Sari la conținut
 • Înregistrare

XT03

Supervisor
 • Număr conținut

  52
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  470 Donează

Reputație Comunitate

5 Începător

1 Urmăritor

Despre XT03

 • Rang
  I am back.

Vizitatori Recenți Profil

547 citiri profil
 1. XT03

  Cerere afiliere

  Si atunci tu cum ai vrea sa ne dam seama daca server-ul este intr-adevar asa cum l-ai descris tu mai sus? Iti sugerez sa dai un edit si sa ne lasi IP-ul pentru ca altfel cererea este facuta pentru nimic iar topic-ul va fi inchis.
 2. Aici se face cerere de helper pentru FORUM. Daca vrei sa aplici pentru SERVER iti sugerez sa postezi la sectiunea serverului respectiv: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/56-minecraft-pc/ Closed.
 3. Sincer nu imi dau seama daca asta este o stire sau daca este mai mult o reclama facuta site-ului, cu care banuiesc ca nu ai nicio legatura. In orice caz, preturile sunt relativ bune. Avand in vedere ca in ziua de astazi mai oricine are nevoie de windows 10 sau cel putin windows 8, din moment ce windows 7 nu mai primeste support.
 4. Aici se face cerere de helper pe FORUM, NU SERVER. Posteaza la sectiunea serverului corespunzator. Closed.
 5. XT03

  Reclamatii

  Aici se reclama utilizatorii forumului nu serverului. Posteaza la sectiunea serverului corespunzator. Closed.
 6. XT03

  Reclamatii

  Aici se reclama utilizatorii forumului nu serverelor. Posteaza la categoria serverului corespunzator. Closed.
 7. Conducerea comunității Hawks-România a decis că este momentul pentru o schimbare în mai bine cu privire la cerințele și îndatoririle game serverelor ce doresc să ni se alăture. Fiecare server care dorește să se alăture comunității Hawks-România are următoarele obligații: - timp de două săptămâni, serverul dumneavoastră va fi în teste pentru a fi urmărită evoluția serverului. - odată trecut acest test, serverul dumneavoastră are obligația de a rămâne în comunitatea noastră minim trei luni, perioada în care serverul trebuie să fie online. În caz contrar, serverul va fi eliminat din comunitate. Dacă alegeți voi să părăsiți comunitatea mai devreme va alegeți cu blacklist timp de patru luni. - în cazuri excepționale, pentru a evita interzicerea serverului în comunitate pe perioada de timp mai devreme menționată, aveți dreptul de a face o cerere specială în care va exprimați motivul pentru retragerea serverului, adresată administrației Hawks-România care, ulterior, va decide dacă serverul dvs este eligibil pentru a beneficia de acest privilegiu. Cererea se va fi predată unui membru al administrației (în privat, pe discord) , apoi revizuită, urmând că răspunsul să fie dat în maxim 72 ore. 1. Nume: 2. Numele serverului: 3. IP-ul serverului: 4. De ce vrei să retragi serverul din comunitate?: 5. De cât timp este serverul la noi în comunitate?: 6. Cui vei adresa această cerere? (se va menționa numele și tag-ul de discord): 7. Comentarii adiționale:
 8. De abia astept sa probez avatarele de la tine @Fvck you
 9. XT03

  [Cadou] xRyuk_

  Cadou primit. Topic inchis.
 10. XT03

  .

  Nu e deja un joc 3D? Nu cred ca trebuie si nici nu cred ca o sa fie schimbat. Minecraft-ul este un joc de tip sandbox, fiind unic si tocmai de asta este jucat. Sa-i schimbi logica ar insemna sa-l faci FPS sau ce? 🙂 Parerea mea e ca e un joc ce aduce o experienta unica player-ului.
 11. Sa-mi dai add pe discord TOE#2768
×
×
 • Creează nouă...