Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

iMicroFox

Membru
 • Număr conținut

  369
 • Conținut per. zi

  0,69
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2
 • Timp petrecut online

  1z 5o 37m 24s

iMicroFox a câștigat ziua ultima dată pe Mai 12

iMicroFox a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

17 Avansat

1 Urmăritor

Despre iMicroFox

 • Rang
  Avansat

Vizitatori Recenți Profil

670 citiri profil
 1. iMicroFox

  Reclamatie David

  pune ma boule o dovada valida 🤦‍♂️
 2. iMicroFox

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: iMicroFox 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: smantanel 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: GG 6) Comentarii adiționale:
 3. iMicroFox

  Cerere Unban - qGabriel_

  Tin sa mentionez, ca al meu membru adica raxo, a testat cu CONAL bug si s-a zis ca "nu exista" si el a ramas pt ban exact pe acelasi motiv.
 4. iMicroFox

  Cerere Unban - qGabriel_

  Dovada aici. Aici dovada cu arc tras Aici dovada cu arcul neincordat. Aici dovada pe filmare 0:09 cu 0.25 viteza se vede cum ii dai talpa cu arcu tras gionule Multumesc o zi sex!
 5. iMicroFox

  Cerere Unban

  Cu dovada din 2020 te prezinti la mata!
 6. iMicroFox

  Cerere Unban

 7. iMicroFox

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: iMicroFox 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: ForTheHekt 3) Motivul pentru care ai fost banat: "hack" 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: Deoarece am fost la prasit toata ziua. Va dau si poza 6) Comentarii adiționale:
 8. iMicroFox

  Reclamatie

  si la smantanel unde a scris clar "MICRO" ?????????? El dc a luat 15 min cand era adresata toata ziua, rasa ta de patruped gras
 9. iMicroFox

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: iMicroFox 2. Nickname-ul celui reclamat: globallone 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: mute acordat incorect 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: eu n am scris niciun nume si iau 30 de minute, baga mi as sa mi bag in ma ta sebica
 10. iMicroFox

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: imicrofox 2. Nickname-ul celui reclamat: bobo989 3. Sectiunea pe care a abuzat: fections 4. Motivul pentru care îl reclami: abuzzz 5. Dovada: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/topic/29241-cerere-unban/ 6. Comentarii adiționale:
 11. iMicroFox

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: iMicroFox 2. Nickname-ul celui reclamat: qBerkay_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Amenintare 5. Dovada: ia bos 6. Comentarii adiționale:
 12. iMicroFox

  Anunț Retragere Shadow

 13. iMicroFox

  Reclamatie

  poftim papusa
 14. iMicroFox

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: iMicroFox 2. Nickname-ul celui reclamat: NectronL 3. Sectiunea pe care a abuzat: factions 4. Motivul pentru care îl reclami: mute aiurea 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: a zis ca mi a dat pt pusy mute, dar moderatorul jastrekt a zis ca nu e limbaj ala
 15. iMicroFox

  Reclamatie

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...