iiiounarioun - HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare

iiiounarioun

Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  100 Donează

Reputație Comunitate

0 Începător

Despre iiiounarioun

 • Rang
  Nou-venit

Vizitatori Recenți Profil

89 citiri profil
 1. 1. Cum te numești?:Truta Iancu Gabriel 2. Nume în joc (nickname):iiiounarioun 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):iiiounarioun#6919 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru care se tine de treaba 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Tastez repede,sunt destept,sunt bun ca scripter 7. De ce să te alegem pe tine?:Pentru a ajuta la dezvoltarea serverului 8. Care este rolul principal al unui Helper?De a ajuta oameni care nu stiu anumite comenzi,intretinerea limbajului adecvat in chat 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3):Creative 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?:Da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:1m 62,14 ani,locuisc in Urisiu de Sus,ziua mea este pe 11 decembrie,53kg,ma joc minecraft de pe un laptop,sunt fan Play.Minecraft-Romania.Ro 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):dau mute persoanelor care injura si spameaza,raportez unui membru care are acces la ban si chem un operator pt a rezolva bugul. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii raspund 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca helper as ridica pedeapsa si as raporta pe forum iar ca jucator las raporta pe forum. 16. Comentarii adiționale:
 2. 1. Cum te numești?:Truta Iancu Gabriel 2. Nume în joc (nickname):iiiounarioun 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):iiiounarioun#6919 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru care se tine de treaba 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Tastez repede,Sunt destept,Sunt bun la football 7. De ce să te alegem pe tine?:Sunt un om care se tine de treaba 8. Care este rolul principal al unui Helper?De a ajuta oameni care nu stiiu anumite comenzi 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3):Creative 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?:Da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Am 1m 63,Locuiesc in Urisiu de Sus,Nu imi place matematica,Sunt fan Play.Minecraft-Romania.Ro,Stau mult pe calculator,Am 53 de kilograme. 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):dau mute oamenilor care injura si spameaza,raportez unui operator de codat si ii spun ca hackeri se raporteaza in ac,ii spun celui care raporteaza bugul ca o sa ii spun unui operator sa faca ceva. 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii raspund corect 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).Ca jucator am raporta pe forum si ca helper as ridica pedeapsa si las raporta pe forum. 16. Comentarii adiționale:
 3. 1. Cum te numești?:Truta Iancu Gabriel 2. Nume în joc (nickname):iiiounarioun 3. Vârstă:14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Gigel#1234, unde Gigel este numele, iar #1234 este ID-ul):iiiounarioun#6919 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Un membru care ar respecta regulamentul 6. Enumeră 3 calități pe care le ai:Respect reguli,sunt destept,tastez foarte rapid 7. De ce să te alegem pe tine?:o sa respect regulamentul 8. Care este rolul principal al unui Helper?Rolul unui helper este de a ajuta persoanele care nu stiu anumite comenzi 9. Pe ce secțiuni ești vrei să primești acest grad?(maxim 3):Creative 10. Ai întâmpinat probleme cu membrii personalului?:Nu 11. Ai citit regulamentul?:Da 12. Descrie-te în minim 25 cuvinte:Am ochi verzi,par saten,50kg,imi place sa ajut persoane ,nu imi place sportul si eforturi grele,si imi plac dulciurile 13. (SCENARIU) Să spunem că ești pe server și un om înjură în chat, altul îți dă mesaj privat cum că în joc este un codat, altul spamează chat-ul, iar un alt jucător îți spune să chemi un Operator pentru a rezolva un bug. Cum reacționezi (toate cele de mai dinainte se întâmplă în același moment):prima data dau mute celor doua persoane care spameaza si injura,dupa aceea dau raport pe forum la jucatorul codat si dupa chem un operator/admin 14. (SCENARIU) Un jucător te întreabă despre un lucru confidențial al server-ului pe care tu îl știi. Cum procedezi?:Ii raspund corect 15. (SCENARIU) Vezi un membru al personalului că acordă o pedeapsă incorectă. Cum ai acționa în postură de Jucător? Dar de Helper?(Argumentează).in postura de jucator as raporta pe server sa il pedepseasca cumva si daca as fi helper i-asi ridica pedeapsa 16. Comentarii adiționale:
×
×
 • Creează nouă...