Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...
Meniu Utilizator


Autentifică-te

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrează-te

Meniu Forum


Înregistrați-vă acum pentru a avea acces la toate funcțiile noastre. Odată înregistrat și conectat, veți putea să creați topic-uri, să postați răspunsuri la topic-urile existente, să dați reputație utilizatorilor, să primiți propriul dvs. messenger privat, să postați actualizări de stare, să vă gestionați profilul și multe altele. Dacă aveți deja un cont, conectați-vă aici - altfel creați un cont gratuit astăzi!

Nowadayss

Membru
 • Număr conținut

  74
 • Conținut per. zi

  0,11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Timp petrecut online

  8o 54m 5s

Reputație Comunitate

4 Începător

Despre Nowadayss

 • Rang
  Nowadaysz

Mai multe informații

 • Hobby-uri:
  https://www.behance.net/nowadays

Vizitatori Recenți Profil

410 citiri profil
 1. Nowadayss

  Cerere Unban Amnesia

  https://streamable.com/sskzrm am filmare de 3 ore, va kiss love
 2. Nowadayss

  Cerere Unban Amnesia

  1) Nickname-ul tau: Amnesia 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Demons 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://prnt.sc/1wczhk5 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: cand intru pe mc pornesc filmarea, am filmat tot, sunt dispus sa fiu luat la control cu last activity 6) Comentarii adiționale:
 3. Nowadayss

  Reclamatie Ionut_Adrian17

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: Ionut_Adrian17 3. Sectiunea pe care a abuzat: F 4. Motivul pentru care îl reclami: ban in combat 5. Dovada:https://streamable.com/5r5xcc 6. Comentarii adiționale: am mai facut o reclamatie de gemul dar cred ca a fost stearsa
 4. Nowadayss

  Cerere Unban Nowadaysz

  nu am intentii sa fac team https://streamable.com/kq2jra
 5. Nowadayss

  Cerere Unban Nowadaysz

  1) Nickname-ul tau: Nowadaysz 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: xGeorgel_09 3) Motivul pentru care ai fost banat: team lms 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://prnt.sc/1vvixbi 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: ca am filmare cu tot lmsul , va pot arata ca am dat pe fiecare om cate 2v1 6) Comentarii adiționale:
 6. Nowadayss

  Reclamatie Ionut_Adrian17

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: Ionut_Adrian17 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: ban in combat 5. Dovada: https://streamable.com/5r5xcc 6. Comentarii adiționale: in primele 2 banuri mi a verificat combatul, acum de ce nu a mai facut o?
 7. Nowadayss

  Cerere Unban Nowadaysz

  Uite aici demonstratie de la un profesionist, nu de la un membru staff incapabil.
 8. Nowadayss

  Cerere Unban Nowadaysz

  1) Nickname-ul tau: Nowadaysz 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Ionut_Adrian17 3) Motivul pentru care ai fost banat: hack 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://prnt.sc/1vgiah4 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: nu am folosit niciun fel de hack, pot demonstra asta. 6) Comentarii adiționale: -
 9. Nowadayss

  Reclamatie Ionut_Adrian17

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: Ionut_Adrian17 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: ban abuziv 5. Dovada: https://prnt.sc/1vgiah4 6. Comentarii adiționale:
 10. Nowadayss

  Reclamatie BobbyShmurda

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat:BobbyShmurda 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: mute abuse 5. Dovada: https://prnt.sc/1vfhjdr 6. Comentarii adiționale: l am batut la pvp si s a enervat probabil 🤷‍♂️
 11. Nowadayss

  Cerere Unban Amnesia

  1) Nickname-ul tau: Amnesia 2) Nickname-ul celui care ți-a dat ban: Costea 3) Motivul pentru care ai fost banat: Hack /// ban in combat 4) Screenshot cu mesajul care apare cand incerci sa intri (Obligatoriu cu F3 ON): https://prnt.sc/1utecuy 5) De ce crezi ca ar trebui sa primești unban?: am filmare de 3 ore + https://youtu.be/Qg2TsbQAiGg 6) Comentarii adiționale:
 12. Nowadayss

  Reclamatie Costea

  1. Nickname-ul tău: Amnesia 2. Nickname-ul celui reclamat: Costea 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Ban abuziv + ban in combat 5. Dovada: https://prnt.sc/1utecuy + https://youtu.be/Qg2TsbQAiGg 6. Comentarii adiționale: cont din top special pentru bans
 13. Nowadayss

  Reclamatie _SifZad_

  Dacă tot te ai bagat sa dai mute trebuia sa te corectezi..
 14. Nowadayss

  Reclamatie xGeorgel_09

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: xGeorgel_09 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: warn incorect 5. Dovada: https://prnt.sc/1qw67cf 6. Comentarii adiționale: Ceea ce am spus eu nu este toxicitate.
 15. Nowadayss

  Reclamatie _SifZad_

  1. Nickname-ul tău: Nowadaysz 2. Nickname-ul celui reclamat: _SifZad_ 3. Sectiunea pe care a abuzat: Factions 4. Motivul pentru care îl reclami: Mute incorect 5. Dovada: https://prnt.sc/1qvduij 6. Comentarii adiționale:

Despre noi

Suntem o comunitate înființată în anul 2019, avem un singur scop și acela este de a oferi jucătorilor români un mediu cât mai plăcut alături de o mulțime de servere unde își pot petrece timpul liber jucându-se sau pur și simplu socializând. Împreună cu voi, utilizatorii comunității, reușim să ne apropiem cu adevărat de termenul de "comunitate".

Social - HAWKS-ROMÂNIA.RO

Grup Facebook Alătură-te
Discord comunitate Alătură-te
Discord PlaySquad Alătură-te
×
×
 • Creează nou...