Sari la conținut
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

iMicroFox

Membru
 • Număr conținut

  250
 • Conținut per. zi

  1,24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  440 Donează
 • Timp petrecut online

  3o 45m 48s

Muzică profil

Reputație Comunitate

10 Avansat

1 Urmăritor

Despre iMicroFox

 • Rang
  Intermediar

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. iMicroFox

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: iMicroFox 2. Nickname-ul persoanei reclamate: CristNel 3. Sectiune: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: reach over 3 blocks 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Nu poti prinde hit cat e in aer decat cu blockhit-uri de la sabia 😘
 2. iMicroFox

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: iMicroFox 2. Nickname-ul celui reclamat: qAllow_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: luat peste picior 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: 6:00 - 6:30 "scuze vrei unmute" "meas dori" "si eu imi doresc multe" Hai sa fakem mijto de playeri ca avem 3 perechi de xxxxx si suntem ultimii helperi parliti.
 3. iMicroFox

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: iMicroFox 2. Nickname-ul celui reclamat: iNvidie 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: In primul rand pentru ca e prost si in al 2-lea ca ia jucatorii la misto. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Sa inteleg ca asta-i comportament de helper? Cand eu zic un lucru serios pe /ac legat de un ban si el face misto. 1. Sa jigniti/faceti glume asupra colegilor vostrii in afara bunului simt. - 10 puncte 16. Să formați o impresie proastă despre server sau administrația acestuia altor persoane. - 3 avertismente (remove)
 4. iMicroFox

  [FACTIONS] - Propunere

  vreau limonada
 5. iMicroFox

  [Factions] - Propunere

  1. Nickname: iMicroFox 2. Propunerea ta: majorarea pretului la blaze 3. Ce beneficii va aduce?: Nu o sa mai babardim o vaca 10 oameni. Dupa ce ai facut bani de la vaca pentru spawnerele de blaze ar trebui sa iti poti scoate banii intr-un fel, acum vinzi 1 stack la 1500...adica 54k pe inventar in 30-40min. 4. Sectiunea pe care se va implementa: Factions 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: nada 6. Alte comentarii: Majorarea sa fie macar pana la 3000-3500 stack-ul. #VREMSASEMAJOREZEPRETULLABLAZE
 6. iMicroFox

  [SECTIUNE] - Propunere

  Este mult mai bine acum, poti păstra doar membrii activi si sa nu mai existe conturile așa zise de power, in plus nu cred c o sa fie 30/30 on inafara de un posibil event give-all.
 7. iMicroFox

  Anunț Retragere

  Bafta si nu uita, cand viata iti da lamai tu sa faci limonada!
 8. iMicroFox

  Reclamație

  1) Nickname-ul tău: iMicroFox 2) Nickname-ul celui reclamat: MaruscaJr 3) Este Staff sau Donator?: Staff 4) Motivul pentru care îl reclami: 6. Să abuzați de comenzile de moderare ban, mute, kick, warn, clearchat etc precum si fly, god, vanish. - 1 avertisment și 8 puncte penalizare 5) Dovada: 6) Comentarii adiționale: Se pare ca mai nou nu luam rolul de staff in serios, suntem hunteri de entries si dormim cu comanda pregatita, aceasta nefiind prima greseala vazuta consider ca respectivul trebuie sanctionat de aceasta data pentru a-si invata lectia sa nu mai stea de forma pe sectiune.
 9. iMicroFox

  Anunț Retragere

  1) Nickname: IMicroFox 2) Gradul deținut: admin / supervizor habar n am 3) Motivul pentru care te retragi: andy si blo 4) Comentarii adiționale: va dau la papa cioc amândurora, pwp dark cel mai tare operator
 10. iMicroFox

  Cerere Unban

  - În cazul în care la subpunctul 4 nu ați pus un screenshot cu F3 ON, un membru staff o să vă atenționeze că aveți la dispoziție 24 de ore să editați cu un screenshot valid. Neîncadrarea în acest interval duce la respingerea cererii.
 11. iMicroFox

  Cerere Unban

  0:05-0:10, 1:05-1:10 - speed hack in ambele
 12. iMicroFox

  Reclamație

  Mulțumim pentru reclamație. Vă informăm că jucătorul a fost sancționat conform regulamentului.
 13. iMicroFox

  Cerere Unban

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost respinsă.
 14. iMicroFox

  Reclamație

  Buna pufulet. Aici ai dovada prin care ai primit ban permanent, peste ban-ul acordat gresit. Daca op-ul va decide ban-ul gresit poate fi compensat cu cel dat permanent de azi. Mai jos dovada prin care mi-ai recunoscut ca ai folosit auto, deci n-a fost ban abuse .i.
 15. iMicroFox

  Cerere Unban

  Vă informăm că cererea dumneavoastră de unban a fost respinsă.