Sari la conținut
 • Înregistrare

Rares20Gamer

Membru
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  300 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre Rares20Gamer

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Salut! Am schimbat featherboard din hub, am blockat comenzile date, nu mai pierzi hunger in spawn, lucram la o noua mapa de skypvp si v-am adaugat forumul peste tot ( tablist, fb)
 2. Imi poti spune cum se numeste pluginul pentru a implementa un meniu cu timpul sesiunii jucate. 3. Implementarea a unor meniuri, precum /time pentru a vedea orele jucate(50min, etc).
 3. Am schimbat mesajul de connectare si de deconnectare
 4. Ok,deci v-am adaugat forumul pe fb si tablist, si am blocat niste comenzi! Acum vreau sa lucrez la scoreboard-ul din hub!
 5. ☆ Ștergeți acea literă de la prefix https://prnt.sc/p2z9fu. Acea literă apare și la mesajul de nu am permisie la o comandă., Nu stiu cum sa repar aceasta eroare, deoarece eu nu am scris acel A acolo
 6. Pana maine rezolv tot! Multumesc de sfaturi! O zi frumoasa!
 7. 1. Nick detinatori: Rares20Gamer, DragosN55 2. Jocul pe care aveți server-ul (EX. CS 1.6, Minecraft, etc.): Minecraft 3. Platforma pe care ruleaza server-ul: Bungeecord/ paper 4. Numar sloturi: 100 5. O mica descriere a server-ului: Server-ul este deschis de 33 de zile. Avem 3 sectiuni clasice: Survival,SkyBlock,Skypvp. Server-ul a fost creat cu scopul de a iti putea face prieteni si de a te distra! Numele a fost creat acum 2 ani, cand faceam servere localhost. 6. IP-ul server-ului: 78.47.81.254 8. Firma hosting: kekshost.com 9. DNS dorit: CactiLand.Hawks-Romania.Ro 10. Link GameTracker: https://minecraft-mp.com/server-s229845 11. ID Discord: RaresIceMan#6627 12. Comentarii aditionale: Doresc sa imi spuneti ce probleme are serverul, pentru a le rezolva!
×
×
 • Creează nouă...