Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Nowadayss

Membru
 • Număr conținut

  36
 • Conținut per. zi

  0,14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  140 Donează
 • Timp petrecut online

  4o 28m 6s

Muzică profil

Reputație Comunitate

5 Începător

Despre Nowadayss

 • Rang
  Nowadaysz

Mai multe informații

 • ID Discord
  Nowadays#3379

Vizitatori Recenți Profil

154 citiri profil
 1. Nowadayss

  Reclamatie

  Încetează sa mai spui ca te înjurau /spamau. E primul mute pe seara asta și nu l-ai dat bine măcar. Nu suntem post-hunteri, dar tu nu prea meriți Helper.
 2. Nowadayss

  Reclamație bobo989

  In poza de mai sus sunt membrii factiunii DWARFS, nu a intrat nimeni special pentru tine. Nu te-a înjurat nimeni. Dacă nu iei warn nu mi se pare corect ca ție sa nu ti se întâmple nimic când ești toxic pe chat, iar eu sa iau mute.
 3. Nowadayss

  Reclamație bobo989

  1. Nickname-ul tău:Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: bobo989 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Staff toxic 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: După ce ca nu faci nimic pe sv mai ești și toxic
 4. Nowadayss

  Reclamație bobo989

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: bobo989 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: warn abuse 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Staff-ul nu are voie sa dea warn cuiva care a înjurat pe altcineva în /msg.
 5. Nowadayss

  Reclamație ShadowMaster_FTW

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: ShadowMaster_FYW 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: spun de 2 ori sa dea spec pentru ca eram duel cu un hacker si el îmi zice sa dau pe ac, imi da warn și tot nu vine sa se uite pe mine. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Ne facem treaba bine rău smr. Erau 2 moderatori on.
 6. Nowadayss

  Reclamație Mihay_TopBoss globallone

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: Mihay_TopBoss și globallone 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami:Mute abuse pe contul meu de power și jignire neadresata e 15 min nu 30 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Am postat din nou pentru ca trb ss cu scoreboard-ul
 7. Nowadayss

  Reclamație Mihay_TopBoss globallone

  Nu intram pe alte conturi și ieșeam. Eram doar pe Nowadaysz și Nowadayss ca să fac power. Dacă dați mute eu zic sa fiți mai atenți.
 8. Nowadayss

  Reclamație Mihay_TopBoss globallone

  1. Nickname-ul tău: Nowadays 2. Nickname-ul celui reclamat: Mihay_TopBoss și globallone 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute abuse 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 9. Nowadayss

  Reclamație JustR3KT_

  te a dat de gol clock time-ul de pe desktop
 10. Nowadayss

  Reclamație JustR3KT_

  Este diferența de 4 minute între ambele screen-shoturi
 11. Nowadayss

  Reclamație JustR3KT_

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: JustR3KT_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute abuse 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Helper in devenire ești
 12. Nowadayss

  [Factions] - Propunere

  mulți jucatori
 13. Nowadayss

  Reclamație tuy910

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: tuy910 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute pe nedrept! 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: hey bombonel
 14. Nowadayss

  Reclamatie

  Pune video ul pe yt ca nu sta nimeni da descarce un fișier de 442mb.
 15. Nowadayss

  Aplicație Helper - [FACTIONS]

  1. Cum te numești?: Alex 2. Nume în joc (nickname): Nowadays 3. Vârstă: 16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul): Nowadays#0001 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Sunt foarte activ pe server, pot modera jucatorii toxici care incalca regulile server-ului 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:: Răbdător, activ și serios în unele cazuri 7. De ce să te alegem pe tine? : Pentru ca sunt activ și aș vrea să fac tot ce pot sa le răspund jucătorilor care nu primesc un răspuns din partea staff-ului activ. 8. Care este rolul principal al unui Helper? Rolul principal al unui helper este de a ajuta jucatorii, sa-i modereze drept. 9. Pe ce secțiuni vrei să primești acest grad?(maxim 3): Doar pe sectiunea Factions 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?: Nu. 11. Ai citit regulamentul?: Da, am citit cu certitudine regulamentul server-ului Play.Minecraft-Romania.Ro 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte: Locuiesc în Ploiești, în timpul liber ies afara cu prietenii. Sunt Graphic designer talentat și îmi place sa ma joc mc pentru ca mi aduce aminte de old days. 13.(SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment): 1.Ii voi acorda mute celui care spameaza (15m) 2.Ii acord mute celui care injura (15m limbaj), (15m jignire neadresata) si (30m jignire jucator) - Verific hacker-ul in orice fel posibil si daca am posibilitatea sa-l filmez, ii fac o reclamație pe forum cu o dovada clara. - In final contactez un operator in legatura cu acel bug si daca e nevoie voi filma cum se face acel bug si ii voi trimite video-ul ca sa-l poata rezolva. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?: Ii raspund ''Îmi pare rău, dar nu îți pot comunica aceasta informație." 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează). - In postura de helper as acorda pedeapsa corecta si as vorbi cu acel staff sa-i zic unde a gresit. 16. Comentarii adiționale: Deocamdată nu am moderat chatul cu mute pentru ca am flyer și nu am suficiente permisiuni. Unele persoane se pot schimba în bine 👀.