Sari la conținut
HAWKS-ROMÂNIA.RO
Vizitator Vizitator guest user
Utilizator existent? Autentifică-te  

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sau autentifică-te cu unul din aceste servicii

Înregistrare
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Ragadap

Membru
 • Număr conținut

  13
 • Conținut per. zi

  0,05
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Puncte

  140 Donează

Reputație Comunitate

2 Începător

Despre Ragadap

 • Rang
  Începător

Vizitatori Recenți Profil

253 citiri profil
 1. Ragadap

  Cerere Builder lucistoian

  Vei intra intr-o perioada de proba. Am decis cu cei din staff ca iti vei pastra gradul daca vei dovedi ca esti activ si ca vei ajuta la proiectele ce vor urma.
 2. Ragadap

  [Model] Reclamație Staff

  MODEL RECLAMAȚIE STAFF 1. Nick-ul tău: 2. Nick-ul membrului staff reclamat: 3. Motivul reclamației: 4. Ai citit regulamentul în totalitate înainte să îl reclami?: 4. Dovezi (filmare sau screenshot): 5. Data în care cel reclamat a greșit: 6. Alte comentarii:
 3. Ragadap

  [Model] Reclamație Jucători

  MODEL RECLAMAȚIE JUCĂTORI 1. Nick-ul tău: 2. Nick-ul jucătorului reclamat: 3. Motivul reclamației: 4. Dovezi (filmare sau screenshot): 5. Data în care cel reclamat a greșit: 6. Alte comentarii:
 4. Ragadap

  [Model] Cerere Builder

  MODEL CERERE BUILDER 1. Cum te numeși în viața reală?: 2. Ce vârstă ai?: 3. Nick-ul tău din joc: 4. Pe ce secțiuni dorești gradul?: 5. De ce consider că meriți funcția de Builder?: 6. Prezintă câteva proiecte realizate de către tine (minim 3) 7. Realizează o scurtă descriere despre tine: 8. Ai citit atât regulamentul de staff cât și cel de player?: 9. Ce faci atunci când știi că vei fi inactiv o perioadă mai lungă, pentru a nu îți pierde gradul?: 10. Câte ore aloci jocului, în fiecare zi, fără a sta afk?: 11. De cât timp faci Build?: 12: Poză cu orele jucate din /playtime: 12. Alte comentarii: CERINȚE PENTRU OBȚINEREA GRADULUI DE BUILDER 1. Minimum 24 de ore jucate. ( pe fiecare secțiune, în cazul în care se dorește pe mai multe secțiuni ) 2. Implicare în proiectele serverului. 3. Minimum 5 luni de experiență în Building. 4. Comportament civilizat și seriozitate, activitate, creativitate. 5. Cunoașterea atât a regulamentului de jucător cât și cel de Staff. În caz de cererea este acceptată, un interviu va avea loc. Vei fi supus la o probă practică 6. Minim 16 ani.
 5. Ragadap

  [Model] Cerere Helper

  MODEL APLICAȚIE HELPER 1. Cum te numeși în viața reală?: 2. Ce vârstă ai?: 3. Nick-ul tău din joc: 4. Pe ce secțiuni dorești gradul?: 5. De ce consider că meriți funcția de Helper?: 6. Ai mai fost Helper și pe alte servere? Dacă da, cât timp?: 7. Realizează o scurtă descriere despre tine: 8. Ai citit atât regulamentul de staff cât și cel de player?: 9. Ce faci atunci când știi că vei fi inactiv o perioadă mai lungă, pentru a nu îți pierde gradul?: 10. Câte ore aloci jocului, în fiecare zi, fără a sta afk?: 11. De cât timp joci Minecraft?: 12: Poză cu orele jucate din /playtime: 12. Alte comentarii: CERINȚE PENTRU OBȚINEREA GRADULUI DE HELPER: 1. Minimum 24 de ore jucate. ( pe fiecare secțiune, în cazul în care se dorește pe mai multe secțiuni ) 2. Implicare în proiectele serverului. 3. Minimum 3 luni de experiență în Minecraft. 4. Comportament civilizat și seriozitate, activitate. 5. Cunoașterea atât a regulamentului de jucător cât și cel de Staff. În caz de cererea este acceptată, un interviu va avea loc. 6. Minim 14 ani.
 6. Ragadap

  Cerere acceptata ➜ Dark

  Multumim pentru observatii. Problemele reclamate vor fi remediate in decursul zilei de astazi.