Sari la conținut
 • Înregistrare

iTz0nlyCat

Membru
 • Număr conținut

  38
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  47 Donează

Reputație Comunitate

4 Începător

Despre iTz0nlyCat

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:slo95 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:Conall98 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu am hack am vrt eau flyer dar... ban 6) Comentarii adiționale: nu mai,am ce zice
 2. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  Ceeee ma...... hai laso asa fratilor ducetiva la medic va spuna ce au ochi ca de la atata manifraft nu stiti de veata sociala nu zic de toti doar de omul asta infect. sall play mia placut sa fac parte din asa o comunitate doar daca se schiba ceva poate vin la play. pana atunici bafta rick si toti cei lanti cu abuzul si toate alea.
 3. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  Daca ala e hack ma nub 8cps e hack da ....... hai pa server cel mai bun ce sa mai zic astept ca raspunda cineva daca nu.. .
 4. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  Sigur nu pune filmare in 24h
 5. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:iTz0nlyCat 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:RickGames11 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:pentru ca joc cu laby mod si nu am hack ai asta care a dat ban mia dat ca era sa ma bata si am fugit 6) Comentarii adiționale:Nu trebuie la fonatori /ban abuzeaza prea mult.
 6. 1. Nickname:iTz0nlyCat 2. Esti sigur ca poti participa?:da lol 3. Numar:14
 7. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:iTz0nlyCat 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ShadowMaster_FTW 3) Motivul pentru care ai fost banat:haci 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu am hack de aproape juma de luna 6) Comentarii adiționale:nu inteleg de ce,abuza prime de ban ?
 8. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:SaremA 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:ToxicBroAl3x 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:aveam lag mare arata ca anti kb bine ca am facut repede f3 wipe trecut am jucat cu hack recunosc. 6) Comentarii adiționale:Ma bateam cu klackar si lam chemat sa vada haku lui ala si mi-a dat ban mie si dupa se radea.
 9. . Cum te numești?:Ion Josan 2. Nume în joc (nickname):SaremA 3. Vârstă:14 aproape 15 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):SaremA#7790 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Activitate responsabilitate devotament 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:sincer, harnic, amabil. 7. De ce să te alegem pe tine?:sunt un baeat cu bun simt ajut playeri 8. Care este rolul principal al unui Helper?Sa ajute playeri 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Survival atat. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Pana acum nu prea si nici nu imi doresc. 11. Ai citit regulamentul?:da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Ma numesc Ion am varsta frumoasa de aproape 15ani in tipul liber joc tenis si minecraft si imi doresc sa fiu programer imi place sa stau pe calculator. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): Le fac pe toate pe rand 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Il ajut cu placere. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Daca as fi jucator as anunta un staff priceput. Helper as face reclamatie staff. Comentari aditionale: As vrea sa fac parte din aceasta comunitate joc de 3ani pe acest server unele persoane imi sunt dragi si daca multi din voi o sa zica ca sunt haker nu nu sunt mam lasat de cod si,as vrea foarte mult sami dati o sansa.
 10. 1. Prenumele: Ma numesc Ion 2. Vârsta actuală: Am vârsta de 14ani 3. Experiența în domeniu, cât și în moderare:: o experiență foarte bună, fiind pe această comunitate din 2016 4. O descriere despre dumneavoastră:Păi sunt un băiat simplu,nimic mai mult.Ca si hobby uri sunt pasionat de Fotbal și cam tot ce tine de fotbal.Imi place mereu sa lucrez in Echipă si sa vin cu multe idei survival. • De ce dorești să te alături echipei noastre? Păi fiindca este o echipă foarte dezvoltată si matură și nu cred ca n-ar ajuta o mana de ajutor • Dacă ar exista posibilitatea ca tu să faci o schimbare în această comunitate, care ar fi aceea?: La moment nu prea m am la niste schimbari radicale, însă am ceva idei,pe parcurs o sa si le propun • Ce te-a atras la comunitatea noastră? Pe mine ma atras Heros92 e un bun operator si visez sa fiu ca el. • Ești capabil să lucrezi într-o echipă formată dintr-un număr impresionant de persoane? Desigur,un punct forte al meu • Care sunt calitățile tale? Noi punem mare accent pe seriozitate, sinceritate și pe devotament. Sunt mereu punctual, amabil,devotat,si sincer • Care este părerea ta despre staff-ul nostru actual? O echipă foarte dezvoltată,matură și cu bun simț ajutatoare la greu.
 11. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau:Mc_COM 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban:lil_sket 3) Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?:nu aram cu hack aveam foarte mare lag si pe filmare se vede ca anti kb si am scrinshat dupa pvpul ala 6) Comentarii adiționale:as dori unban daca se poate daca nu asta e.
 12. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:SaremA 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:lil_sket 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:ca nu am jucat cu hack jur. 7) Alte comentarii:as dori unban daca se poate.
 13. iTz0nlyCat

  Cerere Unban

  1) *Nick-ul tau:SaremA 2) *Nick-ul celui care ti-a dat ban:lil_sket 3) *Motivul pentru care ai fost banat:hack 4) *Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON) 5) *Pe ce sectiune ai luat ban?:survival 6) De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?:ca nu am jucat cu hack jur. 7) Alte comentarii:as dori unban daca se poate.
 14. 1. Cum te numești?:Ionel 2. Nume în joc (nickname):SaremA 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):Luka_pro#3683 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:activitate, devotament 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:amabil, sincer, generos. 7. De ce să te alegem pe tine?: sunt activ joc de 2 ani si stiu multe 8. Care este rolul principal al unui Helper? Sa ajute playeri 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3):survival, factions, skyblocj 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: nu 11. Ai citit regulamentul?:da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Ma numesc Ionel am 14 ani sunt din Telenesti in timpul liber joc footbal sau manicraft sunt amabil si sincer ma joc mai mult minecraft decat fotbal. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Le fac pe toate pe rand si nu le vorbesc urat. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Al ajut. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). Sa fiu jucator fac un scrinshat la ce a facut si i dau unui membru staff. Daca as fi helper eas da warn si sa rezolv victima. 16. Comentarii adiționale: As vrea sa fac parte din staful play.
×
×
 • Creează nouă...