Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

FPX Minion

Manager
 • Număr conținut

  1.213
 • Conținut per. zi

  1,75
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  11
 • Timp petrecut online

  10z 1o 1m 17s

FPX Minion a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 4

FPX Minion a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

92 Excelent

Despre FPX Minion

 • Rang
  Try not! Do or Do Not! There is No Try!

Mai multe informații

 • ID Discord
  I'm a minion#4653
 • Hobby-uri:
  Cititul, Calatoritul
 • Vechime:
  5 ani
 • Nickname Minecraft:
  qMinion_, minion200502
 • Nickname CS:
  -
 • Nickname SAMP:
  -
 • Nickname FiveM:
  -

Vizitatori Recenți Profil

2.355 citiri profil
 1. FPX Minion

  Turneu League of Legends - Prima Editie

  Prima editie a luat sfarsit le uram cele mai sincere felicitari echipei castigatoare, echipa condusa de @Skanteino.
 2. FPX Minion

  Reclamatie Puk3p

  Hello @alexkara244 aici se reclama staff-ul forum, pentru a reclama un staff de pe server-ul Play fa o reclamatie aici: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/739-reclamatii-staff/.
 3. FPX Minion

  [Cerere] Helper - Andrewtzu

  Salut, aici se fac cererile de moderator pe FORUM nu pe SERVER. Pentru a face o cerere de Helper pe server-ul Play.Hawks-Romania.Ro te rog sa apeși aici.
 4. FPX Minion

  Propunere Aplicatie Helper

  Sugestia dumneavoastră a fost respinsă și nu va fi pusă în aplicare.
 5. FPX Minion

  Turneu League of Legends - Prima Editie

  Salutare! Echipa comunitatii Hawks Romania in colaborare cu administratia server-ului Play.Minecraft-Romania.Ro a decis sa organizeze un eveniment dedicat jucatorilor de minecraft in care toata lumea poate sa participe! Acest concurs este dedicat persoanelor pasionate de League of Legends, care vor sa incerce ceva mai diferit, mai greu. Toti membrii echipei castigatoare vor primi gradul de VIP pe forum, iar toata echipa va primi la dispozitie 10 Euro pe store-ul serverului Play. Cateva informatii cu privire la desfasurarea turneului: Modul de joc va fi Tournament Draft
 6. FPX Minion

  Reclamatie

  Hey @KTX_Ovy_ aici se reclama utilizatorii forumului daca vrei sa reclami un jucator de pe serverul Play.Hawks-Romania.Ro fa un post aici: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/738-reclamații/
 7. Este extrem de gay,se uita la copii minori,aveti grija.

  182302476_4080565218692484_2436933026820126173_n-1-2.jpg

 8. FPX Minion

  [Cerere] Helper - TeyZeZo

  Salut, aici se fac cererile de moderator pe FORUM nu pe SERVER. Pentru a face o cerere de Helper pe server-ul Play.Hawks-Romania.Ro te rog sa apeși aici.
 9. FPX Minion

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: qMinion_ 2. Nickname-ul celui reclamat: Murinho44 3. Sectiunea pe care a abuzat: (Reclamatii Jucatori-Forum) https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/topic/31328-reclamatie-survial-clasic/&tab=comments#comment-103775 4. Motivul pentru care îl reclami: Abuz Ban 5. Dovada: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/topic/31328-reclamatie-survial-clasic/&tab=comments#comment-103775 6. Comentarii adiționale: Operatorul de fata @Sarah stia de faptul ca la FFA potiunea de speed iti va bugui speed-ul, deci efectiv toti aveam anti-kb, cum sa zic, ba
 10. FPX Minion

  Reclamatie Staff #1

  Hello @Narxxxis69 aici se reclama membrii staff ai forumului, pentru a reclama un staff al serverului Play.Hawks-Romania.Ro fa o reclamatie aici: https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/739-reclamatii-staff/ P.S: PixelButix face parte din administratia serverului. O zi faina! Locked.
 11. FPX Minion

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: qMinion_ 2. Vârstă: 16 ani 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Moderator SkyPvP 4. Sectiunile unde ai avut gradul: SkyPvP 5. De ce ai pierdut gradul?: Retragere 6. De ce îl vrei înapoi?: Pai avand in vedere ca s-a redeschis sectiunea si operatia mea pe coloana e programata cam peste 6 luni minim am timp sa ma ocup de server 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: - 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: - 9. ID Discord: FPX Minion#4653 10. Comentarii adiționale:
 12. FPX Minion

  [Cerere] Helper (SKY BLOCK)- SmokeDeads

  Salut, aici se fac cererile de moderator pe FORUM nu pe SERVER. Pentru a face o cerere de Helper pe server-ul Play.Hawks-Romania.Ro te rog sa apeși aici.
 13. FPX Minion

  [Cerere] Helper - BrasovBvB

  Salut, aici se fac cererile de moderator pe FORUM nu pe SERVER. Pentru a face o cerere de Helper pe server-ul Play.Hawks-Romania.Ro te rog sa apeși aici.
 14. FPX Minion

  Report Limbaj

  Hey @Skuize_ aici se reclama utilizatorii forumului daca vrei sa reclami un jucator de pe serverul Play.Hawks-Romania.Ro fa un post aici:https://hawks-romania.ro/forum/index.php?/forum/790-reclamatii-jucatori/
 15. Salut, aici se fac cererile de moderator pe FORUM nu pe SERVER. Pentru a face o cerere de Helper pe server-ul Play.Hawks-Romania.Ro te rog sa apeși aici.

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...