Sari la conținut

kMagic

Moderator Server
 • Număr conținut

  3
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  120 Donează

Reputație Comunitate

1 Începător

Despre kMagic

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

30 citiri profil
 1. Cum zice wndash, dupa ce ca este inutil, exista exploit-uri. Recent s-a intamplat un incident in care contul lui qGabriel (karnita cum ii zic eu) a fost spart folosind bug-ul cu sesiunea din authme. Evident, bug-ul nu mai este posibil de realizat pe server la momentul actual, dar cand a fost s-au creeat probleme. Daca adaugam plugin-ul acesta, presupun ca exista deja modalitati de exploatare a plugin-ului chiar daca nu le stiu eu, si chiar nu vrea nimeni sa fie create alte probleme, mai ales noi operatorii si managerii. Nu cred ca celor cu cont premium le este atat de lene sa tasteze o parola pe care o pot memora in 5 minute (depinde de caz), si daca chiar le este lene, ar trebui sa beneficieze de contul premium si sa se joace pe serverele premium, nu cele cracked (nonpremium).
 2. Nu vom modifica economia. Daca nu esti la curent, asa functioneaza majoritatea economiilor serverelor de skyblock din ro si din afara, desi stiu ca exista si cazuri contrarii dar vreau sa spun ca majoritatea si cele mai populare servere de skyblock sunt asa. Daca te plictisesti, serverul are si alte sectiuni, nu doar una.
 3. Nu ai gandit mult propunerea asta. Daca scoatem minigame-urile acelea nu o sa ajute cu nimic, ci o sa ne dezavantajeze deoarece au si acestea jucatorii lor. Daca avem un server "compact" vom fi dezavantajati. Daca vrea sa vina un youtuber sa faca live, face live pe factions? Unde e cel mai mare haos de pe server? Nu prea cred. Si nu doar asta, dar cei care fac live probabil vor sa joace cu cei care se uita la live. Si practice-ul de 1.12 o sa fie chiar degeaba, nimeni nu vrea sa faca PvP pe 1.12 pentru ca nu prea exista PvP pe versiunea aia.
×
×
 • Creează nouă...