Sari la conținut

MomCrazy

V.I.P
 • Număr conținut

  437
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

MomCrazy a câștigat ziua ultima dată pe August 29

MomCrazy a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

46 Respectat

3 Urmăritori

Despre MomCrazy

 • Rang
  Avansat

Mai multe informații

 • ID Discord
  MomCrazy#8788
 • Hobby-uri:
  MUZICA
 • Nickname Minecraft:
  MamaLuCrazy
 • Nickname CS:
  LeTal
 • Nickname SAMP:
  LeTal
 • Nickname FiveM:
  LeTal

Vizitatori Recenți Profil

672 citiri profil
 1. MomCrazy

  [SURVIVAL] - Propunere

  Nu vad daca ar strica cu ceva acest lucru deci este bine venita.
 2. MomCrazy

  [SkyPvP] - Propunere

  1. Nickname:MamaLuCrazy 2. Propunerea ta:Sa se adauge un buff la un numar de kill-uri ex( 20/30 kill-uri facute in momentul respectiv fiind pe sectiune iar dupa iesirea de pe sectiune sa disapara bufful respectiv). 3. Ce beneficii va aduce?:Diversificarea sectiuni un pvp mai intens si mai frumos. 4. Sectiunea pe care se va implementa:SkyPvP 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Le are domnul Operator. 6. Alte comentarii:
 3. MomCrazy

  [FACTIONS - Propunere

  Nu le joaca nimeni deci nu ar avea de ce sa fie adaugate.
 4. MomCrazy

  [FACTIONS] - Propunere

  Combatul este adaugat recent (este in teste,propunere facuta doar pentru atingerea numarului de 20 topic-uri acceptate).
 5. MomCrazy

  [FACTIONS] - Propunere

  Daca Conall a zis sa fie asa ,asa ramane.
 6. MomCrazy

  [Factions] - Propunere

  Un lucru eficient si de durata !Have fun.
 7. MomCrazy

  Anunț Retragere

  Esti de treaba te tuc si bafta in ce faci spor.
 8. MomCrazy

  Anunț Retragere

  Adio dragul meu camarad |Bobo grasanul vei ramane mereu acolo in inimioara mea te mai astept la mn pe server sa mai vorbim| ❤️
 9. MomCrazy

  [SkyWars/BedWars] - Propunere

  1. Nickname:MamaLuCrazy 2. Propunerea ta:Sa primim tokens si pe skywars la fiecare kill/vote/win.(Pentru BedWars sa nea dea 1-token =1 kill +1 win=1 token.Sa poti face decat un nr anume de token-uri per meci sa nu se poata farma. 3. Ce beneficii va aduce?:Diversificarea sectiuni oricum e cam goala mereu. 4. Sectiunea pe care se va implementa:SkyWars/BedWars 5. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Dorna te astept cu o decizie beton(Le are el). 6. Alte comentarii:
 10. MomCrazy

  [Factions]-Propunere

  Schematica in scopuri rele poate provoca lag ex: ferme de orice fel si tun-uri astea provoaca foarte mult lag. Nu ii vad rostul (Lumea zice ca e lag si noi bagam asa ceva).
 11. MomCrazy

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău:iioiJ1 2. Nickname-ul celui reclamat:EuS0ntDark_ 3. Sectiunea pe care a abuzat:Faction 4. Motivul pentru care îl reclami:Ban abuziv in combat. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 12. MomCrazy

  Anunț Retragere - Zuren_

  Bafta!
 13. MomCrazy

  [SkyBlock] - Propunere

  Se stia deja ca o sa se bage o economie hard dupa wipe(Daca ar reveni wipe cu cactus iar sar plangea lumea ca face lag o ferma de 20/30 chunk deja e prea mult)(Netherul e inutil din punctele mele de vederere nu cred ca sunt singurul care gandeste asa)(Daca nu sar mai putea cumpara spawnere multi ar zice ca este prea greu si economia ar fi deja prea "hard").
 14. MomCrazy

  [global] - Propunere

  Warn-urile staff sunt confidentiale oricum deja staff-ul este vanat aproape non stop chestia asta iar ajuta pe persoanele care le fac posthunt pentru a lua remove.
 15. MomCrazy

  [KitBattle] - Propunere

  "Adaugare unui buff dupa un numar de kill-uri atinse" Cum bati dragonul pe League of legends iti da un buff special asa sa fie si aici.
×
×
 • Creează nou...