Sari la conținut
 • Înregistrare

iMicroFox

Membru
 • Număr conținut

  46
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  120 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

1 Urmăritor

Despre iMicroFox

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Stii prea bine ca mi-ai cerut sa-ti fac control si te-am prins cu autoclicker.
 2. 1) Nickname-ul tău: iMicroFox 2) Nickname-ul celui reclamat: Emetix 3) Este Staff sau Donator?: donator 4) Motivul pentru care îl reclami: sanctiune acordata gresit 5) Dovada: 6) Comentarii adiționale: Cer sanctionarea conform regulamentului!
 3. iMicroFox

  Cerere Unban

  Dovada aici, nu ai voie sa intri in buncarul nimanui cu tp in apa.
 4. 1. Nickname: iMicroFox 2. Esti sigur ca poti participa?: Yup 3. Numar: 4
 5. Bineinteles ca stiati ca veti primi ban si de aia v-ati bagat si in duel, am actionat la spusele lui peNNNk. Stati calmi ca nu am facut asta de capul meu si nu cred c-ar trebui sa va plangeti de bani cat timp sunteti in aceeasi factiune, tot ce incercati voi acum este ca eu sa primesc warn din motivul ca v-am banat. O zi faina 🙂 Apropo, frumos abuz.
 6. 1) Nickname-ul tău: iMicroFox 2) Nickname-ul celui reclamat: Emetix, Pasha, Aced, MavisDiles 3) Este Staff sau Donator?: donatori 4) Motivul pentru care îl reclami: abuz tp in apa 5) Dovada: 6) Comentarii adiționale:
 7. iMicroFox

  Propunere

  Foarte bun argument.
 8. Nu ai conditiile, intr-adevar esti activ ca jucator, dar nu te-am vazut sa ajuti ceilalti jucatori. Good luck next time.
 9. Bafta in continuare, peace! 😥
 10. iMicroFox

  Cerere Unban

  Dupa rugamintea lui qKlyze, am postat dovada in locul lui, iar in urma unui vot din partea staff-ului s-a considerat ca ai autoclicker.
 11. https://imgur.com/a/qRMZwE8 - dovada https://prnt.sc/r0wolb - poza din regulament O seara faina.
 12. iMicroFox

  Cerere Unban

  https://imgur.com/a/TJCWKfw Edit: După cum se vede din videoclip ul și ss ul pe care l ai primit, m am pus în același loc unde ai fost și tu și poza este făcută cât timp stateam pe shift și nu poți da în nimic. Prin urmare rămâi cu ban.
×
×
 • Creează nouă...