Sari la conținut
×
×
 • Creează nou...

red tyson

Membru
 • Număr conținut

  213
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Muzică profil

red tyson a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 7 2020

red tyson a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

19 Avansat

Despre red tyson

 • Rang
  red
 • Dată Naștere 02.10.2003

Mai multe informații

 • Nickname CS:
  redgod

Vizitatori Recenți Profil

866 citiri profil
 1. red tyson

  Cerere Unban

  ciao bambino
 2. red tyson

  Reclamatie

  asa si ce este de sanctionat in dovada asta? wtf el mi-a spus de ceva adidasi de platit si eu ii raspunsei inapoi, ce e de sanctionat in asta?
 3. red tyson

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:TheRed5REKT 2. Nickname-ul celui reclamat:AdyTheBest 3. Sectiunea pe care a abuzat:factions 4. Motivul pentru care îl reclami: mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Avand in vedere ca tot ce am facut a fost sa ii raspund respectivului care continua sa faca glume proaste la adresa mea, nu vad motivul pentru care mi-ai dat mie mute.
 4. red tyson

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:TheRed5REKT 2. Nickname-ul celui reclamat:bobo989 3. Sectiunea pe care a abuzat:Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Ban abuziv, inteleg ca v-ati ofticat dar nu se fac din astea. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 5. red tyson

  Cerere Unban

  tristi rau ofof, deci sa inteleg faptul ca eu aveam depth 3 si el nici macar buti nu purta nu exista? cum naiba te misti tu fara buti in apa exact ca si mine care am depth 3, traiti intr un joc ofticatilor.
 6. red tyson

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:TheRed5REKT 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:bobo989 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:inteleg ca sunteti ofiticati ca v-am banat un moderator dar nu tre sa mi dati ban 6) Comentarii adiționale:
 7. red tyson

  Cerere Unban

  Inteleg ca sunteti ofticati, dar nu trebuie sa mi dati ban 😂
 8. red tyson

  Cerere Unban

  o sa incetez sa raspund la aceasta cerere unban ca deja o dati in din alea disperate sa nu primiti strike, 0:25 flyhack si asta a fost. ceales
 9. red tyson

  Cerere Unban

  0:25 pe filmarea mea nu-l vad pe niciun colt, terminati cu raspunsurile astea inutile =)))))))))))
 10. red tyson

  Cerere Unban

  ok kapak dc dai cu flyhack
 11. red tyson

  Cerere Recuperare Grad

  1. Nume in joc: TheRed5REKT 2. Vârstă: 17 3. Gradul/Kitul pe care l-ai deținut: Supervizor 4. Sectiunile unde ai avut gradul: Factions 5. De ce ai pierdut gradul?: Retras 6. De ce îl vrei înapoi?: Pai sectiunea are nevoie de staff activ si capabil, din ce am observat in timpul zilei nu exista staff si sunt cativa care intra pe sectiune doar la eventuri, nu dau nume. 7. Ai obținut un grad legitim de pe urma gradului de donator?: tzeapa 8. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: ok 9. ID Discord: red tyson#0331 10. Comentarii adiționale
 12. red tyson

  Cerere Unban

  ok legitule 🤡
 13. red tyson

  Anunț Retragere

  ciau ciau shedau
 14. red tyson

  Reclamatie

  poftim dovada puilor, sa vedeti si voi diferenta dintre niste click uri legite si unele cu auto, la cusca pripas.
 15. red tyson

  Reclamatie

  Si din cate vad folosesti lunar client, exact acelasi client pe care il folosesc si eu unde iti garantez eu ca nu exista asemenea buguri "asa arata cps ul tie" , si daca imi bag auto clicker iti pot dovedi ca imi arata clicks urile exact ca si tie pe filmare.