MomCrazy - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

MomCrazy

Membru
 • Număr conținut

  218
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  610 Donează

Reputație Comunitate

12 Avansat

Despre MomCrazy

 • Rang
  Intermediar

Informații personale

 • Oraș
  Array
 • Vârstă
  Array

Date de contact

 • ID Discord
  Array
 • ID Skype
  Array
 • ID Steam
  Array
 • IGN Minecraft
  Array
 • IGN SA:MP
  Array

Vizitatori Recenți Profil

221 citiri profil
 1. MomCrazy

  Propunere

  Gameplay mai placut.
 2. MomCrazy

  Propunere - /helpop

  Poate prinde si staff-ul hackeri good work,+1!
 3. MomCrazy

  Propunere

  1. Nick:MamaLuCrazy 2. Propunerea ta:a se da ban pentru ex "Vibrator pe curent ThebestUP' cum spameaza tot serverul ca asa spamez si eu cu numele mamelor persoanelor respective daca sunteti asa frustrati sau sanctionare cu mute 30min jignire jucator. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?:Mai rezolvam si noi comportamentul asta,daca in 2020 sunteti frustrati pe un joc in pixeli hai sa o dam pana la capat. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Le aveti voi. 5. Alte comentarii:
 4. MomCrazy

  Propunere Old Factions

  Nu o sa mai vezi factionul cum era odata la ZzAndrei pe vream lui,acum daca nu e semi-op nu mai joaca niemni (adica daca nu sunt spawnere multa lume se va lasa).
 5. 1) Nickname-ul tău:MamaLuCrazy 2) Nickname-ul celui reclamat:qBerkay_ 3) Este Staff sau Donator?:Donator 4) Motivul pentru care îl reclami:Mute acordat incorect. 5) Dovada:https://prnt.sc/rqands 6) Comentarii adiționale:Am vorbit chiar acum cateva zile cu "zAndu" despre acest subiect ca "sugi" daca nu este continuar de ceva sau o persoana nu se considera limbaj.https://prnt.sc/rqanw9
 6. Este contul meu si cu mine te ai batut ,nu aveam hack prind 18 cps cu mouse Razer Naga Trinity avand setarile de la el este un mouse foarte bun la un bugget mare daca aveti mouse de 10/20 de lei si va merge in 10 fps ce sa fac eu frate. In video nu am dat suspect + filmarea are frame drope-uri in fazele importante,astept si parere staff. Mc-Ro.#Staff apropo frumos autoclicker! ❤️ =)) baiatul care a filmat +1 ,in min 2:25 te ai oprit in combat 100% ai activat cv dupa dadeai fara oprire chiar daca nu il loveai sau era la o distanta anume.(Inainte de min 2:25 nu dadeai asa deci pe filmarea ta cred ca iti iei ban +1)
 7. MomCrazy

  EVENT 3V3 FACTIONS

  1. Numele factiunii:PanteraRoz 2. Numele liderului:TheBestUP 3. Numele celor 3 jucatori (inclusiv liderul) :TheBestUP,DaddyLeTal,SeeNLF 4. Sunteti siguri ca puteti participa la event? :Da cu pasiune si onoare.(Hack On) 5. Alte comentarii:
 8. MomCrazy

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:MamaLuCrazy 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Conall89 3) Motivul pentru care ai fost banat:Hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON):https://prnt.sc/roqm0h 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:Nu stiu frate am intrat cand m-am trezit si eram banat pentru hack,simplu. 6) Comentarii adiționale:Am vazut ca am o reclamatie pe forum de la "SemiSword" dar omul are 30 de fps pe filmare si prinde 4 cps si spune ca am hack,foarte fain. Ti-am dat like ❤️
 9. MomCrazy

  Propunere

  1. Nick:MamaLuCrazy 2. Propunerea ta:Sa poata si donatori sa isi mute gradul de pe un cont pe altul odata la o durata de 6-8 luni. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?:Avantaje pentru donatori,poate au cont premium cu numele respectiv poate sau plictisit de acel nume doresc o schimbare,nu vad care ar fi problema din moment ce ar fi o schimbare la o durata lunga de timp.(Nu cred ca ar muta multa lume gradul)(Ar fi fain dar si complicat daca stai sa o gandesti logic) 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Le aveti. 5. Alte comentarii:Aceasta mutare sa includa o filmare in care este pe faction cu contul de donator si sa scriem ceva pe chat legat de acest subiect.
 10. MomCrazy

  Propunere

  1. Nick:MamaLuCrazy 2. Propunerea ta:Sa fie permis "/f ally" doar cu o factiune sa nu mai vad la pvp 50 de oameni din 5 factiuni diferite care sar pe tine. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?:Gameplay mai placut,pvp mai mult,play for fun. 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Le aveti voi deja. 5. Alte comentarii:Sincer prefer sa putem avea ally doar cu o factiune maxim 2 asta ramane la alegerea operatorilor,macar asa nu sar 7 factiuni pe tine.Avantaj pentru jucatori mai singuratici si un pvp mai echilibrat.
 11. Pai auzi frate daca era sa aiba treaba discord cu minecraft stai calm ca am dovezi cu donatori care ma injura pe discord =),reducem doantorii in direct =))
×
×
 • Creează nouă...