Sari la conținut
 • Înregistrare

xShadow12

Manager Server
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  125 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre xShadow12

 • Rang
  Nou-venit

Date de contact

 • ID Skype
  -
 • ID Steam
  -

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Edit: ThePit deschis (a fost inchis, deoarece a trebuit sa-i facem cateva update-uri). SkyPvP inca este inchis. Si am adaugat BuildBattle, care este in lucru,
 2. Am rezolvat cu mapa si cu enchanting table. 1. Am pus alt spawn. 2. Am facut alt enchanting table de level 30!
 3. Problema cu icon de la server, a fost rezolvata.
 4. Iti multumesc pentru ca ai stat sa cauti probleme. 1. Icon de la server trebuie sa o pun pe cea de la comunitate si cand am dat restart la bungeecord nu s-a pus, asta o sa rezolv cat de curand. 2. ThePit-ul este in lucru, deoarece ne-am gandit sa rescriem toata sectiunea si sa o facem mai interesant cu event-uri si mai multe chestii. 3. SkyPvP-ul trebuie sa pun signs pe mapa si de aceea nu merge sa te conectezi. 4. Din cele 5 sectiuni merg doar 2, deoarece cum am spus anterior, ThePit-ul si SkyPvP-ul sunt in lucru, iar CaveBlock trebuie sa lucram la schematica de la insula. 5. O sa ascund mesajul de la KitPreview de pe survival. 6. O sa punem o alta mapa pe Survival si o sa facem un enchant de level 30. 7. O sa blochez acel loc de la spawn-ul de pe BedWars ca sa nu mai poata playerii sa se blocheze acolo. 8. La culori o sa modific culoarea din chat ca pe restul sectiunilor, aceasta fiind alba si in loc de acel galben o sa pun rosu. 9. La acel panou cu signs ar fi trebuit sa punem arenele insa ne-am gandit ca este irelevant pentru 3 arene. O sa distrugem acel panou, iar pe viitor ca o sa avem mai multe arene o sa-l readaugam. 10. O sa blochez acces-ul la comanda /pl cat si restul care mai sunt. Iti multumesc din nou ca ai stat sa cauti acele buguri, in cel mai scurt timp o sa le rezolvam.
 5. Desigur, iti multumesc de sugestie. O sa incercam sa adaugam mai multe lucruri care sa atraga jucatorii si sa fie mai rar intalnite.
 6. Edit: Tocmai am adaugat minigame-ul The Pit, care este gata. In momentul de față sunt in total 5 sectiuni!
 7. 1. Nick detinator(i): M4d4L1n, xShadow12 (Co-Fondator, adica eu) 2. Jocul pe care aveți server-ul (EX. CS 1.6, Minecraft, etc.): Minecraft 3. Platforma pe care ruleaza server-ul: Bungeecord, respectiv Spigot 4. Numar sloturi: 500 5. O mica descriere a server-ului: Server-ul a fost deschis prima data acum un an si jumatate, dar a fost inchis din cauza unor probleme, insa acum aproximativ o luna si jumatate am revenit cu alt server mai bun din punctul meu de vedere. De o luna si jumatate lucram la el pentru a reusi sa-l perfectionam si sa ajungem in stadiul de a intra in aceasta comunitate. Server-ul a fost deschis official pe data de 15 Decembrie 2020, dar inca este in periodata beta. Server-ul este unul classic, dar in momentul de fata lucram la un minigame numit "CaveBlock", cum ii spune si numele este un fel de SkyBlock, decat ca esti intr-o pestera. Ne-am gandit sa facem acest minigame pentru a atrage cat mai multi jucatori. Avem in total 4 sectiuni: Survival, SkyPvP, BedWars si CaveBlock, pe viitor o sa mai adaugam si alte sectiuni. SkyPvP-ul este inca in lucru deoarece avem un o mica eroare la essentials, dar speram sa o rezolvam cat de curand posibil. 6. IP-ul server-ului: 178.63.242.168:25565 7. Versiunea de joc (Dacă este pe Minecraft): 1.8.x - 1.15.x 8. Firma hosting: FastVDS 9. DNS dorit: Retronix.Hawks-Romania.Ro 10. Link GameTracker(Dacă este pe Minecraft): https://www.gametracker.com/server_info/178.63.242.168:25565/ 11. ID Discord: M4d4L1n#0001, respectiv ⚔ ✞ャ.B0gD4n.ャ✞⚔#0559 12. Comentarii aditionale: Va multumesc tuturor ce mi-ati citit aplicatia.
 8. Problema întâmpinată: Pai uneori nu ma lasa sa intru pe server, alteori cand folosesc unele comenzi ma da afara si imi scrie "[Proxy] Lost connection to server. Când a fost prima oară când ați avut această problemă?: Pai la 2 zile dupa ce am creeat server-ul. Ce ați încercat să faceți până în momentul de față?: Am incercat sa caut prin fiecare folder un text de genul "proxy" si am refacut bungeecord-ul de 2 ori. Alte detalii legate de problema dumneavoastră: Niciuna.
 9. Server-ul este bine configurat din punctul meu de vedere, pana in momentul de fata nu am gasit nici macar un bug / eroare de config. Succes in continuare !
×
×
 • Creează nouă...