Sari la conținut
 • Înregistrare

AndreiGhi_

Membru
 • Număr conținut

  79
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  90 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre AndreiGhi_

 • Rang
  Legend

Date de contact

 • IGN Minecraft
  AndreiGhi_

Vizitatori Recenți Profil

163 citiri profil
 1. 1. Cum te numești?:Andrei 2. Nume în joc (nickname):AndreiGhi_ 3. Vârstă:Am frumoasa varsta de 16 ani. 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):AndreiGhi_ ツ#2432 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Echipa staff-ului este foarte capabila, ce pot eu sa-i adug in plus? Este putina activitate in plus si o mana de ajutor 6. Enumeră 3 calități pe care le ai: Respectos,serios si ambițios. 7. De ce să te alegem pe tine?: Datorita activitații mele si experienței dobândite jucandu-ma 5 ani minecraft dintre care 3 pe acest server minunat. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Prioritatea lui este de a ține chat-ul curat si de a ajuta jucatorii cu tot ce poate. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3):Factions, Prison. 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu. 11. Ai citit regulamentul?:Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Numele meu este Andrei, locuiesc in Bacau si am frumoasa varsta de 16 ani. In timpul liber imi petrec timpul jucandu-ma pe PC, inafara de a ma juca pe Pc practic diferite sporturi. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):Acordez mai intai mute-ul celui care a injurat, dupa celui care a facut spam sau spam avoid, apoi cer ajutor de la un coleg cu grad mai mare decat al meu pentru a se ocupa de codat, in caz de nu este nici un coleg on, il filmez si-i fac reclamatie pe forum. La final verific bug-ul reclamat sa vad daca chiar este nevoie sa chem un Operator. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Simplu: Acest subiect este confidential si nu-mi este permis sa-l spun. 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator, îi atrag atenția că a gresit, daca nu o face îi fac o reclamatie pe forum. Ca Helper, la fel îi atrag atentia si-l ajut sa-si repare greseala. 16. Comentarii adiționale:Va iubesc!❤ O zi faina sa aveti!
 2. Pentru scumpirea prețului la blaze sunt PRO. Pentru spawnere:
 3. Eram cu mintea in alte parte si ti-am dat pentru limbaj dar dupa 3 secunde mi-am reparat greseala... Cat sa spun despre reclamatie: am intrebat cat se da pentru 'mi-l sugi' ca nu stiam sigur atunci, l-am intrebat pe ToxicBroAl3x[Mod Survival] si a spus ca se da 30m pe motivul jignire. Deci nu am facut de capul meu.
 4. Nu vad unde e greseala. Tu spui ca nu am voie sa dau warn pentru acest motiv..Nu vad unde sa scrie asta in regulament, scrie sa nu dau warn pe motiv care nu exista. O zi buna sa ai!
 5. 1) Nickname-ul tău:AndreiGhi_ 2) Nickname-ul celui reclamat:rares1205 3) Motivul pentru care îl reclami:hack 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:
 6. 1) Nickname-ul tău:AndreiGhi_ 2) Nickname-ul celui reclamat:ClIcKMaN 3) Este Staff sau Donator?:Donator 4) Motivul pentru care îl reclami: mute fara sens 5) Dovada: 6) Comentarii adiționale: Mute pentru replica 'sex educations' si mute unui membru staff..(2 in 1) I-a dat mute operator-ului=]]
 7. AndreiGhi_

  Propunere

  1. Nick:AndreiGhi_ 2. Propunerea ta: Sa se readauge warp arena. 3. Cu ce crezi ca va ajuta?: M-ai mult pvp 4. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?:Nu 5. Alte comentarii:O sa fie mai fun asa.
 8. Ti-am dat mute pentru replica 'e greu sa te f*t in gura' nicidecum pentru jignirea adresata mie pe care nu am observat-o.
 9. AndreiGhi_

  Propunere

  Propunerea ta îi ajută pe cei cu conturi de power in facțiune. Poti lasa contul o data la 24h afk pentru a face power-uln inapoi.
 10. 1) Nickname-ul tău:AndreiGhi_ 2) Nickname-ul celui reclamat:ClIcKMaN 3) Este Staff sau Donator?:Donator 4) Motivul pentru care îl reclami:abuz warn 5) Dovada: 6) Comentarii adiționale:
 11. 1. Cum te numești?:Andrei 2. Nume în joc (nickname):AndreiGhi_ 3. Vârstă:Am frumoasa varsta de 16 ani 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):AndreiGhi_#2432 5. Gradul de donator pe care îl deții în acest moment:Ultra 6. De cand deții gradul?:De un an. 7. Pe ce sectiuni vrei sa devii staff?:Factions 8. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Activitate si o mana de ajutor. 9. De ce să te alegem pe tine?:Pentru ca sunt serios, activ si ambitios 10. Ai citit toate regulamentele serverului?(Utilizare comenzi, Avertismente Staff, Regulament jucători)?: Am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Hawks-Romania.Ro 11. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate se întâmplă în același moment):Acordez mai intai mute-ul celui care a injurat, dupa celui care a facut spam sau spam avoid, apoi cer ajutor de la un coleg cu grad mai mare decat al meu pentru a se ocupa de codat, in caz de nu este nici un coleg on, il filmez si-i fac reclamatie pe forum. La final verific bug-ul reclamat sa vad daca chiar este nevoie sa chem un Operator. 12. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii explic ca acest subiect este confidential si nu-i pot spune. 13. Alte comentarii:O zi buna! Sper sa-mi dați o şansă.
 12. 1) Nickname-ul tău:AndreiGhi_ 2) Nickname-ul celui reclamat:Dav1dDauParfumS 3) Motivul pentru care îl reclami:hack 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:
 13. 1) Nickname-ul tău:AndreiGhi_ 2) Nickname-ul celui reclamat:loripop3 3) Motivul pentru care îl reclami:hack [anti knok] 4) Dovadă: 5) Comentarii adiționale:
 14. Drept dupa ce am dat sanctiunea mi-am adus aminte ca nu se da 20 ci 15 minute, dar nu am avut cum da unmute ca sa-mi repar greseala. Urat din partea ta sa-mi faci reclamatie pentru o greseala care vroiam sa o repar dar nu aveam cum...
 15. AndreiGhi_

  Propunere

  Fiecare alege unde vrea sa se bata, daca nu o sa mai fie warp arena, o sa se bata la arenele lor, nicidecum la warp pvp.
×
×
 • Creează nouă...