.
 14. XT03

  hayed

  Aici se fac reclamatii staff-ului pe forum nu server. Posteaza la sectiunea server-ului corespunzator.
 15. XT03

  Cerere respinsa ➜ SkyBlock

  Autorul topic-ului nu a editat pentru a pune IP-ul sesrver-ului, asadar cererea a fost RESPINSA. Locked.