Sari la conținut
×
×
 • Creează nou...

Nowadayss

Membru
 • Număr conținut

  46
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Muzică profil

Reputație Comunitate

4 Începător

Despre Nowadayss

 • Rang
  Nowadaysz

Mai multe informații

 • ID Discord
  Nowadays#3379

Vizitatori Recenți Profil

254 citiri profil
 1. Nowadayss

  Reclamatie

  Îmi pare rău să ți zic dar eu am dat target pe tine și speed pe mine. Daca tu te ai bate cu x și y vine din spate și ți tot da hituri ca să ți scadă viata asta nu înseamnă ca e team.
 2. Nowadayss

  Reclamatie

  Se aude când mănânca maru, dacă era bug nu se mai auzea cum ronțăia mărul.
 3. Nowadayss

  Reclamatie

  Am dat doar de 2 ori Bug usa
 4. Nowadayss

  Cerere Unban

  1) Nickname-ul tau: Amnesia 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Shtup 3) Motivul pentru care ai fost banat: cica 2 conturi la event 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: eram cu un cont PE MINECRAFT dar nu pe SERVER. 6) Comentarii adiționale: Eram pe discord cu siege si a zis ca e event si am ramas cu contul premium pe hy si am intrat pe mc cu amnesia
 5. Nowadayss

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Amnesia 2. Nickname-ul celui reclamat: Rares03 3. Sectiunea pe care a abuzat: F 4. Motivul pentru care îl reclami: mute abuziv 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
 6. Nowadayss

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Amnesia 2. Nickname-ul persoanei reclamate: razvanici663 3. Sectiune: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: reach / auto armor 5. Dovada: https://youtu.be/c1tuArWvQYg https://youtu.be/v8HOtaZFAbg 6. Comentarii adiționale: 2 videos, am fov 74, are mod
 7. Nowadayss

  Reclamatie

  1. Nickname-ul tău: Amnesia 2. Nickname-ul persoanei reclamate: andreigod_ și Da4ius_ 3. Sectiune: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Team lms 5. Dovada: https://youtu.be/sB64o_eaLeo 6. Comentarii adiționale: a
 8. Nowadayss

  Din greseala

  pe
 9. Nowadayss

  Reclamatie

 10. Nowadayss

  Eveniment Global | FFA

  1. Nickname: Nowadaysz 2. ID Discord: Nowadays#1635 3. Esti sigur ca poti participa?: Logic 4. Comentarii aditionale: ._.
 11. Nowadayss

  Reclamatie

  Încetează sa mai spui ca te înjurau /spamau. E primul mute pe seara asta și nu l-ai dat bine măcar. Nu suntem post-hunteri, dar tu nu prea meriți Helper.
 12. Nowadayss

  Reclamație bobo989

  In poza de mai sus sunt membrii factiunii DWARFS, nu a intrat nimeni special pentru tine. Nu te-a înjurat nimeni. Dacă nu iei warn nu mi se pare corect ca ție sa nu ti se întâmple nimic când ești toxic pe chat, iar eu sa iau mute.
 13. Nowadayss

  Reclamație bobo989

  1. Nickname-ul tău:Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: bobo989 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Staff toxic 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: După ce ca nu faci nimic pe sv mai ești și toxic
 14. Nowadayss

  Reclamație bobo989

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: bobo989 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: warn abuse 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Staff-ul nu are voie sa dea warn cuiva care a înjurat pe altcineva în /msg.
 15. Nowadayss

  Reclamație ShadowMaster_FTW

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: ShadowMaster_FYW 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: spun de 2 ori sa dea spec pentru ca eram duel cu un hacker si el îmi zice sa dau pe ac, imi da warn și tot nu vine sa se uite pe mine. 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale: Ne facem treaba bine rău smr. Erau 2 moderatori on.